Pilatesi sevin

bende bugün internetten bir pilates siparişi verdim. ama gelmesini beklemeden başlıycam zaten haraketlerin çoğunu topsuz yapıyorsun. ebru şallının ilk videosu vardı internette onunla başlıyacam. nefes alma verme işi çok önemli önce onu haletmeyi düşünüyrum. ortalama kaç dk yapmak lazım. ebru şallının seyrettiğim videosu 56 dk. dı. bana biraz fazla geldi

Bende yapmak istiyorum malzeme olarak ne almalıyım?
Çalışıyorum birde akşam internetten bakıp yapabilirmiyiz ?
Önerebileceğiniz bir site varmı?
Bende çok yapmak istiyorum yediklerimede dikkat edersem kilo verebileceğimi söylüyorlar umarım buda doğrudur.

Bende yapmak istiyorum malzeme olarak ne almalıyım?
Çalışıyorum birde akşam internetten bakıp yapabilirmiyiz ?
Önerebileceğiniz bir site varmı?
Bende çok yapmak istiyorum yediklerimede dikkat edersem kilo verebileceğimi söylüyorlar umarım buda doğrudur.
ben internetten gittigidiyordan set şeklinde sipariş verdim. birtane büyük top birtane küçük top çember lastik minde pompa ve cd var benim aldığım 49tl daha ucuzlarıda var çember yada lastik olmuyor onlarda. pilates diyince önce akla top geliyor fakat haraketlerin çoğu topsuz yapılıyor. google ebru şallı plate bölüm1 yaz 56dk bir video ben onunla başladım. b.sayardan biraz zor oluyor yerde yaptığın için ekranı göremiyorsun cd gelince bakalım nasıl olacak. dün akşam ben 26 dk yaptım doğdu duruş nefes alma ve karın egserszlerini yaptım. karın egsersizlerinde karnın çok yandığını hisedeceksiniz dedi ama benim daha çok buynum ağradı. ekrana bakmaya çalışırken boynumu çevirmek zorunda kaldım hep ondada olabilir.

ben internetten gittigidiyordan set şeklinde sipariş verdim. birtane büyük top birtane küçük top çember lastik minde pompa ve cd var benim aldığım 49tl daha ucuzlarıda var çember yada lastik olmuyor onlarda. pilates diyince önce akla top geliyor fakat haraketlerin çoğu topsuz yapılıyor. google ebru şallı plate bölüm1 yaz 56dk bir video ben onunla başladım. b.sayardan biraz zor oluyor yerde yaptığın için ekranı göremiyorsun cd gelince bakalım nasıl olacak. dün akşam ben 26 dk yaptım doğdu duruş nefes alma ve karın egserszlerini yaptım. karın egsersizlerinde karnın çok yandığını hisedeceksiniz dedi ama benim daha çok buynum ağradı. ekrana bakmaya çalışırken boynumu çevirmek zorunda kaldım hep ondada olabilir.
geldi benim ürünüm bakalım akşama deneyecem. benim setin içinde birde twist diye birşey var bel inceltme içinmiş.

pilatesin yanında step aerobik ve diyet destekliyorum,inşAllah istediğim bedene vücuda kavuşabilirim:KK34:

sabah 6 - 6:30 gibi yapılan plates yoga seansları hem güne ısınmış ve zinde başlamayı hemde gece boyu yavaşlamış metabolizmanın sabah hızlanmasına sebep olup daha rahat kilo kaybına sebep vermekte ....6 aylık istikrarın gayet güzel sonuç verdiği denenmiştir efendim :))))

bnde top aldm ole duruo bu ara yuruys ypıorum kolyma gelıo nedense platesten soqudum bırının bana svdırmesı lazım:KK70: tkrr baslasam cok qzl olr ama yurumk kosmak ne bılım daha ılgımı cekıo platestn zıyade hcde duznlı ypamıorum platesı nedense ıse baslıcm snrım o zmn platese gerı dncem malum kız basıma gece kosuya gıdemem :KK50:

arkadaşlar yazmadan geçemeyeceğim, pilates basit gibi görünse de zorlayan bir spordur,3 sene olcak ben yapalı,birçok arkadaşım bana bakarak yapmak istiyo hareketleri ama gerçekten konsantrasyon gerektiren bi olay.öncelikle karın hareketlerinde kaburganızı kapatmanız, karnı içine çekmeniz,kalça hareketlerinde veya sırt hareketlerinde kalçanızı sımsıkı sıkmanız gerekiyo ki beliniz ağrımasın,bel ağrısı bırakır dikkat etmek lazım.Aynı şekilde boyun zedelenebilir boynu katlamamk lazım vs vs..ama öğrenip yapılırsa mükemmel sonuçlar alırsınız.ben bu kadar kısa sürede etkisini hissettrien bi spor görmedim henüz,tavsie ederimm

bende komşumla birlikte yapmaya başladık hergün dvd den. kesinlikle faydası oluyor.
daha bir hafta oldu görenler popomun küçüldüğünü söylüyorlar bakalım.
tam gaz devam yapmaya.

kesinlikle bencede pilates hem eğlenceli hemde çok çok etkili.bende ebru şallıyla yapıyorum bıkac haftada fazlasıyla değişiyosunuz zaten.bide ister istemez düzgün durmaya özen gösterıyosunuz.kamur oturunca hemen aklıma gelıo toparlanıyorum felan sırt ağrısı vs.. kalmıyo arkadaşlar herkese tavsıye ederım bende

bende bi aralar ebru şallıyla yapıyodum pilates çook ii ouyodu,gergin ve fit hissediyodum,oturuşum falanda değişmişti ama sora ara verdim :KK43: tekrar başlamak istiyorum çnk oturuşum bozulmaya başladı, fakat ramazan geliyo,iftarlardan sonra yapabilirsem başlıcam inş. cidden çok güzel bi spor insanın yaptıkça yapası geliyo ki bide sonucu görünce daa da bi aşka gelio,
hep beraber tekrar başlayalım olur mu kızlar :KK66::KK66::KK66:

ofofff tv 8 de varken hiç akstamdan yapyıordum taki bitene kadar:KK43:(keşkegene başlasda yapsam..süper bir spor.. başlamamlazım yoksa kaslarım tekrar odunlaşacak:KK43:(8 ay yaptım şimdidlik dinlenmedeyim ama yapmam gerekkk!!!:KK43:(

hayatım çok haklısın...ben normalde çok yürüyen biriyim yazları imkan buldukça yüzen biriyim...hatta yüzmenin verdiği vücut yapım kaslıdır...yağ yoktur ve omuz kaslarım spordan ayrılmıştır(atletik yapı) ...vücudumun sağlıklı ve fit olduğunu düşündüm ve büyük hata yaptım..geçen günlerde yere uzandım ve bacağımın bir tanesini düz olarak( burmadan) yukarıya kaldırmayı denedim...ama bacağım neredeyse 60 derece kalkabildi..dimdik şekilde duramadı...bacak arkası kaslar acıdı...hemen sabahları ebru şallının programı ile platese başladım..diz üstü arka kısmındaki selülüt başlangıcı oldukça dikkatimi çekti..allah izin verirse platesle ilerleyeceğim..benim için vucut estetiği önemli..hem dik olmamızı sağlıyor hem de vücudun her türlü sarkmasını önlüyor..her nekadar vucut sarkma problemim olmasada( kilom 52 boyum 160) yinede ileride de fit bir vucuda sahip olmayı istiyorum..

velhasıl kendimiz için yaşıyoruz ve spor sadece yürüyüş yapmaktan ibaret değil...başkaları beni ilgilendirmiyor herkes kendi için yapmalı...

kesinlikle katılıyorum çünkü plates kiloluya kilo verdirebikir ama zayıf olanıda sıkılşatırıp sarkmasını önleyecektir. bende yapıyordum ama salon olmadan çok istikrarsız oluyor evde. neyse bir salona yazılcam bende. Bence kadınlar bunu sarkmamak için yapmalı, çünkü dik ve fit bir vucut çok önemli. Kol altları iç bacaklar sırt bel ve popo sıkı olması gerek yoksa zayıf olasnızda deforme bir görüntü oluyor. Herkes yapsın bende hemen başlyıcam ama ANK da bir yer önerebilen olursa sevinirm

uzun dönem pilates yapmış biri olarak şöyle söylemek gerekirse pilatesi hayatınızının bir köşesine mutlaka koymalısınız.....ben pilatesi o kadar çok seviorum ki yaptıkça yapasım gelior..yeni başlıyacak arkadaşlar düzenli yapıldığı taktirde sadece 2 haftada vücudunuzdaki inanılmaz değişimi gördükçe zaten bırakamıyacaksınız..1 sene yaptım ben sora 6-7 ay ara verdim ve vücudum hiç bozulmadı..şimdi yeniden başladım 2 hafta oldu pilates yanında yürüyüşlerede başladım..kendime hedef koydum..diyet+koşu+pilatesle istediğim kiloya ve vücuda ulaşabileceğimden eminimmm..sizlerde bugünden itibaren diyete başlayın ve pilatesi hayatınızdan çıkarmayın arkadaşlar..

Kesinlikle katılıyorum her satırınıza :KK34:
Bende yapıyorum ve inanılmaz faydalarını görüyorum hemde kalıcı en güzel yönü olsa gerek...

Fit olmak bu kadar rahat ve keyif verici olmamıştı...
Şiddetle tavsiye edilir......

Skolyozum var benim, doktorum önerdi bende platese başlıyacağım fakat evde tek yapamam skolyozdan dolayı ters hareketler durumu kötüye götürebilir. Salon arıyorum bakalım başlarsam eğer bende düşüncelerimi paylaşırım. Kilo problemim yok ama sıkılaşmaya ihtiyacım var en önemlisi omurgamdaki eğrilik düzelebilirmiş düzenli yaparsam

Son düzenleme:
kızlaarr pilates hemen sonucu gösteren bi spor yaa,mesela hemen oturuşumuzu düzeltiyo dik dumamızı sağlıyo.
ancak sopa yutmuş gibi durmak da garibime gidiyo :KK53::KK53::KK53: sizde de oluyodur heralde dimi?? alıştınız mı bu duruma???

X