- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.295
- Konu Sahibi KudrAlobar
Evet dun geceden beri ayni pijamayla hemde. Cikartmiyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet dun geceden beri ayni pijamayla hemde. Cikartmiyolar
Sanmam. Yedigi bir sey dokunmus olabilir ama takip et bence devam edecek mi.Lyanna Mormont benim oğlan ishal oldu hafiften. Ciddi bişey midir sence?
Farklı bişey yemedi ama. Mamasını değiştircektim bugün ishal başlayınca eski mamadan devam ettim.Sanmam. Yedigi bir sey dokunmus olabilir ama takip et bence devam edecek mi.
Geçmiş olsunFarklı bişey yemedi ama. Mamasını değiştircektim bugün ishal başlayınca eski mamadan devam ettim.
Geçmiş olsun
Hoşbuldum seni görünce geldimteşekkür ederiiiz, hoşgeldin sen de❤
Sadece gastriti varEki Görüntüle 2590180 kızlar bu sonucu yorumlayabilecek olan var mı aranızda
Bilemedim.Eki Görüntüle 2590180 kızlar bu sonucu yorumlayabilecek olan var mı aranızda
Ya bazen oluyorlar oyle. Her sey ayniyken circir olup duzeliyorlar sonra. Belki usutmustur mideyi falan.Farklı bişey yemedi ama. Mamasını değiştircektim bugün ishal başlayınca eski mamadan devam ettim.
Ahahhs bazen yasanamadan da bitiyor ahahs ulan ya gece geceEki Görüntüle 2590175
feysten silinenlere selam olsun
VedalaşmamışmıydıkEvet dun geceden beri ayni pijamayla hemde. Cikartmiyolar
Ya bazen oluyorlar oyle. Her sey ayniyken circir olup duzeliyorlar sonra. Belki usutmustur mideyi falan.
İşte bunlar hep heyecan hep aksiyonAhahhs bazen yasanamadan da bitiyor ahahs ulan ya gece gece
Ahshhs cocuk buyutmek kolay mi hanimmmbekleyek bakalım. Üstüme mıçmaz işallak