Pilot esleri sevgilileri burada toplanalim

ebrumm

Askistannn :))))
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2011
2.397
0
106
İstanbul
selam arkadaslar pilot esleri sevgililer;host esleri sevgililer burda toplanalim tanisalim :)

Son düzenleme:
kizlar kimseden ses cikmiyoo yokmu esi sevgilisi pilot olann. host olann havaci mesleginden kimse yokmu ???

kimse yokmu arkadaslar esi pilot olan host olan sevgilisi olannhicmi kimse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

anaaaaaam hem komsu olucaz hem meslektas saniriiim

kiz bende havacilik sektöründeyimmmmmm senin kocismi pilottt

jhahahahaha yes seker pilot ? sen havacilikda hangi sektordesin ? hostesmisin nesin kiz :)

burada ticketingdeyim hatuuuun hani suan turizm seyahat isletmesi okuyorum.....istanbulda nereye denk gelirim bilmiyorummm...

Ucaklara asiri ilgim var asiri asiri 3 yildir okuyorum bir yilim kaldi dayimin thy acentasi var havalimaninda buna bagliyorum tüm bu hevsimi kücüklükten beri en sevdigim an havaalani anidir

Innsah türkiyedede istedigim yerde calisirimmm burada büyük bir seyahat zincirinde calisiyorum okulun yani sira:18:

hangi sirketteee kocisin???

haha anladimmmm canim ya valla bende sok tayim suann :)))) artik seninle acibademlerde takiliriz sekerimm ... seni cok guzel yerlere gotururum alisveris ozellikle_ atlariz arabaya sabah bi cikariz bide aksam puhahah

suan birsey düsündüm canimmm beraber birde is yeri buldukmu tamamdirrr

Zincirlikuyu yakin degilmi avrupa yakasina? hani benim istedigim bir havayolu sirketi lufthansa orada

Son düzenleme:
benim eski sevglüm türk hava kurumunda pilottu ondan ayrıldım gittim bankacıyla evleniom

selam arkadaslar pilot esleri sevgililer;host esleri sevgililer burda toplanalim tanisalim :)

Sen tanıştır arkadaşlarını pilotlarla ve hostlarla ebrumm! Benim sevgilim yarış pilotu idi... Ben öyle yaptım, biz ayrıldık ama arkadaşlar nişanlanacaklar, yuva yapmış oldum en azından

Sen tanıştır arkadaşlarını pilotlarla ve hostlarla ebrumm! Benim sevgilim yarış pilotu idi... Ben öyle yaptım, biz ayrıldık ama arkadaşlar nişanlanacaklar, yuva yapmış oldum en azından

valla canim kimseyi kimseyle tanistirdigim yok... tanistirmamda buradaki amac.. sevgilisi nisanlisi varsa bu isde calisan onlarla konusup sohbet etmek... seninkisi kismet isi .. hakkimizda hayirlisi neyse o olur .. seninkiside kismet isi biri gider biri gelir canim

valla canim kimseyi kimseyle tanistirdigim yok... tanistirmamda buradaki amac.. sevgilisi nisanlisi varsa bu isde calisan onlarla konusup sohbet etmek..... hakkimizda hayirlisi neyse o olur .. seninkiside kismet isi biri gider biri gelir canim

..................

Senin isteğin pilot eşleri/sevgilileri ile tanışıp dertleşmek anladım ben Arkadaşlarını çevrendeki pilotlarla tanıştır, dert ortağın olsunlar demek istedim DD Ben kendi adıma hep şunu yaşardım: tehlikeli bir iş diye yüreğim sürekli pır pır olurdu, ben ölür ölür dirilirdim ondan haber gelene kadar, aklım çıkardı... Arkadaşımla aralarını yapınca o beni ben onu rahatlatır olduk bu gibi durumlarda :)

bende varımmm
ve haklısın canımm aşk lazım aşkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…