tamam canım saol. bugün fırında yaptık. çok lezzetli oldu ama kıtır oldu. gerçi ben çok sevdim. muhtemelen yarın da yapacağız içi fazla yaptık çünkü. yarın tavada yapalım böyle.
Artık baklagil yemeklerine başlıyorsun, ama eşine söyle evde yoksa toz kimyon getirsin marketten.
Mercimek çorbası mı yaptın, çay kaşığının ucuyla biraz koy. Kuru fasülye falan mı yapacaksın, ona da öyle koy.
Sana değişik gelen yemek tarifleri için yemek sitelerine bak, artık sebze yemeklerine başla mesela.
Çeşitlilik iyidir, tek düze beslenmeyin ki Umut ek gıdaya geçtiğinde yabancılık çekme.
Kimisi üzerine kapak kapatıyor ama ben lahmacun hamuruna iç harç ilave edince bir hamur daha açıp onun üzerine kapatıyorum. Elimle üzerine hafifçe bastırıyorum. Bu işlemi yağlı kağıt üzerinde yapıyorum. Tavaya alınca 1 dakika sonra falan alttan kâğıdı çekiyorum. Böylelikle iki lahmacun birden pişmiş oluyor. İçi de pişmiş oluyor
Ben de geçen gün gördüm bu şekilde.Uzun zamandır evde harç yapıp gönderiyordum lahmacun salonuna ,hem bulaşık çıkmıyor hem de kolay oluyor diye.Geçen gün 300 küsür verince evde deneyeyim artık dedim.Senin dediğin gibi deneyeceğim.Üstü pişmez diye yapmıyordm ama üzerine başka hamur güzel fikir,1 taşla 2 kuş