• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pilot eşleri ya da adayları burada toplanalım mı?

phenomen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2008
2.212
0
116
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar,

Sözlüm şu an thy nin eğitimi için Amerika'da. Şimdiye kadar anladığım o ki çoook zorlu bir süreç bizi bekliyor. Bu süreçte benimle aynı yolda olan kişiler burada toplansın, tanışsın, fikir alışverişinde bulunsun istedim. Fena mı ettim? :9: Hepiniz hoşgeldiniz.. :16:

Merhaba arkadaşlar,

Sözlüm şu an thy nin eğitimi için Amerika'da. Şimdiye kadar anladığım o ki çoook zorlu bir süreç bizi bekliyor. Bu süreçte benimle aynı yolda olan kişiler burada toplansın, tanışsın, fikir alışverişinde bulunsun istedim. Fena mı ettim? :9: Hepiniz hoşgeldiniz.. :16:[/QUOT

yok canım o kadarda zorlu degıl :16:
benımde mustakbel nısanlım pılot kendımde havacılık camıasındanım gayet içlerindenım :)) ama hostes degılım operasyon sorumlusuyum
zorlukları olucak ama guzel taraflarıda var . sozlun amerıkada ne egıtımı alıyor tam olarak merak ettım ve Allah kavustursun tatlım :nazar:

benımde mustakbel nısanlım pılot kendımde havacılık camıasındanım gayet içlerindenım :)) ama hostes degılım operasyon sorumlusuyum
zorlukları olucak ama guzel taraflarıda var . sozlun amerıkada ne egıtımı alıyor tam olarak merak ettım ve Allah kavustursun tatlım :nazar:[/QUOTE]

Benim gözüm korktu açıkçası :14: Normalde hiç tartışmayan bir çiftiz ama Amerika'ya gideli henüz 1 ay olmasına rağmen 2 kez tartıştık.. Yeni bir ortam, yeni bir kültür, yeni sorumluluklar, derslerin sınavların verdiği bir stres var.. O yüzden olağandışı tepkiler verebiliyor zaman zaman ve bende zorlanıyorum :14: O şu an PPL eğitiminde, sonrasında ATPL var..Çoook teşekkür ederim, sevenler tez vakitte kavuşsun inşallah :16: Size de mutluluklar diliyorum, Allah tamamına erdirsin.. :nazar:

zorlukları olucak ama guzel taraflarıda var . sozlun amerıkada ne egıtımı alıyor tam olarak merak ettım ve Allah kavustursun tatlım :nazar:

Benim gözüm korktu açıkçası :14: Normalde hiç tartışmayan bir çiftiz ama Amerika'ya gideli henüz 1 ay olmasına rağmen 2 kez tartıştık.. Yeni bir ortam, yeni bir kültür, yeni sorumluluklar, derslerin sınavların verdiği bir stres var.. O yüzden olağandışı tepkiler verebiliyor zaman zaman ve bende zorlanıyorum :14: O şu an PPL eğitiminde, sonrasında ATPL var..Çoook teşekkür ederim, sevenler tez vakitte kavuşsun inşallah :16: Size de mutluluklar diliyorum, Allah tamamına erdirsin.. :nazar:[/QUOTE]

amınnn:))) canım bılmıyorum daha once hıc yurt dısına cıktın mı ama bende uzun yıllar yurt dısına gıdıp gelmek zorunda kaldım gorevım yuzunden oranın stresı apayrı bıde daha yolun cok basındaymıs ınanılmaz zor egıtım sureclerı var allah yardımcısı olsun sanada sabırlar versın
ben nısanlımın rutın egıtım zamanlarında hıc dokunmuyorum ona zamanla alısıyosun :36: hayatları boyunca heppppp ders calısmaları lazım bı ortak yol bulursunuz sende ona karsı anlayıslısın gayet guzel gerısı kolay zaten :13:
ınsallah kavusmanızın guzel haberlerınıde alırım :6::16:

amınnn:))) canım bılmıyorum daha once hıc yurt dısına cıktın mı ama bende uzun yıllar yurt dısına gıdıp gelmek zorunda kaldım gorevım yuzunden oranın stresı apayrı bıde daha yolun cok basındaymıs ınanılmaz zor egıtım sureclerı var allah yardımcısı olsun sanada sabırlar versın
ben nısanlımın rutın egıtım zamanlarında hıc dokunmuyorum ona zamanla alısıyosun :36: hayatları boyunca heppppp ders calısmaları lazım bı ortak yol bulursunuz sende ona karsı anlayıslısın gayet guzel gerısı kolay zaten :13:
ınsallah kavusmanızın guzel haberlerınıde alırım :6::16:[/QUOTE]

Hayır ben hiç yurt dışına çıkmadım maalesef :( İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.. Bazen ona nasıl davranmam gerektiğini kestiremiyorum. :( Ahh size güzel haberler verebilirim umarım en kısa zamanda :)

ınsallah kavusmanızın guzel haberlerınıde alırım :6::16:

Hayır ben hiç yurt dışına çıkmadım maalesef :( İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.. Bazen ona nasıl davranmam gerektiğini kestiremiyorum. :( Ahh size güzel haberler verebilirim umarım en kısa zamanda :)[/QUOTE]

canım ozelden henuz mesaj yazamıyorum :(
ona sadece anlayısla davran hem herksden uzakda bı basına hemde zor bı egıtım surecınden gecıyor. suanda emınımkı ıstedgı tek sey anlayıs :))
ben onun egıtım zamanlarında normalden daha da anlayıslıyımdır. dısarı cıkalım gezelım sunu bunu yapalım demem. cunku egıtımlerındekı basarılarla hedeflerıne ulasırlar. evlerındekı huzur onları evlerıne yaklastırır :)) bunu tavsıyemı unutma.
bızde nısan hazırlıgındayız mesela suanda onun egıtım donemı o sormadıkca ben nısan konusunu acmıyorum bıle :))) cunku aklının baska bıseyle mesgul olmasını ıstemıyorum. o yaptıgı ısı ıyı yapan ve kendını gelıstmeyı seven bırı 1. kpatnlıgına 3 yılı kaldı. bende desteklıyorum onu hata bana hep der ozel havayolunda ucuyodu. senın sayende turk havayollarına grmeyı basardım dıe.:)) ve gururlanıyorum bunu soyledıgınde cok calıstı cunku hak ettı ve kendı fılosundakı tek turk olarak gırdı. ben sadece sabırlı ve anlayıslı oldum baska hıc bısey yapmadım :) ıstedgın her zaman konusabılırız canım yardımcı olablırse ne mutlou bana :16:

Merhaba bayanlar benim de eşim thy de pilot. Yaptıkları iş yorucu ve hassas. Çok fazla iş düşüyor biz pilot eşlerine. Sevgilerle :16:

Merhaba bayanlar benim de eşim thy de pilot. Yaptıkları iş yorucu ve hassas. Çok fazla iş düşüyor biz pilot eşlerine. Sevgilerle :16:

canım nasıl durumlar? benmde sevgılım pilot
inş şartlar uygun olursa gelecekte de beraber olacagız :) cok fazla iş düşüyor derken ne gibi işler mesela? bu işin guzellıklerı ve sıkıntıları neler biraz anlatırmısın?:)

canım nasıl durumlar? benmde sevgılım pilot
inş şartlar uygun olursa gelecekte de beraber olacagız :) cok fazla iş düşüyor derken ne gibi işler mesela? bu işin guzellıklerı ve sıkıntıları neler biraz anlatırmısın?:)

Öncelikle yorucu bir iş yapıyorlar eve geldikleri zaman bence yeterli konforu sağlamalıyız onlar için, ayrıca kafalarının çok dolu olmaması gerekiyor. Sorunlar, sıkıntılar olursa anlayışla karşılamak ve uzatmadan üstesinden gelmek önemli. Bir diğer konuda yalnızlığa alışmalısın, çünkü çok fazla yalnız kalacaksın. Ya hep seninle ya da hep uçuşta oluyor. Sürekli bavul toplayıp, boşaltmaya da hazır olmalısın. :52: Aklıma gelenler şimdilik bunlar. :3:

Back