Pijama giyinme kadınım!!!

Aaa eşin mi der sana utanmıyon mu diye? Diyemiyormusun başkası da mı var yatakta şu an, kimden utanayım? Her erkek bir değil tabiii:1closedeyes:

ALkışşşşşşşşşşşşşşş

senin kocanda yaniii:Roflol: niye utanasın kocan o senin elin adamı degil ya. ayrıca sopalık bu erkekler sopalık. bi dedikleri bi dediklerini tutmuyor.

Arkadaşlar,

Bu yazı Hürriyet gazetesinde yazan "Adam Adam" isimli yazara aittir. Ben devamlı takip ederim. Eşlerinizi anlamanız adına bu köşe yazarının yazılarını takip etmenizi şiddetle öneririm...

Herkese sevgiler...

al benden de o kadar allah bazılarına gecelik bazılarına pijama sever koca veriyor

benim kocam hic sevmez sateni yada ipegi bana soguk geliyor diyor,gerektiginde giyerim ipek gecelikleri,tulleri felan ,kocamin agzinida ararim gecelik giyeyimmi hep diye yazin zaten askili ve mini sort giyerim kisin gecelik giyilmez askim der usutursun ben sana kiyamam sen cuval giysen bana her daim seksisin diyo bende onu dinliyom :asigim::asigim:

ayyyyyy
bayıldım valla yazına canım
ellerine sağlıkk
bende bugünden itibaren bütün pijamalarımı kaldırmaya karar verdim canım:roflol:a.s.

öldüm yaa gülmektenn ,
Ne diye üretiyorlar kadınlara bu sözde sempatik; ama itici pijamaları bilmiyorum. Ben karşıyım. Hiç de sempatik bulmuyorum. Bence bunların üzerine "18 yaşına kadar uygundur" ibaresi eklensin. 18 yaş sonrası satışı yasaklansın.

bayıldım ben buna:))))))))))

sağol canım.beğenmene sevindim:roflol:ilk okuduğumda gerçekten ben de çok gülmüştüm..ama işin ilginç tarafı ben bu pijamalara bayılıyorum.tavşanlı kedili filan..doğrusu eşim de seviyora.syani umarım seviyordur:roflol:
sevgilera.s.

canım kendileride sanki erotik kostümler giyiyor her gece onlarda pijama don geziyorlar evde ama kadın hem iş bgüç yapsın hemde sateni danteli kışın sogunda bile giysin .....offff ne zor kadınolmak ya

bende ayıcıklıı pijamalrımı çok seviyorum amaaaa
bu yazıyı eşim yazmış olabilirmi diye düşünmedim değil:):roflol:

talincimm benimki böyle bi mektupp döşenmiş olsada şunlara baksana yaaa
ne güzellerrr
http://www.kadinlarkulubu.com/bayan-pijamalari-t48063/index3.html

ayyy bayıldım valla harikalar çok beğendim..sağol bu güzel paylaşımın için:1hug:
demek ki bu ne demek oluyor?? .ne giyindiğinin bir önemi yoka.s.kıyafetin içindekinde bitiyor asıl iş...ben sexiysem pardesü de giyinsem yine sexi olurum bir şekilde anacım:dilcikar:taşımasını bildikten sonra:roflol:
kimseyi karıştırtmam pijamama o kadarlülülülülülü

ayyyyyy
bayıldım valla yazına canım
ellerine sağlıkk
bende bugünden itibaren bütün pijamalarımı kaldırmaya karar verdim canım:roflol:a.s.

yok be canım kaldırma .neden kaldıracakmışsın.sanki erkekler yatarken çok mu dikkat ediyorlar kendilerine:roflol:
yaşasın pijamalar:hooray:

nasılda ıyı anlatmıs derdını adam baska kadına gıdecegıne anneannem gıbı gırmesın dıyor haklıda ama bız kızlar annemızın evınde oyle gecelıkler gıymedık ben nasıl alısırım onunla nasıl uyurum bılmıorum

amaaan bu adam herhalde biraz fazlaca yaşlı kızlar.ben bu kanaate vardım:roflol:neden derseniz tamam haklı eskiden giyilen pijamalar iğrençmiş..ama şimdi öyle değil ki.bazı pijamalar normal kıyafetleriden bile daha sexi hatta...yok yok bu adam kesin bunağın teki:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…