Gebeliğe Hazırlık Pik görüpte hamile kalanlar buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

meedze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2020
909
370
33
Selam kızlar,

piki gördükten iki hafta sonra hamile olduğunu öğrenenler ne yaptınız nasıl değerlendirdiniz ne yiyip içtiniz bugün pik yakaladım iki hafta sonra bende şu çift cizgiyi görmek istiyorum

Ovulasyon testindeki pik demi :) bende bugün kullanmaya başladım . Inşallah hamile kalırız.iyice koyu olucak demi ikinci çizgi

Oo çok iyi besbelli. Böyle olana kadar bekleyim bende o zaman. Peki kaç gün girdiniz ilişkiye pik olunca.ben labaquick marka aldim

Selam kızlar,

piki gördükten iki hafta sonra hamile olduğunu öğrenenler ne yaptınız nasıl değerlendirdiniz ne yiyip içtiniz bugün pik yakaladım iki hafta sonra bende şu çift cizgiyi görmek istiyorum

Pik gördüğünüz gün, ertesi gün t çizgisi silikleşecek o gün ve 1 gün sonrasını değerlendirin. Pik 2 gün sürerse silinme gününü baz alın

Pik gördüğünüz gün, ertesi gün t çizgisi silikleşecek o gün ve 1 gün sonrasını değerlendirin. Pik 2 gün sürerse silinme gününü baz alın
Peki yapcak birşey var mı yiyip içme konusunda türk kahvesi diyorlar ne bilim muz diyen var

Peki yapcak birşey var mı yiyip içme konusunda türk kahvesi diyorlar ne bilim muz diyen var

İlişkiden 1 saat önce içilen Türk kahvesi ve bitter çikolata sperm hızına etkili derler
Yumurtlama bitince nar tüketin Rahmi tutunma için elverişli hale getirir

İlişkiden 1 saat önce içilen Türk kahvesi ve bitter çikolata sperm hızına etkili derler
Yumurtlama bitince nar tüketin Rahmi tutunma için elverişli hale getirir
Nar da duymuştum evet alayım bari yumurta çatlayınca mı yiyem onuda

Nar da duymuştum evet alayım bari yumurta çatlayınca mı yiyem onuda

Pik görmüşsün sen başla yavaştan ilişki sonrası ayağa kalkma istersen bel altına yastık koy yada yüz üstüde yatabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…