- 18 Ekim 2018
- 7.894
- 32.670
-
- Konu Sahibi KudrAlobar
- #3.221
Çılgınlar gibi bilgisayar oyunu oynamaya devam
Ay eskiden ne Age of Empires oynardım peheyy.Çılgınlar gibi bilgisayar oyunu oynamaya devam
Yeğenimle Stardew Valley oynuyoruz karşılıklıAy eskiden ne Age of Empires oynardım peheyy.
Nası bir şans var bu estra da?filmdelisi , KudrAlobar 'ın mum duruşunu görmek için beklemen gerekiyor biraz daha. Düğün salonları da kapatılmış.
Ben şanssızlığıyla bilinen biriyimdir zatenNası bir şans var bu estra da?
O kadar çeyiz boşa mı şimdi
Emin ol ben de öyleyim.Ben şanssızlığıyla bilinen biriyimdir zaten
İptal mi ettiniz yoksa düğünsüz devam mı?Ben şanssızlığıyla bilinen biriyimdir zaten
İlluminatici diye adını çıkarayım mıCiddiye alinmayan corona
insanlarımız çok cahil üzücü kısmı da cahillği tercih ediyorlar.. :( bu hastalık yeni değil aylardır bizimle önlem alalım kızlarwww.kadinlarkulubu.com
Ya çok komik değil mi bana mı öyle geliyo? Sinirlerim bozuldu heralde krize girdim gülmekten
Çıkmış zaten adım daha ne kadar çıkacakİlluminatici diye adını çıkarayım mı
Aile arası nikah yapmayı düşünüyoruz şuan. Gelinliğimi bile iptal edip beyaz elbise giyeceğim sanırım.
Sataniksin sen itiraf et sapık.Çıkmış zaten adım daha ne kadar çıkacak
Buraya aslında kurban edecek bakire aramaya geldim. Kedinin de kanını içerim diye aldım senden oğlanıSataniksin sen itiraf et sapık.
Sapıkça nick altınla sinirlerin bozulamazCiddiye alinmayan corona
insanlarımız çok cahil üzücü kısmı da cahillği tercih ediyorlar.. :( bu hastalık yeni değil aylardır bizimle önlem alalım kızlarwww.kadinlarkulubu.com
Ya çok komik değil mi bana mı öyle geliyo? Sinirlerim bozuldu heralde krize girdim gülmekten
Bakire aramaya geldin ama konulardan sonra bulamayacağını gördünBuraya aslında kurban edecek bakire aramaya geldim. Kedinin de kanını içerim diye aldım senden oğlanı
Bakire mi, oh neyse ben yırttım.Buraya aslında kurban edecek bakire aramaya geldim. Kedinin de kanını içerim diye aldım senden oğlanı
Sapık ve illüminatici satanist olmakla birlikte bir de tuafım lütfen uzak durunuzSapıkça nick altınla sinirlerin bozulamaz
Vacinismuslu alayım bi taneBakire aramaya geldin ama konulardan sonra bulamayacağını gördün