Pilot esleri sevgilileri burada toplanalim

Hayirlisi olsun canim, gercekten birikim icin sartlar cok iyi. Fena yerler de degil. Karar senin ve esinin :) Bu hafta ici donuyorum ben de artik esimin yanina, yeter cok kaldin dedi. Hakki da var yani, bir hafta diye geldim, uc hafta oldu da gecti. Ozlemeye bile basladim ordaki evi.

Hosgeldin bu sessiz foruma Hayirli olsun, mutluluklar oncelikle. benim esim yurtdisinda pilot, onun icin calisma saatleri turkiyeden farkli olabilir. Ama 9 ay kadar ben de turkiyede kabin memurlugu yaptim, kendimden ornek verirsem, evet, yazin daha yogun oluyorlar. Uzun sure tek kalma durumu uzun ucuslarda olur, amerikaya falan. Ama ucus sonrasi yine evde birkac gun izni oluyor. Ayrica Ebru'nun dedigi gibi sen de onunla gidersin.
Ben de geceleri tek kalamam diyordum, en ufak bir tikirtida odum patlar, ama ona da alistim. Isik acik yatiyorum. Gecesi gunduzu ozel gunu bayrami yilbasisi olmaz bu meslegin ama bu meslegin bir parcasi. Ertelemeli kutlayabilirsiniz, biz oyle yapiyoruz. Cunku buna care yok, elimizde olan bir sey degil. Gece 3 te gider, 5 te gider, eve gece yarisi gelir, sabaha karsi gelir, ama bunlarin hicbiri sorun olmayacaktir, cunku nerdeyse her gun goreceksin onu, yani ayda 3 gun, bilemedin 5 gun yatiya gider. Tabi bu dediklerim uzun ucusa gidilmeyen sirketlerde, benim sirketim en fazla 4 saatlik yere ucuyordu. Yani bu dediklerim her sirkette ayni olmayabilir.
Hmm, bir de base gorevleri oluyor. Yaklasik 1 ay baska ulkede kaliniyor, istege bagli bu, sen de esinle gidebilirsin. Ama acaba esimi yeterince goremeyecek miyim diye endiselenme, diger meslek gruplarinin cogundan cok gorebilirsin.
Ben cocuklugumdan beri havacilik sevdalisiyim, pilot olmayi cok istedim ama kursa gidecek maddiyati yoktu ailemin ve annem izin vermezdi zaten tehlikeli diye. Ama ucmaya asigim. Esim de isine asiktir. Evde cok durdugu zamanlar isini ozler. Iki haftalik izinlerin sonuna dogru sikilir, ucmak ister. Ben de seviyorum ucaklari. Bzen onun ders kitaplarini bile okuyorum Yani itiraf edeyim, esim kadar onun isine de asigim. Onun icin midir bilmem, ozel gunlerde ucmus, dogumgunumde yokmus hic uzulmem, cunku bu isi onun. Ama kutlamasi lazim tabi

Ah Lolacım eşin o kadar para verip pilot olmaya çalışıyor, o zaman şu an para da kazanmıyor. Daha pilot olmamış, önünde uzun ve zorlu bir süreç var, sen ona yok büyük uçağa geçme, yok öğretmen ol falan diyorsun. Onun şu an senin desteğine ihtiyacı var. İnan bana büyük uçak her pilotun hayalidir keşke geçebilse. Büyük uçakta uçanlar her uçuş sonrası 48 saat uçmamak zorunda zaten bol bol görüşürsünüz. Küçük uçakta çok yoğun olur ama yine görüşürsün. Ama öğretmen olursa ki onlara saygım sonsuz o zaman hep uçan arkadaşlarına özenecek, hiçbir zaman onlar kadar kazanamayacak. Hem daha cicim aylarındasınız ben amandış yatı yapsa da 3 gün rahat edeyim diye gözünün içine bakıyorum....

Selam kızlar iyiki sizleri buldum, benim eşim FO, bir oğlum var 3 yaşında. Bahren'deki arkadaşım seni çok iyi anlıyorum. Benim annemler de şehir dışında o kadar özlüyorum ki keşke annen arada yanına gelip kalabilse

Merhabalar. Aynen cok ozluyorum, onlar da bizi ozluyor, bende de yaklasik 3 bucuk yas ve birbucuk yas iki oglum var, annem agliyor bile torunlarim diye. Alisir miyim bilmiyorum ama cok bagliyimdir aileme. Anneme yalvariyorum gel diye, birakamazmis babamla kardesimi ki kardesim 26 yasinda ama bir kez bile yemek pisirmemistir, basit toz alma isleri disinda hic is yapmaz. yatagini bile toplamaz. anem de onlar kendilerine bakamaz diyo. sen bi gel, mecbur kalinca bakarlar diyorum ben de. belki subat- mart gibi gelirim dedi. Siz nerde oturuyorsunuz? Bu gece benimki ucusta yine

Son düzenleme:

Biz Bahçeşehir'de oturuyoruz havaalanına 20 dakika arabayla. Benim babam da yemek pişiremez annem şöyle bir yol buldu, nerdeyse 1 haftalık yemek yapıyor, buzluğa da yemek yapıp atıyor köfte gibi. Kardeşin de büyümüş canım hiç olmazsa dışardan yemek söylerler yazık sana iki çocukla. İnşallah annen gelir de şöyle 1 ay kalır canım. Orda şartlar nasıl? Okullar iyi mi, Dubai'de eşimin arkadaşı var okulları çok iyiymiş hem de şirket karşılıyormuş ücretini.

Dogru soyluyorsun, onunki biraz da bahane. Mecbur kalinca ac kalacak degiller ya, bulurlar bir yolunu. Artik subat icin umutluyum, gelir umarim. Sartlar cok iyi aslinda, turk bayanlarla da tanistim, tadini cikariyorlar, geziyorlar, sohbet muhabbet... Sirket kosullari da cok iyi. Okullar cok iyi, bu sene oglumu okula baslattim, ingilz okulu, ogretmenler, calisanlar ingiliz. Sadece yardimcilari filipinlerden bazen hindistandan falan. Ogretmeni cok ilgili tatli bir bayan ama ben ara verip seneye baslatmayi dusunuyorum. St. Christopher school var ki dunyada dereceye girmis bir okul. Cocuklar ve egitimleri cok onemli, cok arastirdim. Ve evet, sirket cogunu karsiliyor. Cogu ailenin yaninda yatili yardimcilari var, cocukta ev islerinde yardimci ama ben evimde yatili birine sicak bakmiyorum. Ancak haftanin belli gunlerinde temizlige yardimci geliyor. Cok uygunlar, filipinlilerin ozellikle cok iyi olduklarini duydum. Turk pilotlar da varmis ama esimin sirketinde yokmus. Esimin sirketinde sadece hostes bir bayan var turk.

Son düzenleme:

Merhaba canim, nasilsin? Uzun zaman oldu gorusmeyeli.umarim her sey yolundadir. Gorusmek uzere

Şartlar çok iyiymiş canım. Çocuklarının eğitimi açısından da iyi. Umarım annen de gelir de bir nefes alırsın

Şartlar çok iyiymiş canım. Çocuklarının eğitimi açısından da iyi. Umarım annen de gelir de bir nefes alırsın

Evet, sabirsizlikla bekliyorum gelmesini. Bugunlerde cocuklar da huysuz cok, sabahtan aksama kadar kosturuyorum. Annem gelsin biraz rahatlayayim istiyorum. Canim senin oglun nasil, gerci gunumuzde her cocuk yaramaz da, ailen yardimci olabiliyorlar mi? Soyle bi cafede oturup kahve icip gazete okumak luks oldu bana

Oğlum uslu bir çocuk ama yine de çok yoruyor. Annem hiç yardım edemiyor çünkü İzmirde o kadar bunaldımki anlatamam. Bir hafta sonra annemin yanına gideceğim o zaman kendime gelirim. Senin işin daha zor canım Allah kolaylık versin

Merhaba canim, nasilsin? Uzun zaman oldu gorusmeyeli.umarim her sey yolundadir. Gorusmek uzere

merhaba canım ıyım tsk sen nasılsın. bakalım uzun zaman oldu gıremedım. bıraz yogundum.. aılem geldı bende kaldılar gezmelere gıttık falan fılan derken gıremedım hıc... sen napıyosun esının yanına dondun galıba... 3 hafta kalmıssın baya bı hasret gıdermıssındır annenle...

merhaba canım aramıza hosgeldın uzun sure oldu bı topıgı acalı ama daha yenı yenı aktıf hala geldı kımse yazmıyodu :) benım esımde FO ..COK MEMNUN oldum tanıstıgıma .. ne guzel valla topıkte arkadas bulmak :) sohbetı kesmeyelım devam edelım. yenı katılan arkadaslarda olur yıne ınsallajh

Canim diger topikten gordum. Bebek geliyormus. Saglikla kucagina almak nasip olsun. Hayirli ugurlu olsun. Cok sevindim. O ozel ve guzel duyguyu sen de tadacaksin. Hersey daha guzel gorunecek sana artik.

Canim diger topikten gordum. Bebek geliyormus. Saglikla kucagina almak nasip olsun. Hayirli ugurlu olsun. Cok sevindim. O ozel ve guzel duyguyu sen de tadacaksin. Hersey daha guzel gorunecek sana artik.

canım benımmm cok tesekkur ederımmm.. evet bebegımız gelıyorr 4 hafta 4 gunluk :) ınan kafam allak bullak karmakarısıkk cok tuhaf duygu ıcerısındeyım dunden berı salak gıbıyım saf saf boş boş etrafa bakıyoruz eşimle birlikte mutlumuyum korkuyormuyum bılmıyorum. bu 9 ay nasıl gecıcek karnım nasıl buyuyecek ben nasıl hıssedıcem bunu dunden berı bı suru sorular var aklımda :) dua edın sorunsuz bı sekılde hamılelıgım gecerr .)

Seni cok iyi anliyorum. Ben de oyleydim. Ama bu duygular bile cok ozel, baska hicbir sey bu kadar karmakarisik hissettirmiyor. Dua edecegim, ve inaniyorum hersey cok guzel gececek, dunya tatlisi bebegin, 8 ay sonra kollarinda gulumseyecek. Hamileligin tadini cikar

Bu konuyu tesadüfen gördüm göz gezdirirkende eşinle gittiğin çanakkale yatısını görmemle eşinin hangi havayolunda olduğunu anlamam bir oldu :) benim de eski erkek arkdaşım pilottu şu an çooook başka bi sektörden biriyle evlenmek üzereyim ama eski ilişkim sayesinde havacılık sektöründe bi çok hatika dost edindim aşk bitti ama dostluklarım aslaaaaa eşinin şirketindende çoook çoook yakın dostlarım oldu çanakkaleye çook giderdik bizde gezerdik takılırdık o döneme dair tek özlediğim şey kokpitte uçmak :) dediğim gibi şu an konunun dışındayım ama paylaşmak istedim :)

Merhaba arkadaşım,

Sana bir tavsiyem olacak bu msj ın eski belki şimdi evlisindir umarım.ama evli olsan bile sana dikkatli olmanı tavsiye etmek istedim.erkek arkadaşın pilot adayıymış bir zamanlar benimde nişanlım pilot adayıydı ben diş hekimiydim o ise işsizdi , işsizken çıkmaya başladık.tüm sıkıntısını ben çektim,hergün işe girmesi için dua ettim.adam işe girdi kısa bir süre sonra bir hostes bulup beni bıraktı.ne kadar güvenirsen güven eşine ya da sevgiline temkinli ol.Ben de çok güvenirdim hem de çok ,hayatta dönüp bakmam işim olmaz hostesle derdi.Bunlar sırtlan gibi gözleri dönmüş pilot koca diye ,evli nişanlı dinlemezler .% 70 inin tek hayali onları uçak garsonluğundan kurtaracak bir pilot bulmaktır.forumda da bir hostesin dediği gibi çok cazip bir yaşam iyi geliri olan bir eş ,dünyayı gezme şansı ve güzel hediyeler… daha ne olsun kendisi de belirtmiş zaten.hepsi değil tabiki ama bunlar türkiyenin heryerinden özenle seçilmiş güzel,cazibeli rahat kızlar ve hayalleride pilot koca bir çoğunun ve bunu da elde etmek için altından girer üstünden çıkarlar pilotların.Ne kdar güvenirsen güven ,erkeklerin güzellik ve cinsellik zaafları vardır bunuda çok güzel kullanırlar hostesler.dikkatli olun tüm eşi sevgilisi nişanlısı pilot olan kızlar.Umarım benim yaşadıklarımı yaşamazsınız.Sevgilerimle...

benimde sevgilim pilot, yakında nişanlanacağız. Kafamda deli sorular yok değil hani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…