PİLATES DERDİ

o parayla bir bisiklet alsan açık havada bisiklete binsen müthiş hızlı kilo verirsin.
1saat yürüyüş yapmaya çalışsan.
son seçenek belediyelerin spor salonlarına yazılmak ücretsiz olanıda var yada aylık ücreti düşük olan seanslarına da yazılabilirsin.
inan bana kiloyu taşımak kadar zor degildir spor yapmak her gün aynı yükle yaşamak bedeni mahvediyor

1.68 boy için 78 kilo çok fazla ki. Ben de olsam kilolu birini istemem. Ve herkese fit bir eş ister bence bir an önce kilo verin. En az 20 kilo fazla niz var. Ve kıyafetlerle kapatıyorum deseniz de evlenince işin içine cinsellik giriyor ve inan bahsettiğin gibi fit bir erkek fit bir eş ister çok haklı da.

Aletli pilatesle mat pilates farklıdır. Aletli pilates gerçekten çok çabuk şekle sokar çok hızlı güzel bir postür yaratır ama hem alet gerektirdiği hem de eğitmen gözetiminde birebir yapıldığı için pahalıdır. Mat pilates dersleri daha ucuz olur. Uzun vadede o da derin kasları şekillendirme ve postür düzeltme için etkilidir. Aletli pilates dersleri varsa mat pilates dersleri de vardır etrafınızda.

Ama derdiniz vücudunuzu şekillendirmekten çok daha uzun süre tıkanmadan efor sarfetmekse cardio tipi egzersizler daha verimli olur.

Sizi olduğunuz gibi sevmeyen eziklerle zaman kaybetmeyin.
hayatın bin bir türlü hali var yarın demek evlensen çoluk çocuk derdine düşsen adam başka arayışlara girecek demek ki?

sırf erkek için spor pilates olaylarına girilmez.
sen istersen yaparsın ama seni baştan böyle tanıyıp sonradan kilo ver vs denmesi saçma yani.

bildiğim nice şişman kadın var erkekleri parmağında oynatıyor. zayıflığa vs bakmıyor bu işler..

Erkek arkadaşının üstüne niye bu kadar yüklenmişsiniz. Belki çok seviyor ama kilodan hoşlanmıyor. Hergün yüzlerce konu açılıyor burada sevgilimi-nişanlımı- kocamı seviyorum ana şu yönünü sevmiyorum nasıl hallederim vs. Üstelik erkek arkadaşı bakımlı biriymiş fitlikten hoşlanan biriymiş. Ben de hiç göbek sevmem erkek arkadaşım göbekli ona göbeğini erit diyorum. Bu onu sevmediğim anlamına gelmiyor.

kilo sevmeyen adam baştan kilosu olan kızla sevgili olmayacak.
dengesizliğin lüzumu yok.
göbek sevmiyorsan göbekli adamla işin ne?
kendinizle çelişiyorsunuz resmen.

Sizi her halinizle seven gercek sevendir bunu unutmayin onun icin degilde kendiniz icin kilo verin derim ben :) ayrica sadece plates yapilarak kilo verilcek diye bisey yok digerlernin dedigi gibi en basitinden yuruyus yapablrsin msela her gun 1 saat

En basiti hamileligi dusunun ya.. nasil bi kilo almadir :) dana gibi oldum diyende var yani.. insan kendine derse bi yere kdr ama esin bole derse kolaysa sen dogur dersin yani..

Kilodur alinir verilir:)

Zayıflayacaksan kendin ve sağlığın için zayıfla elin hanzosu için değil.
Gitsin kendisine tığ gibi bir sevgili bulsun bit zahmet.

Öncelikle hepinize iyi akşamlar
Ben 1.68 boyunda 78 kilo olan bir insanım.Yaklaşık üç aydır bir beraberliğim var ve erkek arkadaşım gerçekten kendisine bakan sporuna düzenli giden bir insan bana bugüne kadar kilom ve boyum ile ilgili hiçbir itirazı yoktu zaten bende vücudumu tanıyıp ona göre giyinen bir insanım dışardan çok fazla kötü gözüken bir görünüşüm yok kendime göre bakımlıyım yani.Bundan üç gün önce bana tığ gibi olsan ben yürümeyi severim sonra tıkanma gibisinden konuştu daha önce bir yokuşta tıkanmadım değil ama her erkek tığ gibi bir sevgili ister demesi açıkcası onurumu kırdı.Bende bunu üzerine kilo vermeye ve pilates salonuna gitmeye karar verdim fakat şöyle bir surum var ki araştırdığım salon hani ünlülerin yaptığı aletler gibi yaptırıyor fakat 960 tl ve bu beni ne kadar çalışsamda zorlar yani çıkamadım işin içinden dikkat de ediyorum aslında çokta yapmak istemiyorum ama canım sıkıldı açıkcası tarafsız yorumlara ihtiyacım var okuyan herkese teşekkürler.İyi geceler.
Ben yuruyus ve yediklerime dikkat ederek 13 kilo verdim .
Plates yapmak butcenizi zorlayacaksa ,ben temiz havada yuruyusu tavsiye ederim bedava ustelik.

kilo sevmeyen adam baştan kilosu olan kızla sevgili olmayacak.
dengesizliğin lüzumu yok.
göbek sevmiyorsan göbekli adamla işin ne?
kendinizle çelişiyorsunuz resmen.
Bir kişiyle göbeği nasıl bütünlüyorsunuz. Ne saçma. Siz buna denge mi diyorsunuz? Birini sevmek ayrıdır kilo/ göbek sevmek sevmemek ayrıdır

Sevgili konu sahibi, bu tarz pahalli mekanların en büyük özelliği nedir bilir misiniz?
Ben bilirim:)
Büyük bir gazla harika vücuda kavuşmak isteyenler gözünü kapatır parayı verirler, ilk birkaç seans canı çıkarcasına çalışırlar.
Ama sonradan devam etmezler.
Bu böyledir..
O yüzden bence öncelikle siz evde kendi kendinize bir program oluşturun. Basit-sizi yormayacak bir program. Ve bu programa sadık kalın. Bu süre içinde vücudunuz hamligi atacak, harekete alisacaktir. Siz de kendi vücudunuzu az çok tanımış olacaksınız ve ona göre sağlıklı bir şekilde düşünerek kendinize en uygun spor salonunu bulabilirsiniz.
O kadar pahalli bir salona ne gerek var? Unlerin gittiği yermiş.
Sanki siz pilates topunda hoplarken bir yapımcı sizi mi keşfedecek? Zengin insanlar gelen alt tabakadan rahatsız olmasın diye geliri yükseltip mekan kalitesini arttırmak istemişler, hepsi bu.
Ben yerinizde olsam ne yapardim?
Öncelikle anonim bir diyet hesabı açardim ınstagram'dan. Benim gibi diyet hesaplarini-diyetisyenleri falan eklerdim. Görseniz öyle fazlalar ki...
Bu sizin kendinizi tutmanızı sağlar. Her öğününüzü çekip atabilir,kalorilerini yazabilirsiniz(uygulamalar var). Böylece öylesine yediğiniz yağlı boreklerden soğursunuz. Daha sağlıklı beslenmenirsiniz. Baska hesaplardan Az kalorili yemekler keşfedersiniz...
Spor olarak da ilk aşamada esneme hareketleri, merdiven çıkma ve yürüyüş deneyebilirsiniz.
Esneme hareketleri çok önemli çünkü vücudunuz ham,önce onu bir aliştirin harekete:)
Instagram'da sedaaltiin_ hesabindan vücudunuza uyan bir hareket seçebilirsiniz. Evde,tamamen kendi imkanlarımızla yapabileceğimiz hareketleri gösteriyor. Harika bir hesap.
Ayrıca iş yerine giderken bir durak önce inip yürüyebilirsiniz, dönüşte de aynı şekilde.
Hatta adımsayar uygulaması indirin,sayın her gün adımlarınızi. Atıyorum, hedefiniz 5bin adimken o gün 4bin adım attiysaniz üstünüze bir mont alıp bakkala çıkın,dönüşte arka sokaktan dolaşın, ne yapıp Edip tamamlayın :)
Motive olmak için Instagram açmak istemezseniz Kadınlar kulübünde ''lbeni baştan yarat' diye bir köşe var. Oraya hesap açabilirsiniz. Ben mesela 163 boy-50 kiloyum. Fiziğimden memnunum ama squat ile daha kıvrımlı bir popom olsun istiyorum. 30 günlük bir program var,
Yıllardır başladım başladım 20de bıraktım (ki faydasını gördüm) ama artık bu programı tamamlamak istediğim için kadınlar kulübünde hesap açtım. Yaptıkça paylaşıyorum, öncesi resmimi attım sonrasını da atacağım falan... Bu beni motive ediyor. Eminim ki bu siteden aldığım destekle bu sefer 30 günü tamamlayacağimEn Büyük KK
Tavsiye ederim yani :)
Aaaa bu arada suyu da sakın unutmayın. Günde en az 2 litre su içmeye çalışın. İnanın ki içtiğiniz su size çok iyi gelecek , vücudunuzu yenileyecek.
Umarım bir an önce istediğiniz bedene kavuşursunuz. Sevgilinizin de densizlik ettiğini düşünmüyorum, spor yapan insanlar hep çevresinin de yapmasını isterler. Ben en yakın arkadaşlarima neler neler diyorum squata başlasinlar diye. Baldirlarinin kalınlığı , kalçaların kocamanligi... Eleştirip duruyorum cunku isteseler kolayca daha güzel bir fiziğe kavuşabilirler,gencecikler... Neden yiyip içip yatsınlar ki? Sırf sevdiğimden eleştiriyorum ama, harekete gecsinler diye.Sevmesem bana ne ki?
Sevgiliniz de aynen böyle bence

1.68 boya 78 kg zaten fazla kilolusunuz,sevgilinizi boşverin ama en az 20 kg vermeniz lazım zaten,bence alınmayın ya çiftler birbirlerinin değiştirilebilecek özelliklerine yorum yapıp müdahale edebilir bence,11 yıldır eşimle beraberim,rencide etmeden başbaşayken uygun bi dille birbirimizden isteklerimizi söyleriz,biçok şeyimizi değiştirdik ilk başladığımız günden beri, o hiç top sakal bırakmaz benim saçlarım hep sarıdır vs vs

Bir kişiyle göbeği nasıl bütünlüyorsunuz. Ne saçma. Siz buna denge mi diyorsunuz? Birini sevmek ayrıdır kilo/ göbek sevmek sevmemek ayrıdır

bir kişiyle sevgili olduysanız her haliyle sevmek zorundasınız. önce göbekli kabul edip sonra göbeğini eritmesi yönünde telkinde bulunmanız hiçbir şey ifade etmiyor. burada sevgilisinin giyimine karışan yobazlara laf sayıyoruz sizin yaptınız da aynı şey madem o giyimden hoşlanmıyorsun o giyimdeki biriyle işin ne?

Umarım bir an önce istediğiniz bedene kavuşursunuz. Sevgilinizin de densizlik ettiğini düşünmüyorum, spor yapan insanlar hep çevresinin de yapmasını isterler. Ben en yakın arkadaşlarima neler neler diyorum squata başlasinlar diye. Baldirlarinin kalınlığı , kalçaların kocamanligi... Eleştirip duruyorum cunku isteseler kolayca daha güzel bir fiziğe kavuşabilirler,gencecikler... Neden yiyip içip yatsınlar ki? Sırf sevdiğimden eleştiriyorum ama, harekete gecsinler diye.Sevmesem bana ne ki?
Sevgiliniz de aynen böyle bence

Demek ki biri size dini baskı yaptığında oturup kabul edeceksiniz mesela başını kapat dese ya da hristyan ol dese aa beni seviyormuş demek ki hemen yapayım diyeceksiniz?
öyle ''seviyor'' ön ekiyle herkes herkese bişeyleri dayattığı için ülke olarak bu haldeyiz.
Sevmesem bana ne ki diye diye herşey normalleşir oldu.
dengeyi tutturmak önemli.

Demek ki biri size dini baskı yaptığında oturup kabul edeceksiniz mesela başını kapat dese ya da hristyan ol dese aa beni seviyormuş demek ki hemen yapayım diyeceksiniz?
öyle ''seviyor'' ön ekiyle herkes herkese bişeyleri dayattığı için ülke olarak bu haldeyiz.
Sevmesem bana ne ki diye diye herşey normalleşir oldu.
dengeyi tutturmak önemli.
Aslında dediklerinize katılıyorum :KK75:
Ama spor ve diyet biraz da insanın kendini gaza getirmesiyle başlayan şeyler =) yani insanlar durduk yere radikal bir diyet kararı almazlar, genelde onları bu karara iten anlık bir sebep olur; aşk gibi, beğenilmedigini anlamak gibi ya da sevdiği birinden gelen ima gibi... O yüzden spor salonları bir anlik gazla yıllık abonelik yaptıran,ama bir süre sonra gitmeyen insanlarla doludur : )
İnsanları eleştirmek hiç doğru değil, kabul. Biri de bana dini baskı yapsa (ki nokta atisi yaptınız,eski sevgilim hristiyan olmazsam evlenememizin imkansız oldugunu soylerdi^^) umrumda bile olmaz, kimsenin aklıyla hareket etmem.
Ama yine de insanız, en yakin arkadasim nişan-düğün maratonuna girince istiyorum ki giydiği yakişsin-ki alışverişlerde de hep şuram çıktı, buram kötü diye mutsuz olurdu.
Eh ben de (kendimde o hakkı gorerek) arkadaşıma sorunlu bölgesi için hareketler gönderdim, birlikte (kalçalarını kisa surede toplayacak) squata başlamayı teklif ettim vs vs...
Ama o kendince haklı olarak dinlemek istemedi, 'zaten çok yorgunum-beni seven böyle seviyor' dedi, düğün stresiyle daha çok kilo alıp (stresten ödem yaptım deyip) evlendi.
Bana ne?
Hiçbir şey:)
Kesinlikle beni ilgilendiren bir durum yok, önerimi sundum, reddedildim. Belki de onu düğün zamanı daha da çok strese sokmusumdur bilmiyorum, ama hiçbirimiz kusursuz arkadaşlar değiliz, ben de böyleyim.
Kaldi ki konu sahibinin kilosu da cok sağlıklı degil. Vücut kitle endeksini hesapladim 27,6 çıktı. Ki bu çok fazla, ideal kilosu 60 olmalıydı. Konu sahibinin 20 kiloya yakin fazlalığı var. Böyle devam ederse, hareket etmeden yaşamayi alışkanlık haline getirirse obeziteye kadar devam edebilir- ki vücut kitle endeksi 30 ve üzeri olanlar obezite kabul edilir. Yani konu sahibinin birazcik hareket etmesi gerekli.
Sevgilisi de bunu dile getirmiş. Bu tarz şeyler insanları kirabilir ama konu sahibi küçük bir utanç duygusuyla harekete geçip daha aktif bir hayatın kapısını çalabilir :KK37:
Ve vücuduna büyük bir iyilik etmiş olur, cabuk yorulmaz,pek çok hastalığı kendinden uzaklaştırır, karaciğeri kendisine duacı olur, ileride kemik erimesi ya da kireçlenme gibi sıkıntıları daha az yaşar...

Aslında dediklerinize katılıyorum :KK75:
Ama spor ve diyet biraz da insanın kendini gaza getirmesiyle başlayan şeyler =) yani insanlar durduk yere radikal bir diyet kararı almazlar, genelde onları bu karara iten anlık bir sebep olur; aşk gibi, beğenilmedigini anlamak gibi ya da sevdiği birinden gelen ima gibi... O yüzden spor salonları bir anlik gazla yıllık abonelik yaptıran,ama bir süre sonra gitmeyen insanlarla doludur : )
İnsanları eleştirmek hiç doğru değil, kabul. Biri de bana dini baskı yapsa (ki nokta atisi yaptınız,eski sevgilim hristiyan olmazsam evlenememizin imkansız oldugunu soylerdi^^) umrumda bile olmaz, kimsenin aklıyla hareket etmem.
Ama yine de insanız, en yakin arkadasim nişan-düğün maratonuna girince istiyorum ki giydiği yakişsin-ki alışverişlerde de hep şuram çıktı, buram kötü diye mutsuz olurdu.
Eh ben de (kendimde o hakkı gorerek) arkadaşıma sorunlu bölgesi için hareketler gönderdim, birlikte (kalçalarını kisa surede toplayacak) squata başlamayı teklif ettim vs vs...
Ama o kendince haklı olarak dinlemek istemedi, 'zaten çok yorgunum-beni seven böyle seviyor' dedi, düğün stresiyle daha çok kilo alıp (stresten ödem yaptım deyip) evlendi.
Bana ne?
Hiçbir şey:)
Kesinlikle beni ilgilendiren bir durum yok, önerimi sundum, reddedildim. Belki de onu düğün zamanı daha da çok strese sokmusumdur bilmiyorum, ama hiçbirimiz kusursuz arkadaşlar değiliz, ben de böyleyim.
Kaldi ki konu sahibinin kilosu da cok sağlıklı degil. Vücut kitle endeksini hesapladim 27,6 çıktı. Ki bu çok fazla, ideal kilosu 60 olmalıydı. Konu sahibinin 20 kiloya yakin fazlalığı var. Böyle devam ederse, hareket etmeden yaşamayi alışkanlık haline getirirse obeziteye kadar devam edebilir- ki vücut kitle endeksi 30 ve üzeri olanlar obezite kabul edilir. Yani konu sahibinin birazcik hareket etmesi gerekli.
Sevgilisi de bunu dile getirmiş. Bu tarz şeyler insanları kirabilir ama konu sahibi küçük bir utanç duygusuyla harekete geçip daha aktif bir hayatın kapısını çalabilir :KK37:
Ve vücuduna büyük bir iyilik etmiş olur, cabuk yorulmaz,pek çok hastalığı kendinden uzaklaştırır, karaciğeri kendisine duacı olur, ileride kemik erimesi ya da kireçlenme gibi sıkıntıları daha az yaşar...

Hristyanlık konusu ilginç bir tesadüf olmuş, bilmiyordum.

Dediklerinde haklılık payın var yalnız bir anda diyet kararı alınmaz kısmı pek doğru değil elbette pek çok yan faktör vardır ama gayet de bu kararı alan kişiler var. devamını getiren olur getiremeyen olur..

bir insanın kilolu olması mutsuz olmasını gerektirmez. kilolu olup da çok mutlu olan kişiler var zaten bundan 40-50 yıl önce şişman kadın çekiciydi sonra saçma bir zayıflık modası başladı. çoğu insan gereksiz yere vücutlarından nefret etti. halbuki dediğim gibi şişman olup çok rahat mutlu yaşayanlar var. öyle rol yapan, mış gibi yapan kişiler de değiller yani yakından bildiğim için. bu arada ben kilolu birisi değilim yanlış anlaşılmasın sporumu da düzenli yaparım sadece dayatmalara karşıyım.

şu olur,
arkadaşın gelir spora başlamak istiyorum ama harekete geçemiyorum der o zaman yardımcı olursun onun dışında kendi istemediği sürece kimse diyetten başarı elde edemez, sigarayı bırakamaz vs.

kişi isterse yardımcı olun ama istemediği ya da o an hazır olmadığı halde zorlamak, eleştirmek pek işe yaramayacaktır.

Ben evlendikten sonra birden 15 kilo aldım. Eşim kendisi normal kiloda ama balık etli kadın sever. O yüzden beni yemeye teşvik etti. Ben de farkedemeden cok kısa sürede aldım. Daha sonra tartıya çıkıp şok gecirince ben kendime ne yapıyorum dedim ve diyete başladım. 1 ayda 7 kilo verdim bile. Eşimin ne istediği önemli değil, bki ne göre hala yüksek kilolu çıkıyorum, sağlığım için 10 kilo daha vereceğim. Sizin de kilonun biraz fazla, sağlığınız için vermeye başlayın, sadece spor yetmez, diyet de yapmalisiniz. Simdi gencsiniz ama Belli bir yaştan sonra şeker, tansiyon, kolesterol üçlüsü geliyor. Kilo vermek de yaşlandıkça zorlaşıyor.

Öncelikle hepinize iyi akşamlar
Ben 1.68 boyunda 78 kilo olan bir insanım.Yaklaşık üç aydır bir beraberliğim var ve erkek arkadaşım gerçekten kendisine bakan sporuna düzenli giden bir insan bana bugüne kadar kilom ve boyum ile ilgili hiçbir itirazı yoktu zaten bende vücudumu tanıyıp ona göre giyinen bir insanım dışardan çok fazla kötü gözüken bir görünüşüm yok kendime göre bakımlıyım yani.Bundan üç gün önce bana tığ gibi olsan ben yürümeyi severim sonra tıkanma gibisinden konuştu daha önce bir yokuşta tıkanmadım değil ama her erkek tığ gibi bir sevgili ister demesi açıkcası onurumu kırdı.Bende bunu üzerine kilo vermeye ve pilates salonuna gitmeye karar verdim fakat şöyle bir surum var ki araştırdığım salon hani ünlülerin yaptığı aletler gibi yaptırıyor fakat 960 tl ve bu beni ne kadar çalışsamda zorlar yani çıkamadım işin içinden dikkat de ediyorum aslında çokta yapmak istemiyorum ama canım sıkıldı açıkcası tarafsız yorumlara ihtiyacım var okuyan herkese teşekkürler.İyi geceler.
cnm benim gittiğim yerde 10 seans 900 tl ödüyorum birebir hoca ve aletli reformer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kilo vermenin ve bedeni şekle sokmanın binbir Yolu varken 960 tl tutacak yolda karar kılmanız zayıflamak istemediğinizi düşündürüyor

Back
X