- 22 Kasım 2023
- 211
- 62
- 28
-
- Konu Sahibi creamole123
Pcos da bazen yumurtlama olmayabiliyor ya da tam pik olmadan yumurta olgunlaşmadan catlayabiliuorMerhaba,
Temmuz ayında kimyasal geçirdim, ağustos 5te regl oldum ve ovülasyon testine devam ettim fakat pik olmadı hiç. Bazı günler koyulaştığı oldu ama iki çizgi tam eşit olmadı. Testi günde bir kez yapıyordum.
Zaten pcos var ama adetim gecikti, 3-4 gün önce açık kahve akıntım başladı ve bugün normale döndü. Kimyasalda olduğu gibi kasık ağrılarım var.
Testler hala negatif, clife macuna başlayacaktım ama içime şüphe düşüyor. Piki kaçırmış olabilir miyim veya test algılamamış olabilir mi?
Selamlar , geçen bi topikte okumuştum kimyasalda prolaktin hormonu yükseliyor fakat düşükten sonra bazı kadınlarda prolaktin değeri geç düşüyormuş bundan kaynaklı olabilir adet gecikmesi cinsel isteksizlik vs yapıyormuş adet olduğunda bi hormon testi ver istersenMerhaba,
Temmuz ayında kimyasal geçirdim, ağustos 5te regl oldum ve ovülasyon testine devam ettim fakat pik olmadı hiç. Bazı günler koyulaştığı oldu ama iki çizgi tam eşit olmadı. Testi günde bir kez yapıyordum.
Zaten pcos var ama adetim gecikti, 3-4 gün önce açık kahve akıntım başladı ve bugün normale döndü. Kimyasalda olduğu gibi kasık ağrılarım var.
Testler hala negatif, clife macuna başlayacaktım ama içime şüphe düşüyor. Piki kaçırmış olabilir miyim veya test algılamamış olabilir mi?
Teşekkürler cevabınız için. Bu durumda da gebelik ihtimali olmaz değil mi?Pcos da bazen yumurtlama olmayabiliyor ya da tam pik olmadan yumurta olgunlaşmadan catlayabiliuor
Teşekkür ederim, hiç duymamıştım ama mantıklı geldi. İşte sorun adet görmüyor olmam şu an ne pik gördüm ne adet oldum askıda kaldı böyle :/ acaba clife a mı başlasam diye düşünüyorumSelamlar , geçen bi topikte okumuştum kimyasalda prolaktin hormonu yükseliyor fakat düşükten sonra bazı kadınlarda prolaktin değeri geç düşüyormuş bundan kaynaklı olabilir adet gecikmesi cinsel isteksizlik vs yapıyormuş adet olduğunda bi hormon testi ver istersen
Adetin normale döndüyse olmaz çünkü ben de beş ay önce düşük yaptım ve duzensizim hep ilaçla adet goruyorumTeşekkürler cevabınız için. Bu durumda da gebelik ihtimali olmaz değil mi?
Çok geçmiş olsun. İşte ondan sonra daha adet görmedim, 5 ağustostan beri sadece açık kahve akıntı oldu geçtiAdetin normale döndüyse olmaz çünkü ben de beş ay önce düşük yaptım ve duzensizim hep ilaçla adet goruyorum
O zaman şimdi pcoslusun ya belki ondan geç olur ya da bir doktora görün hem için rahat etmiş olurÇok geçmiş olsun. İşte ondan sonra daha adet görmedim, 5 ağustostan beri sadece açık kahve akıntı oldu geçti
Merhaba, kaybınız için çok üzgünümMerhabalar maalesef ben de aynı şeyi yaşıyorum 10 haziran kürtaj oldum sonrasında garip bir şekilde reglim düzene girdi iki kere oldum (doktorum iki regl bekle dedi) bu ay tekrar ovulasyon testi ile yeniden denemeye başladık size atayım fotoları asla pik göremedim ya ben anlamadım bu ay niye böyle oldu ve normalde hamile kaldığım ay direk kopkoyu pik görmüştüm yumurtlamada
Olabilir gerçekten hiç o açıdan düşünmedim inşallah bu ay sağlıkla sıhhatle hamile kalmış oluruz güzel haberinizi bekliyorumMerhaba, kaybınız için çok üzgünümBende de aynı, ilk denememdi ve piki kopkoyu görüp o ay hamile kalmıştım bir buçuk aydır pik yok.. Sanırım hormonların toparlaması zaman alıyor bazılarında
Ben 8-9-10 da denerdim şansımı sanırım.Merhabalar maalesef ben de aynı şeyi yaşıyorum 10 haziran kürtaj oldum sonrasında garip bir şekilde reglim düzene girdi iki kere oldum (doktorum iki regl bekle dedi) bu ay tekrar ovulasyon testi ile yeniden denemeye başladık size atayım fotoları asla pik göremedim ya ben anlamadım bu ay niye böyle oldu ve normalde hamile kaldığım ay direk kopkoyu pik görmüştüm yumurtlamada
Ben o günleri yumurtlama olarak düşünmedigim icin regl sonrası gün aşırı şekilde ilerledim maalesefBen 8-9-10 da denerdim şansımı sanırım.
Umarım denk gelmiştir, haber verin bize deBen o günleri yumurtlama olarak düşünmedigim icin regl sonrası gün aşırı şekilde ilerledim maalesefumarım sağlıkla sıhhatle olacaksa tutar
Merhaba naptınız merak ettm durumunuzuTabi ki
Merhabalar bugün çok şükür silik çizgiyi gördüm nasipse pazartesi kan vereceğimMerhaba naptınız merak ettm durumunuzu
Tabi ki
Çok şükür yani bata kaç gün var bende pik göremedm bugun 17.gün yaMerhabalar bugün çok şükür silik çizgiyi gördüm nasipse pazartesi kan vereceğim
Sizin kaçıncı gün bende göremedm teste devam ediyorum da hepsi aynı pcos da yok bendeMerhaba sağlıkla kucağınıza alın. Pik görmeden mi hamile kaldınız bende şimdi konu açtım pik göremiyorum tam