bende de var tatlı krizi hatta bu ara yedikçe doymama durumum var.Ne kadar yersem yiyeyim doyamıyrm sürekli yemek istyrm 2 kilo aldım ve halimden hiç mutlu değilim.Sizce ne yapmalıyım kızlar önerileriniz neler??
seni çok iyi anlıyorum idealist peri..benim tatlıyla aram pek yoktur, ama bazen midemin arsızlığı tutuyor herşeyi yemek istiyorum..böyle durumlarda :
1-her öğünde yemekle birlikte koca bir bardak ayran içiyorum (mideyi şişirip kandırıyor),
2-yemeğe başlamadan midemin yanlızca yumruğum kadar olduğunu düşünüyor, tabağımdakileri azaltıyorum,
3-yemek arasında çeşitli bahanelerle sofradan kalkıp,dolaşıp hızlı ve fazla yemeyi engelliyorum,
4-yemek yanında mutlaka salata yiyiorum,salata mutlaka yemek tabağımın önünde yani benim en önümde duruyor,
5- kilo fazlam varkenki bikinili halimin resmini abur cuburların yakınına koydum :)) ,
6- illa bişeyler yemek istersem soğuk meyve tercih ediyorum (özellikle karpuz neredeyse tamamı su ve tatlı ihtiyacını karşılıyor,tabii ki mideyi tok tutuyor.)
7- sık sık en dar kıyafetlerimi giyip motivasyon tazelerim,
8-canım bişeyler isteyince ve yemeklerden önce su içiyorum...
9-tabii ki 5 gün spor yapıyorum..(spor yapınca insan verdiği emeğe kıyıp buzdolabına koşamıyor kolay kolay)..
zati bu inada mide fazla dayanamıyor, bi süre sonra kabuğuna çekiliyor,verirsen yiyor,vermezsen aramıyor..
benim taktiklerim bunlar..umarım işe yarar..kolay gelsin :))