- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 35
- Konu Sahibi KudrAlobar
- #3.241
Ayol bu forumda da bulamazsa daha nerede bulacakBakire aramaya geldin ama konulardan sonra bulamayacağını gördün
Sürtünenlere bakmasın ama, onlar şaibeli biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayol bu forumda da bulamazsa daha nerede bulacakBakire aramaya geldin ama konulardan sonra bulamayacağını gördün
Sayılıyor mu o sonuçta et ete değiyor orada yalnız ben çok orijinal buluyorum ayak feministi olmanıVacinismuslu alayım bi tane
Annem onlar bizden beter, işine karışmak gibi olmasın ama.Vacinismuslu alayım bi tane
Sayılıyor mu o sonuçta et ete değiyor orada yalnız ben çok orijinal buluyorum ayak feministi olmanı
Annem onlar bizden beter, işine karışmak gibi olmasın ama.
İlk okuduğumda çok gülmüştüm hatta bir yerde açıklamışsın anlamınıDi mi bence de çok orijinal bişe ayak feministliği
İlk okuduğumda çok gülmüştüm hatta bir yerde açıklamışsın anlamını
Gripten korkan anneannemi evde tutamıyoruz biz çıldıracağım bir de kadın astım hastasıOof of corona ile ilgili röportaj yapmışlar, izlemez olaydım
Adam ben virüs görmüyom yok ki virüs hani nerede diyor.
Ay izlemeyin onları. Ben camidekileri izledim geçen hafta hepsini idam edesim geldi.Oof of corona ile ilgili röportaj yapmışlar, izlemez olaydım
Adam ben virüs görmüyom yok ki virüs hani nerede diyor.
Benimkiler de ankarada. Nasıl dönecekler onu düşünüyorum kara karaGripten korkan anneannemi evde tutamıyoruz biz çıldıracağım bir de kadın astım hastası
Ahaha çok iyi
Ayklar ellerle eşit olana kadar mücadelemiz devam edecekAhaha çok iyi
Böyle değildi açıklaman ama bu da fena
Bir kadın bir erkekle kapalı kapı ardında duruyorsa artık bakire olmazmış. Sevişmesi önemli değilmiş.zar yerinde duruyorsa bakiredir, bizim için yeterli
Ayak feministi, eller ile ayakların eşitliğini savunan güzel yürekli asil insandır.İlk okuduğumda çok gülmüştüm hatta bir yerde açıklamışsın anlamını
Ben ankaradan ailemin yanına geldim. Kapattım kendimi eve. Sevgilimi özlediğim halde görmedim. Kadın eski düzende gezmeye devam ediyor.Benimkiler de ankarada. Nasıl dönecekler onu düşünüyorum kara kara
Gripten korkan anneannemi evde tutamıyoruz biz çıldıracağım bir de kadın astım hastası
Ay izlemeyin onları. Ben camidekileri izledim geçen hafta hepsini idam edesim geldi.
Öyle bir şeydi galiba. Ayakların da eller kadar sevilmeye hakkı var gibi bir şeydiAyklar ellerle eşit olana kadar mücadelemiz devam edecek
bunu mu diyorsun
Bir kadın bir erkekle kapalı kapı ardında duruyorsa artık bakire olmazmış. Sevişmesi önemli değilmiş.
15 gün karantinaya alın. Evine kapatıp kapıyı üstünden kilitleyinBen ankaradan ailemin yanına geldim. Kapattım kendimi eve. Sevgilimi özlediğim halde görmedim. Kadın eski düzende gezmeye devam ediyor.
Annem bizim eve getireceğim onu buradan çıkamaz dedi ama o kadar gezdi tozdu hep de kalabalık yerlere girdi benim hakkıma niye giriyor
Ben İstanbul'a biletimi iptal ettim, yoksa bugün bu saatlerdeBen ankaradan ailemin yanına geldim. Kapattım kendimi eve. Sevgilimi özlediğim halde görmedim. Kadın eski düzende gezmeye devam ediyor.
Annem bizim eve getireceğim onu buradan çıkamaz dedi ama o kadar gezdi tozdu hep de kalabalık yerlere girdi benim hakkıma niye giriyor
Gözümüzün önünde durması yine daha mantıklı ya çok da vicdansız olmayayım sıkılır o15 gün karantinaya alın. Evine kapatıp kapıyı üstünden kilitleyin