N nidahnm Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2025 200 18 13 25 19 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nidahnm #1 Pilatese başlamak istiyorum ama gebelik oluşurda bilmeden zarar verir diye çok korkuyorum açıkçası fikri olan var mı
Pilatese başlamak istiyorum ama gebelik oluşurda bilmeden zarar verir diye çok korkuyorum açıkçası fikri olan var mı
Y yelkus00 Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2025 254 56 13 28 19 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nidahnm #2 nidahnm .!.: Pilatese başlamak istiyorum ama gebelik oluşurda bilmeden zarar verir diye çok korkuyorum açıkçası fikri olan var mı Genişletmek için tıkla... Yani bir doktora danışabilirsiniz yada pilatese başlarken orada bu durumu belirtip ona göre bir program oluşturmasını isteyebilirsiniz
nidahnm .!.: Pilatese başlamak istiyorum ama gebelik oluşurda bilmeden zarar verir diye çok korkuyorum açıkçası fikri olan var mı Genişletmek için tıkla... Yani bir doktora danışabilirsiniz yada pilatese başlarken orada bu durumu belirtip ona göre bir program oluşturmasını isteyebilirsiniz