Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben internetten gittigidiyordan set şeklinde sipariş verdim. birtane büyük top birtane küçük top çember lastik minde pompa ve cd var benim aldığım 49tl daha ucuzlarıda var çember yada lastik olmuyor onlarda. pilates diyince önce akla top geliyor fakat haraketlerin çoğu topsuz yapılıyor. google ebru şallı plate bölüm1 yaz 56dk bir video ben onunla başladım. b.sayardan biraz zor oluyor yerde yaptığın için ekranı göremiyorsun cd gelince bakalım nasıl olacak. dün akşam ben 26 dk yaptım doğdu duruş nefes alma ve karın egserszlerini yaptım. karın egsersizlerinde karnın çok yandığını hisedeceksiniz dedi ama benim daha çok buynum ağradı. ekrana bakmaya çalışırken boynumu çevirmek zorunda kaldım hep ondada olabilir.Bende yapmak istiyorum malzeme olarak ne almalıyım?
Çalışıyorum birde akşam internetten bakıp yapabilirmiyiz ?
Önerebileceğiniz bir site varmı?
Bende çok yapmak istiyorum yediklerimede dikkat edersem kilo verebileceğimi söylüyorlar umarım buda doğrudur.
ya ben ebru şallı nın dvd sini falan aldım ama çalıştığım için sabah kalkıp yapamıyorum.. akşam yapsam olurmu? aldım duruyo öyle kenarda
geldi benim ürünüm bakalım akşama deneyecem. benim setin içinde birde twist diye birşey var bel inceltme içinmiş.ben internetten gittigidiyordan set şeklinde sipariş verdim. birtane büyük top birtane küçük top çember lastik minde pompa ve cd var benim aldığım 49tl daha ucuzlarıda var çember yada lastik olmuyor onlarda. pilates diyince önce akla top geliyor fakat haraketlerin çoğu topsuz yapılıyor. google ebru şallı plate bölüm1 yaz 56dk bir video ben onunla başladım. b.sayardan biraz zor oluyor yerde yaptığın için ekranı göremiyorsun cd gelince bakalım nasıl olacak. dün akşam ben 26 dk yaptım doğdu duruş nefes alma ve karın egserszlerini yaptım. karın egsersizlerinde karnın çok yandığını hisedeceksiniz dedi ama benim daha çok buynum ağradı. ekrana bakmaya çalışırken boynumu çevirmek zorunda kaldım hep ondada olabilir.
geldi benim ürünüm bakalım akşama deneyecem. benim setin içinde birde twist diye birşey var bel inceltme içinmiş.
hayatım çok haklısın...ben normalde çok yürüyen biriyim yazları imkan buldukça yüzen biriyim...hatta yüzmenin verdiği vücut yapım kaslıdır...yağ yoktur ve omuz kaslarım spordan ayrılmıştır(atletik yapı) ...vücudumun sağlıklı ve fit olduğunu düşündüm ve büyük hata yaptım..geçen günlerde yere uzandım ve bacağımın bir tanesini düz olarak( burmadan) yukarıya kaldırmayı denedim...ama bacağım neredeyse 60 derece kalkabildi..dimdik şekilde duramadı...bacak arkası kaslar acıdı...hemen sabahları ebru şallının programı ile platese başladım..diz üstü arka kısmındaki selülüt başlangıcı oldukça dikkatimi çekti..allah izin verirse platesle ilerleyeceğim..benim için vucut estetiği önemli..hem dik olmamızı sağlıyor hem de vücudun her türlü sarkmasını önlüyor..her nekadar vucut sarkma problemim olmasada( kilom 52 boyum 160) yinede ileride de fit bir vucuda sahip olmayı istiyorum..
velhasıl kendimiz için yaşıyoruz ve spor sadece yürüyüş yapmaktan ibaret değil...başkaları beni ilgilendirmiyor herkes kendi için yapmalı...
uzun dönem pilates yapmış biri olarak şöyle söylemek gerekirse pilatesi hayatınızının bir köşesine mutlaka koymalısınız.....ben pilatesi o kadar çok seviorum ki yaptıkça yapasım gelior..yeni başlıyacak arkadaşlar düzenli yapıldığı taktirde sadece 2 haftada vücudunuzdaki inanılmaz değişimi gördükçe zaten bırakamıyacaksınız..1 sene yaptım ben sora 6-7 ay ara verdim ve vücudum hiç bozulmadı..şimdi yeniden başladım 2 hafta oldu pilates yanında yürüyüşlerede başladım..kendime hedef koydum..diyet+koşu+pilatesle istediğim kiloya ve vücuda ulaşabileceğimden eminimmm..sizlerde bugünden itibaren diyete başlayın ve pilatesi hayatınızdan çıkarmayın arkadaşlar..