Pilates. Daş gibi bir vücut. Harika bir yaz!

merhabaa bende 19 yasındayım eger imkanın varsa salon daha iyi olabilir benm oldugm yerde salon yok maalesef evde yapıyorum :KK15:

bakalm bakalm :KK23::KK23:

salon düşünüyorum ama hafta içi çalışıyorum hafta sonu varmıdır bilmiyorum bir de ücreti çok fazlaysa diyede düşünüyorum o yüzden hiç sormadım ama bir araştırım sorim belki uygun fiyata vardır

Merhaba kızlar :)
Bende bu hafta başladım platese evde yapıyorum günde 50 dakika yapmayı düşünüyorum inşallah bırakmam hep beraber yapalım yılmayalım :) bu günde gidip ip alacağım birazda ip atlayalım bakalım :KK1:

Arkadaşlar hepinize selamlar. Ben yeni katıldım aranıza. :KK3: Pilates setim bugün kargodan geldi. Ebru Şallı'nın Dvdsi ile birazdan başlayacağım. Boyum 1.55. Kilom 52. Hedefim 5 kilo vermek ve sıkılaşmak. Gelişmeleri buradan paylaşalım. :KK3:

salon düşünüyorum ama hafta içi çalışıyorum hafta sonu varmıdır bilmiyorum bir de ücreti çok fazlaysa diyede düşünüyorum o yüzden hiç sormadım ama bir araştırım sorim belki uygun fiyata vardır
hmm bak bakalm ucuk fiyatlar verirseler evde dvdylede haleddebilirsin

Merhaba kızlar :)
Bende bu hafta başladım platese evde yapıyorum günde 50 dakika yapmayı düşünüyorum inşallah bırakmam hep beraber yapalım yılmayalım :) bu günde gidip ip alacağım birazda ip atlayalım bakalım :KK1:
bende yarım saat falan yapıyorum biraz hızlı tempooda:)

Arkadaşlar hepinize selamlar. Ben yeni katıldım aranıza. :KK3: Pilates setim bugün kargodan geldi. Ebru Şallı'nın Dvdsi ile birazdan başlayacağım. Boyum 1.55. Kilom 52. Hedefim 5 kilo vermek ve sıkılaşmak. Gelişmeleri buradan paylaşalım. :KK3:

Merhabaa hoşgeldinn :KK3:
Bende dün squatı fazla zorladm sanırm bacak col calıstm yuruyemiyorum resmen iç bacagıım baldırım zonkluyor :KK53:
bi yandan iyi diyorum işe yaramış bi yandan da kaslarm parçalanmış gibi acı cekiyorum :KK37:

hoş geldinnn :KK3: pilates setini nerden aldım canım fiyatı nedir? bende düşünüyorum da dünden beri internetten bakıyorum ama daha bulamadım güvenilir bir yer olursa iyi olur =)

Merhabaa hoşgeldinn :KK3:
Bende dün squatı fazla zorladm sanırm bacak col calıstm yuruyemiyorum resmen iç bacagıım baldırım zonkluyor :KK53:
bi yandan iyi diyorum işe yaramış bi yandan da kaslarm parçalanmış gibi acı cekiyorum :KK37:[/QUOTE]

hoşbuldumm :KK3: benim de karnım ve bacaklarım ağrıyo biraz ama mutluyum rahatlıyorum :21:

Bunlar da setimin içeriğii yeni ekleyebildimm

Topta esniyorum bantlarla garip garip şeyler yapıyorum cemberlede yapıyorum bişeler hihoho :KK53: anlatamadım
$2014-02-06 14.01.14.jpg $2014-02-06 13.59.39.jpg

slm kizlar
bnde bugun setimi siparis verdim... ptsi baslamak istiyorum ama hangi video ile baslayabilirim yardimci olurmusunuz!!!!

merhaba .ben iki aydır gidiyorum.çok memnunum şiddetle tavsiye ederim

Benim okul var diye gidemiyorum vaktim yok. Ama evde bi kaç egzersiz yapmaya çalışıyorum. Yarım mekik, makas, bisiklet hareketlerini yapıyorum günde 10 dk falan :)

Platesle beraber ne yiyip içiyosun kilo vermeni ne sağlıyo? Ben egzersizden sonra yeşil çay içiyorum. 5 kilo vermem gerekiyo :)

Pek bir şey yapmadım.bol su içtim.hamur işifazla yemedim.tatlı çok aşırı canım isterse yedim oda az miktar.bide porsiyon küçülttüm.4kg verdim.fakat bu bana yetmiyor.bide diyetisyene gidicem ayın 11inde.umarım hemencik verirsin.beş kg vermek kolay bide bana sor 15kg nasıl vercen diye.sevgiler le

X