- 6 Mart 2012
- 104
- 2
İstedikten sonra alınmayacak sonuç yok bende kısa bi süredir platesle ilgileniyorum arada yapmadığımda oluyo.Vücudu rahatlattığı ve o kaba görüntüyü azalttığı kesin.Sonucu görmek için bir an önce başlamak ve devamını getirmek lazım.Sen adımını at başlangıcını yapda gerisi gelir günden güne farkı hissedersin cnm.Ebru Şallı'nın plates videolarındaki karın hareketlerini ilk yapmamda bile farkı görüyorum karın çalışırken veya diğer yaptığım sporlarda karın gücünden hiç yararlanamzdım karnımı içeri çekemezdim bir iki kez karın hareketleri yapmama rağmen karnımı içeri çekebiliyorum ve diğer hareketlerde karın gücümüde kullanabiliyorum.Bence platesle edindiğimiz farkındalık vücudumuzu her bölgemizi ve nefesimizi doğru kullanmayı öğreniyoruz.İnşallah bende devamını getirebilirim.
evet canım haklısın... pilates bandı aldım kargoda daha gelmedı 1,63 boyum 67 kiloyum belımde fazla bı sorun yokta bu kalca ve basenler benı öldürecek belıme olan pantolon bacagımdan gecmıyor yav en azından 2 ay ıcın de falan denıze girebılecek kıvama gelmek istiyorum aynı zamanda 2 haftadır dıyetteyım ve gunde 1,5 saat yuruyorum ınsallah ıse yarar canım cevabın ıcın saol kendıme geldım bıraz :))))