- 20 Mart 2008
- 141.408
- 212.767
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Nevoşum çok teşekkürler ediyroum sana sağol,resimlerin eklenmesi için hakkını ödeyemem canımcımAblacım ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Çok teşekkürler elifcim sağolÇok guzel olmus ablacim ellerine sağlık bol şanslar
Çok teşekkürler canımcım sağolEllerine sağlık ablacım. Tavuğunda tuilende güzel olmuş
Yarışmada başarılar dilerim
Çok teşekkürler kuzum sağolGeldi sonun sonunda
Ellerine emeğine sağlık ablacımçok güzel olmuş tuile'inde aynı şekilde bol şanslar diliyorum
Çok teşekkürler canım sağolOff her detay başlı başına çok güzel ellerinize sağlık başarılar dilerim
Çok teşekkürler canısı sağol,tulie kırılmasaydı biraz daha geniş olacaktı tabaktaEllerine, emeğine sağlık ablacım. Enfes görünüyor
Tüilin de çok güzel tutmuş
Yarışmada başarılar diliyorum
Rica ederim ablacım her zaman yardımcı olurumNevoşum çok teşekkürler ediyroum sana sağol,resimlerin eklenmesi için hakkını ödeyemem canımcım
Çok sağol canım benim teşekkürler
Çok sağol canım benim teşekkürler yordum seni yineRica ederim ablacım her zaman yardımcı olurum
Estağfurullah ablacım ne demekÇok sağol canım benim teşekkürler yordum seni yine
Çok teşekkürler canımcım sağolEllerine sağlık ablam çok güzel görünüyor başarılar diliyorum
Sağol bitanemEstağfurullah ablacım ne demek
Yaparsın sen ablamSağol bitanempc'de yeni sürüm eklenmişti telefona tanımlanmamış,onuda kaptım mı tamamdır herhalde.
Ne demek ablacım yapmışsın sonundaNevoşum çok teşekkürler ediyroum sana sağol,resimlerin eklenmesi için hakkını ödeyemem canımcım
Çok sağol canım benim teşekkürler
Çok teşekkürler elifcim sağol
Çok teşekkürler canımcım sağol
Çok teşekkürler kuzum sağoltulie biraz yaramazlık yaptı bana
Çok teşekkürler canım sağol
Çok teşekkürler canısı sağol,tulie kırılmasaydı biraz daha geniş olacaktı tabaktayapmışsın sonunda
Daha önce yapıyordum zaten sürüm yenilenince kaldı tabi.Yaparsın sen ablam
Yaptım da kırılınca ufaldı birazcıkNe demek ablacım yapmışsın sonunda
Böylede güzel olmuş ablacım ❤Yaptım da kırılınca ufaldı birazcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?