Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aboooovvvvv lunyam ben senden korktum valla o lokma tatlısı,el açması makarna,pideli köfte falan.sen yarışmaya katilacagin zaman soyle ben katilmayayim hic sen o tariflerle nasil birinci olmadin ya Allah allah
Bu mesajı ve Coconun diğer yemeklerine de bakayım mesajını okuyunca da güldüm
Kız şimdi bakacak o kadar zor ,şık ,iddialı yemeklerine ,ahan da böyle olacak
Bu mesajı ve Coconun diğer yemeklerine de bakayım mesajını okuyunca da güldüm
Kız şimdi bakacak o kadar zor ,şık ,iddialı yemeklerine ,ahan da böyle olacak
Ben de bundan korkuyorum
Çocukların okulları burada çok iyi,çevreme alıştım,bir düzene oturtum.Kızların 2 yılı kalıyor teog için ya gidip orada bu düzeni sağlayamazsam diye korkuyorum
Aboooovvvvv lunyam ben senden korktum valla o lokma tatlısı,el açması makarna,pideli köfte falan.sen yarışmaya katilacagin zaman soyle ben katilmayayim hic sen o tariflerle nasil birinci olmadin ya Allah allah