Pilatesle selülitlerim 1 haftada yok oldu ! şoktayım

ya bu pilates bu kadar faydalı mı.yani anladığım kadarı ile fazla yorulmadan kısa sürede fayda görüyorsunuz. ne güzel.
tv yi takip etmem çok zor..
ama tavsiye ettiğiniz cd hangisi ve nerden sipariş edebilirim..

lastik-top falan ne kadara mal oluyor merak ettim,bir de hadi top neyse de lastik denilenin şeklini merak ettim CADIARZU

hepsiburada sitesinden aldım ben delta streç lastik bant şuan indirimde 8.85 tl
topu ise 15 tl çok iyi kalitesi tavsiye ederim

ebrunun plates dvd 2 olanı aldım onun fiyatı 15 tl

HAE:
canım benim kilo falan bi sorunum yok zaten sadece sırt egzersizleri için yapıyordum bunu arada selülitlere iyi gelir flan dye bi hareket yaptırıyordu onları da yapıyorm. sırta gerçekten çok iyi geliyor ya kemiklerini hissediyosun arkadaşn dediği gibi masajdan yeni çkmş gibi hissedyrm

hepsiburada sitesinden aldım ben delta streç lastik bant şuan indirimde 8.85 tl
topu ise 15 tl çok iyi kalitesi tavsiye ederim

ebrunun plates dvd 2 olanı aldım onun fiyatı 15 tl
tam link verebilirmisin.hepsi burada sitesinde çok fazla ürün var..ve tam anlayamadım..özelime gönderirsen memnun olurum.

canım bir haftada anlattığın şkilde seslülitlerin gitmesi anormal değil misence?

Selülitler tamamen gitmese bile gündeiki kere yaparak (hatta ben bir kere yapıyordu.) Kalçalarının sıklaştığını anlıyor insan.

seninle aynıyız yaa başladın mı platese ne kadar faydasını gördünsempatiksalakcinni

kızlar bende 2 gün ebru şallının 1. cdsini yaptım ama calleneticside yapmaya kalkınca her yerim ağrıdı 2 gündür yapamadım salı günü tekrar başlıcam birazn önce sıkılaşmalıyım...

bende baslicam ama karar veremedim tv8 sayfasinda 33 sayfa var oradaki videolardanmi baslasam yoksa 2 dvd si varmis onlarimi indirsem.. bence tv8 sayfasindaki daha iyi deilmi hergün bi video atlasam öyle yapsam.. birde topla yaptigini görmedim hic ebru sallinin o yerdemi yapiyor sadece ? sizce hangisi daha iyi toplami yoksa yerdemi ? benim topum yok suan onun icin yerde baslicam sanirim..
bende durus bozuklugu varmi bilmiyorum ama var gibi hissediyorum..

Kızlar bir kaç sorum olacak. Ben 8 - 9 ay önce almıştım Ebru Şallı İle Pilates diye bir DVD hatta plates topum da var. Bir kaç gün yapmaya çalıştım ama sonra hamile olduğumu öğrendim ve bıraktım. Size sorum ilk bir kaç gün ben çok zorlanmıştım özellikle de toplu olan hareketlerde sizlerde de öyle oldu mu yoksa ben mi beceriksizim :) Bir de DVD 56 dakika bütün hareketleri yapıyor musunuz yoksa ısınmadan hemen toplu hareketlere mi başlıyorsunuz.
Size bir DVD de ben önermek istiyorum. Sağlık Spor Serisi Hızla Vücut Hatlarını Düzelt (Sadece 4 haftada sonuç alın) üzerinde böyle yazıyor. Ben daha önce bunu yapmıştım çok sıkılaştırıyor.
Doğumdan sonra ben de sıkı bir şekilde spora başlamak istiyorum, beni de aranıza alır mısını o zaman?

Sevgiler,
Burcu

Kızlar pilates seti ve başlangıç cd si sipariş ettim.
Ama cd de toplu hareketler yok :sinifsinif: Cd başlangıç hareketlerini gösteriyor canım çıkıyo onları yapana kadar ama ben toplu ve bantlı hareketleri istiyorum.Link bilen varsa atsın lütfen.
Bu arada deli terletiyo arkadaşlar tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…