evet kesinlikle platesin çok yarırı var. benim kursa gitme imkanım yok ama tv den yapıyorum. tatilde kılo almıstım mesela bu yaz, sonra basladım platese yememden çok kısmamama rağmen 1 ayda 2 kılo verdim. dvd sini de alabılırız yada nettenden izleyerek yapabılırız aslında ama ben tv den yapıyorum obür türlü isim bitsin yapım diye diye erteliyorum, bır bakıyorum gün bıtmıs. ama tv de olunca kaçırmamak için mecburen yapılıyor.uzun dönem pilates yapmış biri olarak şöyle söylemek gerekirse pilatesi hayatınızının bir köşesine mutlaka koymalısınız.....ben pilatesi o kadar çok seviorum ki yaptıkça yapasım gelior..yeni başlıyacak arkadaşlar düzenli yapıldığı taktirde sadece 2 haftada vücudunuzdaki inanılmaz değişimi gördükçe zaten bırakamıyacaksınız..1 sene yaptım ben sora 6-7 ay ara verdim ve vücudum hiç bozulmadı..şimdi yeniden başladım 2 hafta oldu pilates yanında yürüyüşlerede başladım..kendime hedef koydum..diyet+koşu+pilatesle istediğim kiloya ve vücuda ulaşabileceğimden eminimmm..sizlerde bugünden itibaren diyete başlayın ve pilatesi hayatınızdan çıkarmayın arkadaşlar..
Sevmek ne kelime bayılıyorumBende çoğunuz gibi evde Ebru Şallı'nın bize sunduğu imkandan yararlanıyorum..Sabahın erken saatlerinde kalkıp güzel bir kahvaltı yapıyorum Tv karşısına geçip eşlik ediyorum bittiğinde ise terapiden çıkmış gibi hissediyorum kendimi :) 3 kilo verdim bu sayede