Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pike takımı almak istiyorum, önerebileceğiniz markalar?
arkadaşlar ben pike takımı almak istiyrorum önerebileceğiniz marka varmı ?? belllonadan düşünüyorum ama kullanan varmı kullanışlımıdır ?? yada istikbal?? ya da başka marka bu güzel kullandım diyen varsa lütfen yardımcı ollsun şimdiden teşekkürler
teşekkür ederim canım ozaman ben bi bugün özdileğe gideyim bakayım...gerçi yıkayıncabelli oluyo iyi olup olmadığı ...ben soleyden almıştım yıkayınca pikesi çok sert oldu ... başka pike kullanan yolmu aramızda??? lütfen bana yardımcı olun
cnm ben days in colorsun kullanıyorum çok ta memnunum. kaç kere yıkadım hiçbir değişiklik olmadı hala ilk aldığım gibi. modelleride çok güzel bi bak istersen.
canım gelin home dıye bır marka var cok hos pıke takımları var ama özel günler ıcın bıraz abıye tarzı ıstersen bı bak ınternette modellerı var belkı bı fıkır olur hosuna gıder