- 12 Temmuz 2006
- 57.055
- 218.612
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi mavikelebek35
Erkek arkadaşınız patavatsızmış, moralinizi bozmayın, erkek arkadaşınız istiyor diye değil, siz istiyorsanız evde kendi gayretlerinizle de fit olabilirsiniz.Öncelikle hepinize iyi akşamlar
Ben 1.68 boyunda 78 kilo olan bir insanım.Yaklaşık üç aydır bir beraberliğim var ve erkek arkadaşım gerçekten kendisine bakan sporuna düzenli giden bir insan bana bugüne kadar kilom ve boyum ile ilgili hiçbir itirazı yoktu zaten bende vücudumu tanıyıp ona göre giyinen bir insanım dışardan çok fazla kötü gözüken bir görünüşüm yok kendime göre bakımlıyım yani.Bundan üç gün önce bana tığ gibi olsan ben yürümeyi severim sonra tıkanma gibisinden konuştu daha önce bir yokuşta tıkanmadım değil ama her erkek tığ gibi bir sevgili ister demesi açıkcası onurumu kırdı.Bende bunu üzerine kilo vermeye ve pilates salonuna gitmeye karar verdim fakat şöyle bir surum var ki araştırdığım salon hani ünlülerin yaptığı aletler gibi yaptırıyor fakat 960 tl ve bu beni ne kadar çalışsamda zorlar yani çıkamadım işin içinden dikkat de ediyorum aslında çokta yapmak istemiyorum ama canım sıkıldı açıkcası tarafsız yorumlara ihtiyacım var okuyan herkese teşekkürler.İyi geceler.
Vereceğim linke tıklayın, oradaki spor topiklerinde birbirini motive ediyor üyeler.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/spor-ile-saglikli-yasam.178/