Pilatese Başlıyorum!

portaka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
8
0
Benim gibi yaz gelmeden forma girmek isteyen varsa direkt pilatese başlasın diyorum. Şuradaki videolarla başladım geçen gün. Zayıflamayı falan hemen hissedemesem de en azından içim rahatlıyor çabaladığım için. Başlangıç için çok zorlamamak lazım tabii vücudu :KK66:

Pilates Yapmaya Başlayın! | Sporcum Blog

Pilates yaptığım zamanlar sırt ve bel ağrılarım azalıyor ama şu aralar yapamıyorum ama inşallah yine başlayıcam

Ben e başlamak istiyorum platese ama nasıl başlanır hangi malzemeler alınır hiç bilmiyorum. akıl veren olursa minnettar kalırım

ben internetten set aldım,topu henüz şişeremesem de diğer ürünlerini kullanmaya başladım.twister ı kullanırken simitlerin olduğu bölgelerde yanma hissediyorum ve bu bile hoşuma gidiyor

selam arkadaşlar ben 7ay önce düzenli olarak plates yapıyordum sonra işe başladım fln plates yapmaz oldum şimdi tekrar başladım masa başı oturmaktan belim ağrımaya başlamıştı 5 gün oldu ve gerçekten hiç bel ağrısı fln kalmadı harika bişey bu plates ya bende internetten almıştım 25 tl ye büyük top küçük top ve lastik bunlar yetrli zaten

bende pilatese başladım bugün :) güzel ve gerçekten çok iyi çalıştırıyor kaslarını. bacak ve karın kaslarım zayıf olduğundan acayip bi titreme oluyor vücutta hareketleri yaparken şimdi biraz kaslarımda ağrılar var ama pes etmeyeceğimmm.. bide benim sporcu geçmişim var ama geri dönüşüyor olmuyor ara verince .. oyüzden sabırlı davranmak lazım ve devamlılık önemli

pilates yapan hanımlar kimse yok mu?????

sanıyorum şu an kimsecikler yokk :KK9:
bende ara ara yaptım ama bir türlü istikrarlı olamıyorumm :44:
şimdi yine başlamak istiyorum ama yarım kalmaması için ne yaparım bilmiyorum :44:

sanıyorum şu an kimsecikler yokk :KK9:
bende ara ara yaptım ama bir türlü istikrarlı olamıyorumm :44:
şimdi yine başlamak istiyorum ama yarım kalmaması için ne yaparım bilmiyorum :44:

başta çok zorluyor ama insanı ben bi eğitmenle yapıyorum sporu ve o da taviz vermiyor derste ama şimdiden fark ediyorum kendimde işe yarayacak :) benim kilo ile bi problemim yok zaten ancak vücudun sıkı değil ve kaslarım güçsüz bu yüzden çok istiyordum sonunda başlayabildim.

geçmiş yıllarda çok faydasını gördüm, sanırım yeniden başlicam pilatese, yok mu başka pilates yapan? :emir_bebek:

geçmiş yıllarda çok faydasını gördüm, sanırım yeniden başlicam pilatese, yok mu başka pilates yapan? :emir_bebek:

bende yaklaşık 15 gündür plates yapıyorum..doğum sonrası karın çevrem baya toparlandı..acayip mutlu oluyor insan spor yapınca.güne pozitif başlıyorsun....inş devam edebilirim

bende yaklaşık 15 gündür plates yapıyorum..doğum sonrası karın çevrem baya toparlandı..acayip mutlu oluyor insan spor yapınca.güne pozitif başlıyorsun....inş devam edebilirim
Vücudu şekle sokmada birebir. Karın yağları için light yoğurt yiyebilirsin, uyumadan önce yersen sen uyurken yağlar da erimiş olur, ama yoğurdu yağ oranı en düşük olan markadan al, içim light yoğurt sutasa göre daha az yağlı mesela.

Vücudu şekle sokmada birebir. Karın yağları için light yoğurt yiyebilirsin, uyumadan önce yersen sen uyurken yağlar da erimiş olur, ama yoğurdu yağ oranı en düşük olan markadan al, içim light yoğurt sutasa göre daha az yağlı mesela.

hımm bunu bilmiyordum.uygulamaya çalışacagım...yeni doğum yaptım ve şu halimden hiç memnun değilim.biran önce normal bi kiloya dönmek istiyorum..15 günde fazla olmasada biraz toparladı vucudum kendini.buda beni daha motive ediyor.ebrunun son cd sini aldım.kardiyo pilates...çok güzel ter atıyorsun gerçenten.tempo yüksek 1 saat boyunca.sen ne kadar süre yaptın?

hımm bunu bilmiyordum.uygulamaya çalışacagım...yeni doğum yaptım ve şu halimden hiç memnun değilim.biran önce normal bi kiloya dönmek istiyorum..15 günde fazla olmasada biraz toparladı vucudum kendini.buda beni daha motive ediyor.ebrunun son cd sini aldım.kardiyo pilates...çok güzel ter atıyorsun gerçenten.tempo yüksek 1 saat boyunca.sen ne kadar süre yaptın?
Ben 4 ay fln yapmıştım ebruli videolariyla cok eglenceli oluyordu ama bırakınca vücudumm eski haline döndü kilo da aldım, şimdi diyet yapiyorum bi kac kilo daha verince baslicam yine.

X