- 8 Mart 2015
- 25.097
- 81.177
- Konu Sahibi KudrAlobar
- #3.301
Aşıyı bulup gelecekO neden gitti? :/
Burada duyar şikayeti yedi sanırım ya, sen de öyle bir gittin mi gelmiyorsunuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşıyı bulup gelecekO neden gitti? :/
Gözümüz yollarda kaldı be kudra...Bakıyorum burayı unutmuşsunuz koronaya sarmışsınız
Gözümüz yollarda kaldı be kudra...
Hoşgeldin☺
Ahahahah yokluğunda dediğin gibi koronaya sardık.hoşbulduuum...
Naptınız bakim bensiz? Birbirinizi iyice paniğe sürüklediniz mi
Yok polemikten yemişim. Bıkmadınız mı? Yazdım diyeAhahahah yokluğunda dediğin gibi koronaya sardık.
Ne komplo teorileri ne haberler
Benim kafa sirkeden gitti herhalde, ıyanna gayet iyi, dün sanırım merhum bey sorununu çözüme ulaştırdı.
Estradan vallahi ses yok, çeyiz sayıyor herhalde.
Ban sebebi neymiş, onu aşırı merak ettik:)
Buradan mı yedin?
Bana bildirim gelmiyor yavBakıyorum burayı unutmuşsunuz koronaya sarmışsınız
Kimseye gitmiyor galiba. Etiketleyerek şeyedek.Bana bildirim gelmiyor yav
Sırf seni banın kalkmış görünce gelip bakayım dedim. Bensiz dedikodu dönmesin diye napayım dizi izlemeye çalışıyorum ama odaklanamıyorum. Senin mapus nasıl geçti?Kimseye gitmiyor galiba. Etiketleyerek şeyedek.
nabiyon?
Sırf seni banın kalkmış görünce gelip bakayım dedim. Bensiz dedikodu dönmesin diye napayım dizi izlemeye çalışıyorum ama odaklanamıyorum. Senin mapus nasıl geçti?
Kolay gelsinvalla çifte mapus oldu resmen.Hem karantina hem ban.
Ben de bişeye odaklanamıyorum valla. Sürekli kendimi dinliyorum boğazım mı ağrıyo ateşim mi çıktı diye.
Bi de beyim evden çalışıyo çok yoruluyorum. Adamın odacısı oldum yemeği ayrı çayı kahvesi ayrı. Yemek yetişmiyo, normalde bir ayda yediğimiz şeyi bir haftada yedik. Evden hiç çıkmayalı 5 gün oldu, yarın bi çıkıcam artık kurudum kaldım.
Kolay gelsin
Az önce biri konu açmış sevgi şefkat için siz yalnızlar ne yapıyorsunuz diye kendim geldim aklıma Dün kendime sarıldım
Canım kendimkıyamaaam.
Kendine sarılabilmek de iyi bişey bence. Kendi kendine yetiyorsun
Canım kendim☺
Bu sosyal izolasyon dolayısıyla erkek arkadaşımla bile yaklaşmadık birbirimize. Bacaklarımı doladım sadece dokunma hissim tatmin olsun diye
Buluşmadık ya ayaküstü gördük birbirimiziKız ne ara buluştunuz?
Buluşmadık ya ayaküstü gördük birbirimizi
Ediyoruz iştedikkat edin yavrıımmm
Dökül bakalımEdiyoruz işte
Ayağını sürüyerek geldin resmen yine bir dert dökebilirim
Özelden yazıcam yine çünkü konu tam olarak benim konum değilDökül bakalım