- 17 Mayıs 2014
- 27
- 1
- Konu Sahibi MinionRush
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 1204531
Kızlar tam olarak anlayamadım böyle bir karın için fitness mı gerekli pilates mi. Pilates sıkılaştırır diye biliyorum ama bu tarz resimler genelde fitness motivation sayfalarından çıkıyor ???
Canim 3 senedir aktif spor yapan biri olarak once fitness ne demek onu aciklayayim. Fitness: Agirlik aletleriyle yapilan buyuk kas gruplarini calistiran aletlerdir. Pilates ise daha cok insanin kendi vucut agirligi ile kucuk kas gruplarini calistiran hareketlerdir. Ben pilatesi 3 sene boyunca haftada 5 gun yaptim ve inan cok faydali. Eger kaslarinu guclendirmek istersen protein agirlikli beslenmelisin. Kucuk kas gruplarinin calismasi daha uzun vadede kalicidir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Pilates sıkılaştırmak için ama sanki fitness sayfalarında daha fit ve sıkı vücutlar paylaşılıyor aklıma o takıldı
Onlar biraz daha kas gruplarini buyutmek icin. Eger karın kası falan istiyorsan pilatese ek olarak crunch yapabilirsin. Her zaman vucudun kendi agirligini kullanarak yapilanlar daha iyi sonuc veriyor. Dur sana 3 sene sonunda yaptigim sonucu gostereyim. Burda tatil de şişmiş halim. Artik erkekler gibi baklavalarim cikmaya baslamisti ki hamile kalip sporu 3 ay birakmak zorunda kaldim ama simdi hamile pilatesine devam :)
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim bu arada Allah bağışlasın :)
Rica ederim cnm. Tesekkur ederim bu arada da. Yine kafana sporla alakali birsey takilirsa sorabilirsin. Optum.
Rica ederim cnm. Tesekkur ederim bu arada da. Yine kafana sporla alakali birsey takilirsa sorabilirsin. Optum.
Onlar biraz daha kas gruplarini buyutmek icin. Eger karın kası falan istiyorsan pilatese ek olarak crunch yapabilirsin. Her zaman vucudun kendi agirligini kullanarak yapilanlar daha iyi sonuc veriyor. Dur sana 3 sene sonunda yaptigim sonucu gostereyim. Burda tatil de şişmiş halim. Artik erkekler gibi baklavalarim cikmaya baslamisti ki hamile kalip sporu 3 ay birakmak zorunda kaldim ama simdi hamile pilatesine devam :)
Canim tabiki beslenmeme fazlasiyla dikkat ettim. Ayrica 1 saat cardio ve haftada 2 gunde zumba da vardi. Haftata 4 5 ideal olano benceCok güzel bir sonuc almissin canim. Bunu sadece pilates yparak mi elde ettin yoksa yanisira beslenmene dikkat edip kardio da yaptin mi? Ben de pilatesi cok severek yapiyorum ve acik havada yürüyorum haftada 4-5 gün. Hiit kardio cok severek yapmiyorum ama olmazsa yetmeyecekmis gibi geliyor.
Evet ikisi olmadan olmuyor maalesef. Bir yandan yag yakarken bir yandan sikilasacagiz baska yolu yok. Tesekkür ederim cevabin icin.Canim tabiki beslenmeme fazlasiyla dikkat ettim. Ayrica 1 saat cardio ve haftada 2 gunde zumba da vardi. Haftata 4 5 ideal olano bence
Eki Görüntüle 1204531
Kızlar tam olarak anlayamadım böyle bir karın için fitness mı gerekli pilates mi. Pilates sıkılaştırır diye biliyorum ama bu tarz resimler genelde fitness motivation sayfalarından çıkıyor ???