PİLATES DERDİ

mavikelebek35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2016
17
3
36
29
Öncelikle hepinize iyi akşamlar
Ben 1.68 boyunda 78 kilo olan bir insanım.Yaklaşık üç aydır bir beraberliğim var ve erkek arkadaşım gerçekten kendisine bakan sporuna düzenli giden bir insan bana bugüne kadar kilom ve boyum ile ilgili hiçbir itirazı yoktu zaten bende vücudumu tanıyıp ona göre giyinen bir insanım dışardan çok fazla kötü gözüken bir görünüşüm yok kendime göre bakımlıyım yani.Bundan üç gün önce bana tığ gibi olsan ben yürümeyi severim sonra tıkanma gibisinden konuştu daha önce bir yokuşta tıkanmadım değil ama her erkek tığ gibi bir sevgili ister demesi açıkcası onurumu kırdı.Bende bunu üzerine kilo vermeye ve pilates salonuna gitmeye karar verdim fakat şöyle bir surum var ki araştırdığım salon hani ünlülerin yaptığı aletler gibi yaptırıyor fakat 960 tl ve bu beni ne kadar çalışsamda zorlar yani çıkamadım işin içinden dikkat de ediyorum aslında çokta yapmak istemiyorum ama canım sıkıldı açıkcası tarafsız yorumlara ihtiyacım var okuyan herkese teşekkürler.İyi geceler.

Yürü sadece yürü evde pilates yapma çünkü ısınma soğuma olayı var sakatlanabilirsin.

Ben 1.68 boyunda 78 kilo olan bir insanım.Yaklaşık üç aydır bir beraberliğim var ve erkek arkadaşım gerçekten kendisine bakan sporuna düzenli giden bir insan bana bugüne kadar kilom ve boyum ile ilgili hiçbir itirazı yoktu zaten bende vücudumu tanıyıp ona göre giyinen bir insanım dışardan çok fazla kötü gözüken bir görünüşüm yok kendime göre bakımlıyım yani.Bundan üç gün önce bana tığ gibi olsan ben yürümeyi severim sonra tıkanma gibisinden konuştu daha önce bir yokuşta tıkanmadım değil ama her erkek tığ gibi bir sevgili ister demesi açıkcası onurumu kırdı.Bende bunu üzerine kilo vermeye ve pilates salonuna gitmeye karar verdim fakat şöyle bir surum var ki araştırdığım salon hani ünlülerin yaptığı aletler gibi yaptırıyor fakat 960 tl ve bu beni ne kadar çalışsamda zorlar yani çıkamadım işin içinden dikkat de ediyorum aslında çokta yapmak istemiyorum ama canım sıkıldı açıkcası tarafsız yorumlara ihtiyacım var okuyan herkese teşekkürler.İyi geceler.

100 liraya pilates seti alıp videolarla halledebilirsiniz plates işini. Önemli olan irade. Ve daha da öncesi kilonuz bana da fazla geldi. Aynı boydayız, kendiniz için zayıflamaya çalışın.

spor salonuna falan yazilsan ?

Cok ayıp etmis bence. Zaten iliskiye başladığınızda bu sekilde degil miyidiniz? Sonradan kilo almadınız yani (oyle bile olsa söylediği sey hos olmazdı da). Bu sekilde kabul ettiyse sonradan degitirmeye çalışmasın.
Benim sevgilim bana bunu dese sırf o istiyo diye zayıflamaya calısmazdm sahsen

Once kilo verip sonra vucudun sekle girmesi icin pilatese gidin.pilates kilo verdirmez sikilastirir sadece.fitness yuruyus falan yapin kilo vermek icin.reformer pilates fiyatlari semte gore de degisiklik gosteriyor tek degil uc kisilik gruplara katilmak daha uygun fiyatli olabilir.ben antalyadayim burda ayda 12 seans grup fiyati 350 tl ye kuzenlerim gidiyor.sizin sordugunuz yer biraz fazlaymis.

Bence pilates için salona gitmeye gerek yok. Sadece kol çalışmaları için dambıl gerektiren videolardan yapıyordum bir ara ben, canım çıkıyordu. Evde yapabilirsiniz, nette tonla video var.

Pilates degilde saglam bir spor salonunda şöyle yurumeli, kosmalı, agirlik kaldirmali tempolu bir program sorunu daha cabuk cözer gibi. Pilateste işe yariyordur tabi ama bayik bayik hareketler filan belki sıkılabilirsiniz. :KK70:
Buarada tığ gibi seviyorduysa sizinle baştan ne işi olmuş. Insan begenmedigi biriyle niye birlikte olur yani... Bunlarda ayri degisik.

Merhaba oncelikle her bayan gibi sizin de gururunuz kirilir haklisinda. Ama kim icin zayiflamak ve fit olmak istiyorsun kendin icin mi ve ya o sevgilin icin mi? Bunu sor kendine, Sen halinden memnunmusun kendinle barisik misin ve ya Ona hak mi verdin? Biraz zayiflasam Iyi mi dedin kendince? Sadece Onun soyleme sekli hos degilmiydi?

Sadece pilates ile olunmaz ki. Sıkı bir diyet programi da yapmaniz gerekir. Spor salonuna yazilsaniz ve Orda pilates dersleri de vardir.

Pilatesi bence sadece tığ gibi olanlar Hakkı'yla yapıyorlar. Bence de yürüyüş yap. Erkekler fizikleriyle hava atınca sinir oluyorum. Daha zor kilo alıyorlar. Daha az yağ daha çok kas var onlarda. Kafana takma zayıflayacaksan da kendin için zayıfla. Daha bunun hamileliği, menapozu var. Nasıl hep tığ gibi olunacak anlamadım.

Plates kilo verdirmez. Sıkılastirir. Oncesi kardiyo yapmalisiniz.

Kilo vermek istiyorsanız kendiniz için verin başkası için değil. Yarın o gider, siz onun için harcadıklarınızla, mutsuzluklarınızla kalırsınız. Önce kendinizi düşünün.
Sağlığınız içinse kilo verin tabi ki.

Benim güzellik standartlarıma göre kilonuz biraz fazla evet, aynı boya 60 kilo bile psikolojimi çökertmişti benim (kemik gibi fizik sevmem fit vücut severim) önlemimi aldım o yüzden ama sizin güzellik standartlarınız önemli bu noktada... Açıkçası siz kendinizle gerçek anlamda barışıksanız, giydiklerinizi kendinize yakıştırıp iyi hissediyorsanız bence hiç bu topa girmeyin, beğenen böyle beğensin. İlk böyleyken sizinle olmaya başlamış sonuçta, sonradan değişen bir şey yok. Ama içten içe sizin de canınız sıkılıyorsa kardiyo ve biraz rejimle hızlı toparlanırsınız diye düşünüyorum. Pilates sizin için uygun değil bence zaten, daha ziyade koşu, yürüyüş ve yüzme gibi alternatifleri değerlendirmeye çalışın. Sonra biraz kas ve ağırlık çalışmasıyla desteklersiniz -ki bunu da evde kendi ağırlığınız ve bir iki dumbell ile yapmanın yolları var-. Önce gerçekten ne istediğinizi düşünün, gururunuz kırıldığı için mi bu yola girmek istediniz yoksa kendinizden mutsuz musunuz? Gururunuzun kırılması normal, erkek arkadaşınıza uygun bir dille anlatabilirsiniz durumunuzu.

Reformer pilates o dediğin,normal pilatese göre çok daha hızlı değişim yaşarsın. Yaşadığın değişime sen bile inanamazsın :) bence zorlasada seni dene.. istediğin forma kavuştuktan sonra para harcamana gerek kalmayacak,sadece kilonu koruyacaksın. Ozaman düzenli beslenme ve yürüyüş yeterli olacaktır.

O tl vererek 20 kilo vermistim.Bence kendin verebilirsin o parayi da versen yemeye devam edersen pek bi sey degismeyecek.Ayrica o erkek arjadasin olmamis bence.

Ben acikcasi senin yerinde olsam bana önce güzel bir Tavuk dürüm söylerdim ve bir gazoz. Oturur yerken bir düsünürdüm: Acaba ben kendimi yeterli kadar seviyormuyum ki bi adamin lafi ile hemen bir ego bosluguna düsüyorum. Kendiniz icin yapiyorsaniz diyecek lafim yok. Ama baskasinin lafi ile kendinize fazla yüklenmeyin derim.

Back
X