pilates yapan hanımlar kimse yok mu?????
sanıyorum şu an kimsecikler yokk
bende ara ara yaptım ama bir türlü istikrarlı olamıyorumm :44:
şimdi yine başlamak istiyorum ama yarım kalmaması için ne yaparım bilmiyorum :44:
geçmiş yıllarda çok faydasını gördüm, sanırım yeniden başlicam pilatese, yok mu başka pilates yapan?
Vücudu şekle sokmada birebir. Karın yağları için light yoğurt yiyebilirsin, uyumadan önce yersen sen uyurken yağlar da erimiş olur, ama yoğurdu yağ oranı en düşük olan markadan al, içim light yoğurt sutasa göre daha az yağlı mesela.bende yaklaşık 15 gündür plates yapıyorum..doğum sonrası karın çevrem baya toparlandı..acayip mutlu oluyor insan spor yapınca.güne pozitif başlıyorsun....inş devam edebilirim
Vücudu şekle sokmada birebir. Karın yağları için light yoğurt yiyebilirsin, uyumadan önce yersen sen uyurken yağlar da erimiş olur, ama yoğurdu yağ oranı en düşük olan markadan al, içim light yoğurt sutasa göre daha az yağlı mesela.
Ben 4 ay fln yapmıştım ebruli videolariyla cok eglenceli oluyordu ama bırakınca vücudumm eski haline döndü kilo da aldım, şimdi diyet yapiyorum bi kac kilo daha verince baslicam yine.hımm bunu bilmiyordum.uygulamaya çalışacagım...yeni doğum yaptım ve şu halimden hiç memnun değilim.biran önce normal bi kiloya dönmek istiyorum..15 günde fazla olmasada biraz toparladı vucudum kendini.buda beni daha motive ediyor.ebrunun son cd sini aldım.kardiyo pilates...çok güzel ter atıyorsun gerçenten.tempo yüksek 1 saat boyunca.sen ne kadar süre yaptın?
Ben 4 ay fln yapmıştım ebruli videolariyla cok eglenceli oluyordu ama bırakınca vücudumm eski haline döndü kilo da aldım, şimdi diyet yapiyorum bi kac kilo daha verince baslicam yine.
4 ay sürekli deil kesintili yaptım, 6-7 kilo gitmişti ama çok bariz sıkılaşmıştım.hımm yani yapınca ömür boyu yapmak lazımmm...4ayda kaç kilo verdin?