Pilates. Daş gibi bir vücut. Harika bir yaz!

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
34
Hanımlarrr hanımlarrr havalar ne guzel gidiyor buralarda yaa insanın içi kaynıyorr:KK16:

dün bi pilates seti sipariş ettim baya indirimliydi 112den 40a düşmüştü aldm

2 yıl önce sadece 2 hafta pilates yapmştm sonrasnda kendimi bırakıp 5 kilo bile aldm. Ama vücudum hep şekilli kaldı. Pilates cok faydalı ve zaten spor genel olarak bir fayda butunu o yuzden bi yerden baslamak gerek:)

Sete gerek yok bi topla da baslayabilirsinz. Top sart degil ama bana daha eglenceli ve yapımı kolaylastırıyo gibi geliyo:)

Aslında spor yapmak esas olan. her turlusu iyidir.

Aslnda burda deneyimlerimizi paylaşsak cok guzel olur. Bilmeyenler ögrenir, bilenler geliştirir.

Bu yaza incecik ve fit girelim :KK16:

Video izleme zamanın yok ne yazıkki önceden ögrendiğim ve netten resimli anlatmlarla yapacagm hareketleri :18:

ama işte bantları çemberi falan ne sekil kullanacagımı cok bilmiyorum bilenler bilgi verebilrmi azck :KK17:

Merhaba kargomu aldım :KK16: öncelikle yeni bir baslangıc için cok mutluym :KK16:
gelen setede bayıldım tertemiz hersey kendi paketinde ve rengi harika böyle fusya ama cok tatlı yemelik bi renk :KK70:
keske minderimde o renk gelseymiş :KK20:
Resimleri en kısa zamanda yükleyecegm. Top, bantlar, cember, ufak top var set içeriğimde. Bunlarla neler yapabiliriz? önce ısınma sonra bantlarla gevseme ve cemberle kasları calıstırma? sıra böyle mi olmalı?

Son düzenleme:
umay villayı bir araştırın pilateste facebook saydasıda var mükemmel başka kimseyi tanımam pialteste

Bende nisan ayında pılatese başlayacağım. Kursa gideceğim. Kardiyo diyet listesi pılates 70TL anlaştık. İstediğim günlerde gıdip yuruyıs bandını bısıkletı vs kullanabılecegım ve sadece bayanlara ozel mekan. Kilolu degılım sadece sıkulasma problemim var. Düğüne hazırlık malum :))

Bende nisan ayında pılatese başlayacağım. Kursa gideceğim. Kardiyo diyet listesi pılates 70TL anlaştık. İstediğim günlerde gıdip yuruyıs bandını bısıkletı vs kullanabılecegım ve sadece bayanlara ozel mekan. Kilolu degılım sadece sıkulasma problemim var. Düğüne hazırlık malum :))

hmm cok uygunmuş:) Hayırlı olsun bu arada insallah güzeller güzeli fit bi gelin olursun :KK23: dikkat et de gelinlikten kaslar fışkırmasn :KK9:
Pilates sıkılaşmaya birebir :KK34:

hmm cok uygunmuş:) Hayırlı olsun bu arada insallah güzeller güzeli fit bi gelin olursun :KK23: dikkat et de gelinlikten kaslar fışkırmasn :KK9:
Pilates sıkılaşmaya birebir :KK34:
Ahahahaha :)))) ne guldum ya :)) cok canım kas yapacak kadar yapmam sadece basen bölgesi sıkılaştırma olacak :))) ondada gelınlıkten gozukmez herhalde :))))) cok teşekkür ederim canımm cok saol :)

Ahahahaha :)))) ne guldum ya :)) cok canım kas yapacak kadar yapmam sadece basen bölgesi sıkılaştırma olacak :))) ondada gelınlıkten gozukmez herhalde :))))) cok teşekkür ederim canımm cok saol :)

haha damadı düşnsene nolmuş la bizm karıya :KK53: haha :KK9: çok kas iyi durmuyo zaten ya :KK70:

Merhaba kizlar bende pilatese baslamaya karar verdim. Ancak suanda 155 boya 59 kiloyum baslamamda sakinca olurmu, yoksa zayiflayip oylemi baslasam. Oncelikli sikilasmasi gereken bokgelerim karin sirt ve kollar. Sizde hergun degisik bokgeler icin pilates yapsam ve yuruyus yaninda ne kadar surede gozke gorulur fark gormeye baslarim? Cunku gercekten sikilasnaya ihtiyacim var.:-(

Merhaba kizlar bende pilatese baslamaya karar verdim. Ancak suanda 155 boya 59 kiloyum baslamamda sakinca olurmu, yoksa zayiflayip oylemi baslasam. Oncelikli sikilasmasi gereken bokgelerim karin sirt ve kollar. Sizde hergun degisik bokgeler icin pilates yapsam ve yuruyus yaninda ne kadar surede gozke gorulur fark gormeye baslarim? Cunku gercekten sikilasnaya ihtiyacim var.:-(

pilatesi yürüyüş ve diyetle (sağlıklı yaşam ) desteklersen hem vucüdün sekillenir hem uzarsın hemde daha rahat hareket etmeye başlarsın.

X