Yaa ay çok duygusalım zaten iyice bırakmak istemiyorum kendimi. Ne güzel bir dua bir dilek. Çokça aminSüreç zor ama sonu tüm sıkıntılara değer o halde yumurta kalitem için yaptığımı söyleyim size sabah akşam bir tatlı kaşığı çörekotu+bal karışımı( adetin 1. Günü başlanıp 12 gün icilir 13-14. Günler havuç tüketilir bu kısımda akıntıyı takip etmek lazım sümük gibi uzayan akıntı gelirse o gün ve sonrasi iliski kesin olmalı )
Gunde bir fincanda hayıt çayı. Şifanın nereden geliceği belli olmaz inşallah şifa olur. İnşallah kızınız olur yazacaktim içimden gecti Allah söyletti belkide
Hayır hayır bırakmak yok daha yeni başlıyor :)Yaa ay çok duygusalım zaten iyice bırakmak istemiyorum kendimi. Ne güzel bir dua bir dilek. Çokça aminRegl günüme birkaç gün kaldı inşallah olmam ama olursam deneyeceğim. Çörek otu ve bal için hangi oranda karıştırmak lazım acab
Tamam deneyeceğim teşekkür ederim. Ovulasyon ile de takip etmişmiydinizHayır hayır bırakmak yok daha yeni başlıyor :)
Bir çerez kasesini bal dolduruyodum içine iki dolu tatlı kaşığı çörekotu gün dolunca havucu unutmayın ama bu kür yumurtayı büyütücek havucta çatlatacak havucu normal soydum yedim katur katur 3 tane an az
Takip ettim fakat pkosta lh yüksekligi oluyor o kitlerde lh ölçtugu icin beni strese soktu hep pik gosterdi bazende hic gostermedi bende bıraktım çünkü stres bu isin baş düşmanıTamam deneyeceğim teşekkür ederim. Ovulasyon ile de takip etmişmiydiniz
Merhaba hayiti nasil kullandiniz acaba :) ben aldim ama tadindan dolayi cok midem bulandi kullanamadim elimde hem hayit sirkesi hem hayit tohumu var ama kullanamiyorumTakip ettim fakat pkosta lh yüksekligi oluyor o kitlerde lh ölçtugu icin beni strese soktu hep pik gosterdi bazende hic gostermedi bende bıraktım çünkü stres bu isin baş düşmanı
Anladım benimde tam tersi lh yüksekliği değil yumurtlama yakalayamıyordum. Oldu mu olmadı mı stresi yüzünden bu ay bende bıraktım. Ama gün aşırı ilişkide çok yıpratıyor insanı. Ne diyeyim var bi zamanı Rabbimin.Takip ettim fakat pkosta lh yüksekligi oluyor o kitlerde lh ölçtugu icin beni strese soktu hep pik gosterdi bazende hic gostermedi bende bıraktım çünkü stres bu isin baş düşmanı
Bencede yapmayin bosuna stres sebebi siz normal akışında bırakın kac yaşındasinizAnladım benimde tam tersi lh yüksekliği değil yumurtlama yakalayamıyordum. Oldu mu olmadı mı stresi yüzünden bu ay bende bıraktım. Ama gün aşırı ilişkide çok yıpratıyor insanı. Ne diyeyim var bi zamanı Rabbimin
Hayit tohumunu bi bardak suda haşlayip az demlemeye biraktim sonra bi dikişte içtim tadı berbat gercektenMerhaba hayiti nasil kullandiniz acaba :) ben aldim ama tadindan dolayi cok midem bulandi kullanamadim elimde hem hayit sirkesi hem hayit tohumu var ama kullanamiyorum
Valla helal olsun gercekten iyi icmissiniz ben tovbe icemedim bal ile falan mi tatlandirsam dedim oda olmuyor balığımsı acı bir tadi varHayit tohumunu bi bardak suda haşlayip az demlemeye biraktim sonra bi dikişte içtim tadı berbat gercekten
28 yaşındayım 1,5 yıldır düşünüyoruz ama sanki ömrümden 15 yıl gitmiş gibi.Bencede yapmayin bosuna stres sebebi siz normal akışında bırakın kac yaşındasiniz
Mideniz almiyosada zorlamayın onun yerine aslanpencesk icebilirsinoz ayni etkileri var tadi daha iyiValla helal olsun gercekten iyi icmissiniz ben tovbe icemedim bal ile falan mi tatlandirsam dedim oda olmuyor balığımsı acı bir tadi var
Öyle söylemeyin gençsiniz daha yeniymis.Bir can dünyaya gelecek tıp bi yere kadar hiç çocugun olmaz denip nasıl olsa olmayacak diye korunmayan ve hamile olan insanlar biliyorum yada hicbir sorunu olmayip defalarca tüp bebek deneyen. Allahın dediği olur size evlat nasip olacaksa o dünyaya gelecek bunu unutmayın bu yüzden canınızıda sıkmayın28 yaşındayım 1,5 yıldır düşünüyoruz ama sanki ömrümden 15 yıl gitmiş gibi.
Yazım yanlışları için kusura bakmayın yeni telefona geçtim alışamadım klavyeye bir türlüMideniz almiyosada zorlamayın onun yerine aslanpencesk icebilirsinoz ayni etkileri var tadi daha iyi
Yaa öylemi onuda alır denerim ozaman inşallah içebilirimMideniz almiyosada zorlamayın onun yerine aslanpencesk icebilirsinoz ayni etkileri var tadi daha iyi
Evet bir yandan hep akışına bırak nasibimde varsa olur diyorum ama aklımdan çıkmıyo hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. Yinede çok sağolun güzel sözleriniz içinÖyle söylemeyin gençsiniz daha yeniymis.Bir can dünyaya gelecek tıp bi yere kadar hiç çocugun olmaz denip nasıl olsa olmayacak diye korunmayan ve hamile olan insanlar biliyorum yada hicbir sorunu olmayip defalarca tüp bebek deneyen. Allahın dediği olur size evlat nasip olacaksa o dünyaya gelecek bunu unutmayın bu yüzden canınızıda sıkmayın
Onun tadı yumuşak yalnız kaynatmayacaksiniz sıcak suya bi tutam atip 5-6dk demlenecek sonra süzüp iciceksiniz inşallah şifa olurYaa öylemi onuda alır denerim ozaman inşallah içebilirimcok teşekkür ederim
Amin insallah teşekkür ederim rabbim bekleyen isteyen herkesin kucagini doldursun ugrasmak umutla beklemek gercekten zorOnun tadı yumuşak yalnız kaynatmayacaksiniz sıcak suya bi tutam atip 5-6dk demlenecek sonra süzüp iciceksiniz inşallah şifa olur