PİLATES DERDİ

Öncelikle hepinize iyi akşamlar
Ben 1.68 boyunda 78 kilo olan bir insanım.Yaklaşık üç aydır bir beraberliğim var ve erkek arkadaşım gerçekten kendisine bakan sporuna düzenli giden bir insan bana bugüne kadar kilom ve boyum ile ilgili hiçbir itirazı yoktu zaten bende vücudumu tanıyıp ona göre giyinen bir insanım dışardan çok fazla kötü gözüken bir görünüşüm yok kendime göre bakımlıyım yani.Bundan üç gün önce bana tığ gibi olsan ben yürümeyi severim sonra tıkanma gibisinden konuştu daha önce bir yokuşta tıkanmadım değil ama her erkek tığ gibi bir sevgili ister demesi açıkcası onurumu kırdı.Bende bunu üzerine kilo vermeye ve pilates salonuna gitmeye karar verdim fakat şöyle bir surum var ki araştırdığım salon hani ünlülerin yaptığı aletler gibi yaptırıyor fakat 960 tl ve bu beni ne kadar çalışsamda zorlar yani çıkamadım işin içinden dikkat de ediyorum aslında çokta yapmak istemiyorum ama canım sıkıldı açıkcası tarafsız yorumlara ihtiyacım var okuyan herkese teşekkürler.İyi geceler.
Erkek arkadaşınız patavatsızmış, moralinizi bozmayın, erkek arkadaşınız istiyor diye değil, siz istiyorsanız evde kendi gayretlerinizle de fit olabilirsiniz.

Vereceğim linke tıklayın, oradaki spor topiklerinde birbirini motive ediyor üyeler.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/spor-ile-saglikli-yasam.178/

Erkek arkadasim böyle bi imada bulunsa umrumda olmazdi bakar kör mü allah askina boyle gormussun begenmissin. Zayif takintin var ise gidip zayifini bulacakti.

Zayıflamak için o kadar para vermenize gerek yok. Her gün 1 saatinizi ayırıp bir aktivite yapsanız 1 ayda görürsünüz sonucu.. Bol su için, yemeği yavas yavaş sindire sindire yiyin ve doyduğunuz anda bırakın.
Zumba, leslie ya da yuruyus yapabilirsiniz her gün en az 45 dk.. Ayrıca önce kendinize değer verin, hayatinizin merkezine kendinizi koyun ve ozguveninizi kaybetmeyin. Vücudunuzun dilinden ancak siz anlarsınız. Ona istedigini verin :)

960 lirami :oha: cok pahaliymis.amacin kilo vermekse bunu para harcamadanda yapabilirsin.Ben siradan taytlarimla yirmi liralik spor ayakkabilarimla yirmi kilodan fazla verdim.youtube da dunya kadar cardio plates videolari var,ayrica kilo vermek istiyorsan platesden cok cardio egzersizleri yapman gerek...

Pilates kilo verdirmez ki..oncelikle kilo vermeniz lazım.bol bol yürüyüş ve su icmek.ekmegi de günde 4 5 dilim tam buğday ekmeği.yemekleri de normal posiyon.yeter bence.cok atrese girme fazla kilon yok.5 ayda halledilir.sonra sıkılasmak için gitmek isterseniz gidersiniz.ama size bisey söylemeliyim erkek arkadasinizin bu tavırları hoş degil

Ben 1.68 boyunda 78 kilo olan bir insanım.Yaklaşık üç aydır bir beraberliğim var ve erkek arkadaşım gerçekten kendisine bakan sporuna düzenli giden bir insan bana bugüne kadar kilom ve boyum ile ilgili hiçbir itirazı yoktu zaten bende vücudumu tanıyıp ona göre giyinen bir insanım dışardan çok fazla kötü gözüken bir görünüşüm yok kendime göre bakımlıyım yani.Bundan üç gün önce bana tığ gibi olsan ben yürümeyi severim sonra tıkanma gibisinden konuştu daha önce bir yokuşta tıkanmadım değil ama her erkek tığ gibi bir sevgili ister demesi açıkcası onurumu kırdı.Bende bunu üzerine kilo vermeye ve pilates salonuna gitmeye karar verdim fakat şöyle bir surum var ki araştırdığım salon hani ünlülerin yaptığı aletler gibi yaptırıyor fakat 960 tl ve bu beni ne kadar çalışsamda zorlar yani çıkamadım işin içinden dikkat de ediyorum aslında çokta yapmak istemiyorum ama canım sıkıldı açıkcası tarafsız yorumlara ihtiyacım var okuyan herkese teşekkürler.İyi geceler.
Daha uyguna bir çok spor aletinin olduğu bir salon bulabilirsiniz biraz daha araştırın artı pilates kilo verdirmez vücudu sıkılaştırır spor salonunda zaten size program yapar yardımcı olurlar illa falan sporu yapacağım diye gitme onlara bırak

Bi erkeğin bedeniniz üzerinden size psikolojik şiddet uygulamasına izin vermeyin. Özgüveninize saldırmak da psikolojik şiddettir çünkü. Ha yokuş çıkarken tıkanmak filan bu yaşta hoş değil gençsiniz o vücut sizi daha yıllarca taşıyacak. Ben de aletli pilates yapıyorum hem de gayet lüks bir semtte ve özel eğitmenle ama fiyatı o kadar uçuk değil saatine 90 lira veriyorum salon parası da ödemiyorum ayrıca. Haftada bir gün yetiyor diğer günlerdr yürüyüş yapıyorum

Ayrıca pilates kilo verdirmez ama sağlıklı fit olmak zayıf olmak değildir yoga ve pilates salonlarındaki kadın eğitmenlerin azımsanmayacak kısmı 40 beden filan ama taş gibiler

Internette yeni baslayanlar icin plates videolari var.
Ben yurumenizi tavsiye ederim. Cunku yururken insan seratonin de salgiliyor. Bu da insani mutlu ediyor.

Pilates sart degil, ben evde kendim haftada 3 gun calisarak gecen yıl 58kilodan 52 ye düşmüştüm(2 ayda). Porsiyonlari azalt ama gunde 4-5 kez ye. Metabolizmayi calisir durumda tutmak icin. En az 2 litre su. HIIT denilen olay bir araştır, en etkili cozum o, kardio ile fazla vakit kaybetme.

Kilo yu kendin icin ver bi baskasi icin degil herkes kasli uzun boylu yakisikli birini ister ama gonul kimi severse goze guzel gelir sizi begenmiyosa once sen o sevgiliyi degistir sonra kilo ver

once kilo verip sonrasinda platese gitmeniz daha dogru bir karar olur bir diyetisyene gidip ilk once beslenme programi cikarin sonrasinda fitness yapin bence ve yuruyusle halledebilirsiniz bu arada kilonuz bana da fazla geldi ben 169 um 57 kiloyum ve suan ben kendime bile kilolu geliyorum.Sevgiliniz icin degil ama kendiniz icin bunu yapabilirsiniz bence.

Öncelikle onun icin degil kendiniz için, sağlığınız ve hatta kendi fiziginiz için, kendinizi aynada daha güzel görmek için yapin derim. Sonra da bi spor salonu nerdeyse bin lira mı :oha: diyebiliyorum açıkçası. Aylık 200 250 ye hem aletli hem pilatesli salonlar bulabilirsiniz, daha ucuz bile bulabilirsiniz:oha:

O adam içn zayıflama.. 2 gün snra evlenirsen çocukta olunca belki bi 10 kilo daha alcaksın yüzüne bakmaz..
kendin içn zayfla ve o adamı bırak.

Evde pilates programları var aç aynısını yap .. daha uygun spor salonu bulursun. Bizm orda aylık 50 tl.ydi :KK8: spor aletleri aynı sonuçta hahaha

Kilo vermeden pilates yapmayın kilolarınızla sıkıştırırsınız vücudu. Gidin diyetisyen kontrolünde zayıflayın sonra pilates yapın.
Ha bunları yapmadan önce o hödüğün k.çına tekmeyi basın.

Önce cardio yapmalısınız. Kilo istediğiniz kiloya yaklaşınca pilates ekleyebilirsiniz spor programına. Evde leslie ile yürüyüş videoları var ciddi anlamda etkisi var. Onun dışında beslenmeyi de biraz düzenlemek gerek. Kilo verdirmeye yönelik kürler ve çayları da araştırın.

Erkek arkadaşının üstüne niye bu kadar yüklenmişsiniz. Belki çok seviyor ama kilodan hoşlanmıyor. Hergün yüzlerce konu açılıyor burada sevgilimi-nişanlımı- kocamı seviyorum ana şu yönünü sevmiyorum nasıl hallederim vs. Üstelik erkek arkadaşı bakımlı biriymiş fitlikten hoşlanan biriymiş. Ben de hiç göbek sevmem erkek arkadaşım göbekli ona göbeğini erit diyorum. Bu onu sevmediğim anlamına gelmiyor.

Merhaba öncelikle erkek arkadaşınızın söylediği hiç hoş değil çünkü eğer biriyle bir birlikteliğe başlıyorsan onu değiştirmek amaciyla değil olduğu gibi beğenip beraberliğe başlamak gerekir.Fakat başkası icin değil kendiniz icin hayatınıza sporu sokmanızı, daha sağlıklı ve fit bir görüntüye sahip olmanızı tavsiye ederim bu konuda tecrübeli biri olarak. Bahsettiğiniz reformer pilates fakat söylediğiniz fiyat çok yüksek. Ben diyete ek olarak 6 ay yaptım reformer platesi ve haftada 3 seansına ayda 250₺ verdim. Yalnız yağ yakmaya yönelik değil diyeti destekleyici, kilo verirken sarkmayı önleyerek vücudu forma sokucu , kas ve omurilik sistemini kuvvetlendirici bir spor. Yanı sağlıklı ve kilo vermeye yönelik beslenme olmadan tek basına istediğiniz acıdan ise yaramaz.

Back
X