• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pıhtılaşmadan dolayı sürekli düşük yapanlar...

bebişin için dua edeceğim llah yardımcın olsun benim gb sorunları olupta bebiş sahibi olanlara çok seviniyorum tabi her türlü uğraşanların iyi sonuçlar almarı çok mutlu edici haberler

benımde kan pıhtılasması var faktor 5 leıden heterozıgotum
sag tupum kapalı 9 aydır denıyoruz olmuyır
cabuk hamıle kalmak bıel cok guzel
Allah hepımıze acıl sıfalar versın

slm arkdaşlar sonuncusu 1 ay önce olmak üzere bende 2 düşük yaptım dr.um patolojik araştırmada kanda pıhtılaşma yani protein s eksikliği cıktı bidaki hamileliğinde aspirin ve iğne kullanacaksın dedi her günmü kullanılıyor acaba bide iğne kullanınca kanı aşırı sıvılaşan ve bu yüzdende düşük yapanları okudumm yeniden hamile kalmaya cok korkuyorum aynı acıları bidaha yaşamak istemiyorum her düşükte anne olma şansımı dahada kaybediyorum

duygularını o kadar güzel ifade etmişsin ki... seni çok iyi anlıyorum. ben de biri ocak 2008 biri de temmuz 2008 olmak üzere iki düşük yaptım. tekrar hamile kalmamayı bile düşünmüştüm. yapılan test sonuçlarında homozigot factor v leiden çıktı. başka faktörler de var ama en etkilisi buymuş. şimdi yine hamileyim ve clexane iğnemi vurmaya başladım bile. bakalım bu kez ne olacak? tekrar düşük yaparsam bütün midimi kaybederim diye düşünüyorum. zaten ilk ikisinde duyduğum heyecanı ve hevesi duymuyorum bu kez.

altabru senin durumun nasıl oldu iğneleri kulladığını söylemiştin iyi gidiyomu hamilelik alllahım bebişlerimizi sağsağlim kucağımıza almamızı nasip etsin iyi hbrlerini bekliyorum

kızlar bendede kan pıhtılaşması çıktı 2 düşüğüm var. benim faktör ve ve protein s ve c değerleri normal...sadece mthf677 heterozigot mutant çıktı. ondada dr. sadece hamile kalınca aspirin kullanmamı iğne kullanmamın şuan gereksiz olduğunu kan pıhtılaşmasının yoğun olmadığını söyledi. ama burdaki arkadaşlardan bazılarıyla aynı oranda kan pıhtılaşmam var fakat onların çoğu iğne kulllanmış anlamadım ben bunu kızlar kafama takılıyo:(( hoş gittiğim doktorlardan biri doçentti diğeride yılların çok güvendiğim dr. u ikiside aynı şeyi söyledi değerlerinin çoğu normal sadecee bir değerin de var dedi oda kan pıhtılaşmasında o kadar da önemli bir değer değilmiş asıl önemli olanlan faktör v ve protein c ve s aktiviteleriymiş onlarda sorun çıkarsa iğne kullandırıyoruz diyo doktorların ikiside aklınızda olsun kızlar

öncelikle herkeze geçmiş olsun allah hiçbirimize insallah bidaha yasatmasın bayanlar bende aynı durumdayım 2 düşük yaptım şimdi 4 ay oldu korunalı doktorum 6 ay korunmamı önerdi banada kan pıhtılasması olabılır dedi şimdi bana ımmunnasay testleri verdi merak ettiğim arastırılması için yapılan testler acaba bunlarmı? yardımcı olun lütfen bilgilernize ihtiyacım var

Back