Evet canım doğrudur vücudun alışma süreci var sağolsun vücudum alışana kadar pert olacam galibaBen 3 kere alıyorum günde. Şeker ilacı rahatsız ediyormuş alışınca geçiyormuş diyolar etkileri bende şekerime baktırsam iyi olcak
Sahurda 3 tane at ağzına doktorum istersen 3 ünü birden içebilirsin demişti ban öyle yapıyomEvet canım doğrudur vücudun alışma süreci var sağolsun vücudum alışana kadar pert olacam galibaben günde iki defa alıyorum pikosu 3 kere almam gerekse de alamayacam oruçtan dolayı hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin
Yaa öyle mi bana öyle bişey söylemedi arayıp bir goruseyim sorayım sahurda o şekilde ağır olmuyor mu peki hani direk yatıyoruz ya üstüne ondan soruyorum canımSahurda 3 tane at ağzına doktorum istersen 3 ünü birden içebilirsin demişti ban öyle yapıyom
Yok niye olsun sonuçta vitamin bu ilaçta değil kiYaa öyle mi bana öyle bişey söylemedi arayıp bir goruseyim sorayım sahurda o şekilde ağır olmuyor mu peki hani direk yatıyoruz ya üstüne ondan soruyorum canım
Yok niye olsun sonuçta vitamin bu ilaçta değil ki
Akşamda atabilirsin iftardan sonraYaa öyle mi bana öyle bişey söylemedi arayıp bir goruseyim sorayım sahurda o şekilde ağır olmuyor mu peki hani direk yatıyoruz ya üstüne ondan soruyorum canım
Tamam canım teşekkür ederim cuma kontrole gideceğim zaten bakalım daha detaylı görüşeceğim doktorumlaAkşamda atabilirsin iftardan sonra
Rica ederim siz hangi şehirdesiniz acabaTamam canım teşekkür ederim cuma kontrole gideceğim zaten bakalım daha detaylı görüşeceğim doktorumla
İstanbul Beşiktaş da oturuyorum canım senRica ederim siz hangi şehirdesiniz acaba
Ankara’da oturuyorum bendeİstanbul Beşiktaş da oturuyorum canım sen
İyi güzel memnun oldum canımAnkara’da oturuyorum bende
Bende öyleİyi güzel memnun oldum canım
Canım insülin kaçtı sende acaba?İnşallah ben inofolic kullanmıştım ve matofin vermişti doktorum pkos baskılıyor ve kaliteli yumurta sağlıyor. Başta kullanmasam mi dedim kendimde bu sektördeyim kullanıdıgim ay hamile kaldım kimyasal gebelik oldu üstüne tekrar kaldım ve kızım oldu çok şükür
Şuan tam degerini hatırlamıyorum ama normal değerler icindeydi yüksek çıkmamıstı fakat bende pcos net tanılıydı matofin yumurta kalitemi arttırdı iştahımı ve tatlı istediğimi bastırdıCanım insülin kaçtı sende acaba?
Bende alıyım bari.yuueta kalitesiz ye bence olmuyor zaten pco da gebelikŞuan tam degerini hatırlamıyorum ama normal değerler icindeydi yüksek çıkmamıstı fakat bende pcos net tanılıydı matofin yumurta kalitemi arttırdı iştahımı ve tatlı istediğimi bastırdı
Merhaba canım ne durumdasin acaba var mı bir gelişmeEki Görüntüle 3229068 Pcos takviye edici gıda kullanan var mı faydasını görenler var mı acaba ?
Şuan yok adet oldum ikinci kutuya geçtim kullanmaya devam ediyorum ilacıMerhaba canım ne durumdasin acaba var mı bir gelişme
Bende matofin ve bunu kullanıyorum bende aşırı bir idrara çıkma ve yanma oluyor sizde de olmusmuyduİnşallah ben inofolic kullanmıştım ve matofin vermişti doktorum pkos baskılıyor ve kaliteli yumurta sağlıyor. Başta kullanmasam mi dedim kendimde bu sektördeyim kullanıdıgim ay hamile kaldım kimyasal gebelik oldu üstüne tekrar kaldım ve kızım oldu çok şükür
matofin insülin direncimi çıktı kullanıyorsunuzBende matofin ve bunu kullanıyorum bende aşırı bir idrara çıkma ve yanma oluyor sizde de olmusmuydu
Hayır olmamıştı ben çok az kullandım hiç seker tüketmedim bol su için ve stres yapmayın streste cok baskılıyoBende matofin ve bunu kullanıyorum bende aşırı bir idrara çıkma ve yanma oluyor sizde de olmusmuydu
matofin insülin direncimi çıktı kullanıyorsunuz