harıka bır tatıldı cnm . oh ne guzelll aılenın yanındasın... zamanı ıyı degerlendırmek lazım :) aynen daha cok yenı uzun bır yolu var bakalım hayırlısı.. dun yıne katar dubaı konusu acıldı. bızdede ıkı yıllık gıtsekmı gıtmesekmı . bırıkım yapmak ıcın sartları cok ıyı dıyo. bakalım sırkettekı sozlesmesı bıttı yenılemek ıcın cagırıyorlar. karar verıcek ya devam yada sozlesme yapmıcak 1 haftaya bellı olur gıbıme gelıyo hayırlısı herseyın :) ıns gelırsın cnm dogrudur cocugum olunca bende bole dıcem sanırsam :)
bütün pilot eşlerine sesleniyoruuuuuum:) içimi rahatlatın lutfen ya bu yaz inş pilot olacak sevgilim iş bulmasıylada yüzük takıyoruz inşallah. eşlerinizin çalışma saatleri nasıl? ben sadece uzak yola gitmemesini istedim yani büyük uçakta çalışmamasını 5-6 gün tek kalacaksam neden evleniyorum dedim oda bunu gayet iyi anladı..ilk tercihimiz kargo ondan sonra line. belkide uçuş okulunda öğretmen olarak kalacak.. eşlerinizi görebiliyomusunuz kızlar ya gecesi gündüzleri belli olmayacak içimden hep inş öğretmen olur diyorum bu yüzdenbütün özel günlerimi yalnız gecirmek istemiyorum ya vala az kazansın ama en azından akşam evinde olsun..
bütün pilot eşlerine sesleniyoruuuuuum:) içimi rahatlatın lutfen ya bu yaz inş pilot olacak sevgilim iş bulmasıylada yüzük takıyoruz inşallah. eşlerinizin çalışma saatleri nasıl? ben sadece uzak yola gitmemesini istedim yani büyük uçakta çalışmamasını 5-6 gün tek kalacaksam neden evleniyorum dedim oda bunu gayet iyi anladı..ilk tercihimiz kargo ondan sonra line. belkide uçuş okulunda öğretmen olarak kalacak.. eşlerinizi görebiliyomusunuz kızlar ya gecesi gündüzleri belli olmayacak içimden hep inş öğretmen olur diyorum bu yüzdenbütün özel günlerimi yalnız gecirmek istemiyorum ya vala az kazansın ama en azından akşam evinde olsun..
Selam kızlar iyiki sizleri buldum, benim eşim FO, bir oğlum var 3 yaşında. Bahren'deki arkadaşım seni çok iyi anlıyorum. Benim annemler de şehir dışında o kadar özlüyorum ki keşke annen arada yanına gelip kalabilse
Merhabalar. Aynen cok ozluyorum, onlar da bizi ozluyor, bende de yaklasik 3 bucuk yas ve birbucuk yas iki oglum var, annem agliyor bile torunlarim diye. Alisir miyim bilmiyorum ama cok bagliyimdir aileme. Anneme yalvariyorum gel diye, birakamazmis babamla kardesimi ki kardesim 26 yasinda ama bir kez bile yemek pisirmemistir, basit toz alma isleri disinda hic is yapmaz. yatagini bile toplamaz. anem de onlar kendilerine bakamaz diyo. sen bi gel, mecbur kalinca bakarlar diyorum ben de. belki subat- mart gibi gelirim dedi. Siz nerde oturuyorsunuz? Bu gece benimki ucusta yine
Biz Bahçeşehir'de oturuyoruz havaalanına 20 dakika arabayla. Benim babam da yemek pişiremez annem şöyle bir yol buldu, nerdeyse 1 haftalık yemek yapıyor, buzluğa da yemek yapıp atıyor köfte gibi. Kardeşin de büyümüş canım hiç olmazsa dışardan yemek söylerler yazık sana iki çocukla. İnşallah annen gelir de şöyle 1 ay kalır canım. Orda şartlar nasıl? Okullar iyi mi, Dubai'de eşimin arkadaşı var okulları çok iyiymiş hem de şirket karşılıyormuş ücretini.
harıka bır tatıldı cnm . oh ne guzelll aılenın yanındasın... zamanı ıyı degerlendırmek lazım :) aynen daha cok yenı uzun bır yolu var bakalım hayırlısı.. dun yıne katar dubaı konusu acıldı. bızdede ıkı yıllık gıtsekmı gıtmesekmı . bırıkım yapmak ıcın sartları cok ıyı dıyo. bakalım sırkettekı sozlesmesı bıttı yenılemek ıcın cagırıyorlar. karar verıcek ya devam yada sozlesme yapmıcak 1 haftaya bellı olur gıbıme gelıyo hayırlısı herseyın :) ıns gelırsın cnm dogrudur cocugum olunca bende bole dıcem sanırsam :)
Dogru soyluyorsun, onunki biraz da bahane. Mecbur kalinca ac kalacak degiller ya, bulurlar bir yolunu. Artik subat icin umutluyum, gelir umarim. Sartlar cok iyi aslinda, turk bayanlarla da tanistim, tadini cikariyorlar, geziyorlar, sohbet muhabbet... Sirket kosullari da cok iyi. Okullar cok iyi, bu sene oglumu okula baslattim, ingilz okulu, ogretmenler, calisanlar ingiliz. Sadece yardimcilari filipinlerden bazen hindistandan falan. Ogretmeni cok ilgili tatli bir bayan ama ben ara verip seneye baslatmayi dusunuyorum. St. Christopher school var ki dunyada dereceye girmis bir okul. Cocuklar ve egitimleri cok onemli, cok arastirdim. Ve evet, sirket cogunu karsiliyor. Cogu ailenin yaninda yatili yardimcilari var, cocukta ev islerinde yardimci ama ben evimde yatili birine sicak bakmiyorum. Ancak haftanin belli gunlerinde temizlige yardimci geliyor. Cok uygunlar, filipinlilerin ozellikle cok iyi olduklarini duydum. Turk pilotlar da varmis ama esimin sirketinde yokmus. Esimin sirketinde sadece hostes bir bayan var turk.
Şartlar çok iyiymiş canım. Çocuklarının eğitimi açısından da iyi. Umarım annen de gelir de bir nefes alırsın
Evet, sabirsizlikla bekliyorum gelmesini. Bugunlerde cocuklar da huysuz cok, sabahtan aksama kadar kosturuyorum. Annem gelsin biraz rahatlayayim istiyorum. Canim senin oglun nasil, gerci gunumuzde her cocuk yaramaz da, ailen yardimci olabiliyorlar mi? Soyle bi cafede oturup kahve icip gazete okumak luks oldu bana
Merhaba canim, nasilsin? Uzun zaman oldu gorusmeyeli.umarim her sey yolundadir. Gorusmek uzere
Selam kızlar iyiki sizleri buldum, benim eşim FO, bir oğlum var 3 yaşında. Bahren'deki arkadaşım seni çok iyi anlıyorum. Benim annemler de şehir dışında o kadar özlüyorum ki keşke annen arada yanına gelip kalabilse
merhaba canım ıyım tsk sen nasılsın. bakalım uzun zaman oldu gıremedım. bıraz yogundum.. aılem geldı bende kaldılar gezmelere gıttık falan fılan derken gıremedım hıc... sen napıyosun esının yanına dondun galıba... 3 hafta kalmıssın baya bı hasret gıdermıssındır annenle...
Canim diger topikten gordum. Bebek geliyormus. Saglikla kucagina almak nasip olsun. Hayirli ugurlu olsun. Cok sevindim. O ozel ve guzel duyguyu sen de tadacaksin. Hersey daha guzel gorunecek sana artik.
canım benımmm cok tesekkur ederımmm.. evet bebegımız gelıyorr 4 hafta 4 gunluk :) ınan kafam allak bullak karmakarısıkk cok tuhaf duygu ıcerısındeyım dunden berı salak gıbıyım saf saf boş boş etrafa bakıyoruz eşimle birlikte mutlumuyum korkuyormuyum bılmıyorum. bu 9 ay nasıl gecıcek karnım nasıl buyuyecek ben nasıl hıssedıcem bunu dunden berı bı suru sorular var aklımda :) dua edın sorunsuz bı sekılde hamılelıgım gecerr .)
selam cnm hosgeldın hakkında hyırlısı olsun :) standart sabah 9 aksam 7 calısma saatlerı yok oncelıkle :) benım esımın ıs saatlerını anlatıyım . herkesınkı farklı olabılır. kıs sezonu oldugunda sureklı evde dusun 20 gundur ucusu yok :) 20 gundur yanyanayız ınsan artık bı gıtsın ıse dıyo :) bugun ucusu oldu gece 4 de gıttı oglen 14.30 evde olucak. bazen gece gıdıyo sabaha karsı gelıyo bazen sabah gıdıyo gece gelıyo ucus yogunluna gore degısıyo bu . yazın daha cok yogun oluyo yatıları oluyo 5 . 6 gun deılde 3 gunluk sehır dısına cıkıyo 3 gun sonra gelıyo en fazla 4 gun olmadıgı zamanlar oldu. ama geldıkden sonrada 3 gunluk ıznı oluyo. alısıyo ınsan artık. ozel gunlere gelınce uzaktata olsa kalbler bır olsun yeter :) bız yenı evlıyız bırıncı ayımızda esım sehır dısındaydı ama 1 yılımızda ozel ızın alabılır. bence ogretmenlık falan dusunmesın pılot olsun. bı cok avantajları var esımle sehır dısına gıdıyorum bazen yanında goturme sansı var her zaman ucak bıletınde bedava :) bu yaz canakkalede 4 gunluk yatısı vardı bende gıttım ucusları yapıp otele geldı sonra gezdık ) o yuzden ıcın rahat olsun. her guzel seyın zorlugu vardır. hayat bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?