Merhaba arkadaşlar, ben de 2 yıldır aralıklarla pilates yapıyorum ve bu sporu çok seviyorum çünkü insanda bağımlılık yapıyor.Hemen kilo verdirmiyor ama kasları kuvvetlendirdiği için vücudu mükemmel bir şekle sokuyor ve tabi kaslar çalışınca yağları yakıyor. Kan şekerim çok çabuk düştüğünden kardiyo sporları yapamıyorum bunun için pilatese yöneldim ve çok sevdim, hatta spor salonunun pilates kursuna yazıldım geçen hafta ama o kadar hızlı ve zor hareketler yaptırdı ki hoca yıldızlar gördüm önce ve uzandım kaldım yere. Allahtan denemek için katılmıştım o gün yoksa paralar da yancaktı. Ama evde ebru şallı cdleri eşliğinde yaptığımda bir rahatsızlığım olmuyor çok şükür. Hipoglisemi olanlar bilirler biz diyet de yapamıyoruz, karbonhidrat ve protein ağırlıklı beslenmemiz gerekiyor. Bu sebeplerle ben 10 yılda tam 20 kilo aldım, çünkü çok iradeli biri olmama rağmen ( bu hastalıkta hemen elin ayağın titriyor ve bayılma hissi geliyor) diyet yapamıyorum, sporu çok sevmeme rağmen bir hafta sonra vücudum pes ediyor ve üzülerek kaydımı spor salonlarından silmek zorunda kalıyorum. Çevremdeki herkes benim ne kadar az yediğimi bilirler öğünleri abartmam bir dilim ekmekten fazla yiyemem bile, ama kilo vermek bir yana ALIYORUM. Edindiğim bilgilere göre böyleymiş, şimdi diyetisyenim yeni birdiyet listesi verdi ona uyucam ( GI) hem de birebir falsosuz , bunun yanında haftada 3 gün de çok sevdiğim PİLATESİMMMM i yapıcam, önce kendime sonra size söz veriyorum. Arkadaşlar lütfen bana yardım edin çünkü hipoglisemide iyileşme payı % 60 sporlaymış. Ben bunu başarmak istiyorum eski kilomu geri istiyorum geldikleri gibi gidecekler biliyorum kilo verdiğimde hastalığım da bitecek , tabi sizin de desteğinize çooook ihtiyacım var. Gelişmeleri burdan yazıcam, şimdiden sağolun