- 29 Ocak 2020
- 33
- 48
- 3
- 24
- Konu Sahibi Nidanur krk
-
Sonuclarin tam olarak nasi ciktiMerhabalar ben de 1bucuk senelik evliyim ilk gebeligimde bos gebelik oldu 2 aylıkken kurtaj oldum 2. Gebeligim kimyasal gebelikti kürtaj oldum genetik test yaptrdık pıhtılasma cıktı ve bir süre sora hamile kaldm 5 gün progestan igne ve oskapar günlük igne kullandım 12 hafta 4 günluk bevegimin kalbi durdu bu durumda baska tedavi gören var mı veya aynı ilacları kullanarak bebegine kavusanlar lütfen yazın...
Benimde iki bos gebelik bir mol gebelik oldu simdi gebeyim doguma kadar igne dedi bndede heterozigot cikti 2 mutasyondaMerhabalar ben de 1bucuk senelik evliyim ilk gebeligimde bos gebelik oldu 2 aylıkken kurtaj oldum 2. Gebeligim kimyasal gebelikti kürtaj oldum genetik test yaptrdık pıhtılasma cıktı ve bir süre sora hamile kaldm 5 gün progestan igne ve oskapar günlük igne kullandım 12 hafta 4 günluk bevegimin kalbi durdu bu durumda baska tedavi gören var mı veya aynı ilacları kullanarak bebegine kavusanlar lütfen yazın...
merhaba bende 15 gün önce kürtaj oldum pataloji sonucu parsiyel mol geldi. nasıl bi süreç geçirdin ne kadar sonra hamile kaldın anlatırmısın birazBenimde iki bos gebelik bir mol gebelik oldu simdi gebeyim doguma kadar igne dedi bndede heterozigot cikti 2 mutasyonda
Ben saglikli dogumumdan 2.5 sene sonra parsiyl mol tanisini kondu,kurtaj oldum sonucta o sekilde cikti kendigilinden dustu degelrim fakat 2016da oldu 2019 da 4 5 arayla iki bos gebelik gecirdim genetik yaptirdim pihtlasma ckti suan yine gebeyim igne ilac ,imkanin varsa hamile kalmadan tum testlerinizi yaptirin.arastirmaya gittim belge falan istemediler ama 3ten azina bakmiolarmis.merhaba bende 15 gün önce kürtaj oldum pataloji sonucu parsiyel mol geldi. nasıl bi süreç geçirdin ne kadar sonra hamile kaldın anlatırmısın biraz
2016 da oldu mol ama ben istemedim sonra 2019 a kadar, oglumda küçüktü zaten, 2019 da isteyince oldu hemen ama bos oldu bu seferBen saglikli dogumumdan 2.5 sene sonra parsiyl mol tanisini kondu,kurtaj oldum sonucta o sekilde cikti kendigilinden dustu degelrim fakat 2016da oldu 2019 da 4 5 arayla iki bos gebelik gecirdim genetik yaptirdim pihtlasma ckti suan yine gebeyim igne ilac ,imkanin varsa hamile kalmadan tum testlerinizi yaptirin.arastirmaya gittim belge falan istemediler ama 3ten azina bakmiolarmis.
anladım canım Allah Sana bağışlasın inşallah. 1 hafta oldu araştırma hastanesine gittim doktorum yönlendirdi. bu benim ikinci düşüğümdü mecburen onlara 3 düşük dedim tersler yapıldı artık sonuçlar ne zaman çıkar bilmiyorum. geçen hafta cuma günü beta 196 ya düşmüş bugün akşam tekrar kan vericem. doktorum 1 adet gör sonra denemeye başla dedi. siz ne kdar korundunuzBen saglikli dogumumdan 2.5 sene sonra parsiyl mol tanisini kondu,kurtaj oldum sonucta o sekilde cikti kendigilinden dustu degelrim fakat 2016da oldu 2019 da 4 5 arayla iki bos gebelik gecirdim genetik yaptirdim pihtlasma ckti suan yine gebeyim igne ilac ,imkanin varsa hamile kalmadan tum testlerinizi yaptirin.arastirmaya gittim belge falan istemediler ama 3ten azina bakmiolarmis.
Cok iyi yapmissin testleri vermkle,dedigim gibi ben zaten dusunmuyordum cocgum kucuktu 2016nin mart ayinda olmustu 2019 a kadar istemedik,ama doktor 1 sene demisti korun die,5 6 ay surdu degerlerin dusmesi,anladım canım Allah Sana bağışlasın inşallah. 1 hafta oldu araştırma hastanesine gittim doktorum yönlendirdi. bu benim ikinci düşüğümdü mecburen onlara 3 düşük dedim tersler yapıldı artık sonuçlar ne zaman çıkar bilmiyorum. geçen hafta cuma günü beta 196 ya düşmüş bugün akşam tekrar kan vericem. doktorum 1 adet gör sonra denemeye başla dedi. siz ne kdar korundunuz
1 1.5 ay arasi cikio sonuclar ama bellide olmaz tabi haber gelir sana zatenCok iyi yapmissin testleri vermkle,dedigim gibi ben zaten dusunmuyordum cocgum kucuktu 2016nin mart ayinda olmustu 2019 a kadar istemedik,ama doktor 1 sene demisti korun die,5 6 ay surdu degerlerin dusmesi,
Doktorum sağolsun o yönlendirdi ben bilmiyorumdum öyle bir testi.Benim doktorum ben inanmıyorum parsiyel mol olduğuna dedi. Kaç kere pataloji yolladıysam çoğuna aynısını yazmışlar bukadar sık görülen bi durum değil bu o yüzden ben umursamıyorum sonucu dedi.ilk adetini gör devam et dedi veb ben bugün kürtaj sonrası 15. gün adet oldum normalmidir acaba bu durumCok iyi yapmissin testleri vermkle,dedigim gibi ben zaten dusunmuyordum cocgum kucuktu 2016nin mart ayinda olmustu 2019 a kadar istemedik,ama doktor 1 sene demisti korun die,5 6 ay surdu degerlerin dusmesi,
Olabilir normal adet gibiyse ama lekelenme bile normal zaten.sonuclarin ciksin bakalim insallah bisi cikmazDoktorum sağolsun o yönlendirdi ben bilmiyorumdum öyle bir testi.Benim doktorum ben inanmıyorum parsiyel mol olduğuna dedi. Kaç kere pataloji yolladıysam çoğuna aynısını yazmışlar bukadar sık görülen bi durum değil bu o yüzden ben umursamıyorum sonucu dedi.ilk adetini gör devam et dedi veb ben bugün kürtaj sonrası 15. gün adet oldum normalmidir acaba bu durum
Canım benim de iki kaybım oldu genetik testlerde pıhtılaşma çoktı daha sonra klomen tedavisi gördüm o süreçte tüm vitaminlere baktım b12 iğnesi kullandım ecopirin kullanmaya başladım ayrıca troidlere baktım endokrine gidip haşimato başlangıcı dendi ilaç kullanmaya başladım kadın doğum doktorum gizli şeker olabileceğini düşündü şeker ilacı diyoformin( tam hatırlamıyorum ilacın ismini böyle bir şey) verdi eşimi de aynı şekilde yapılacak tüm terslerimi yapılmasını istedi çok şükür onda her şey normaldi üroloji de her şey normal olmasına rağmen vitamin ilacı vermişti ve doktorum klomen tedavisini başlattı klomen kullandığım o ay kürtaj olalı 3-4 ay olmuştu klomenle beraber doktora danışarak 15 gün soğan kürü yaptım bir yumurtam gelişti 17 mm daha sonra çatlatma iğnesin vurdum çok şükğr o bir yumurtam tutu şuan 7 aylık hamileyşm zorlu bir hamilelik geçiriyorum beta değerim 50 ilken öğrendim 100 olunca katlanınca yani doktor hemen oksapar iğneye başlattı her gün oksapar ve ecopirin kullanıyorum 14 haftaya kadar karnıma yaptım sonra kola geçtim ayrıca doktorum haklı çıktı gebelik şekeri çıktı bende diyet yapıyorum şuan kontrol altında şekerimMerhabalar ben de 1bucuk senelik evliyim ilk gebeligimde bos gebelik oldu 2 aylıkken kurtaj oldum 2. Gebeligim kimyasal gebelikti kürtaj oldum genetik test yaptrdık pıhtılasma cıktı ve bir süre sora hamile kaldm 5 gün progestan igne ve oskapar günlük igne kullandım 12 hafta 4 günluk bevegimin kalbi durdu bu durumda baska tedavi gören var mı veya aynı ilacları kullanarak bebegine kavusanlar lütfen yazın...
Dün lekeydi bugün baya oldum sanırım adet ağrılarımda var çünki. Belki rahim daha çabuk toparlandığı için olabilir kendimi avutuyorum böyle diyerekOlabilir normal adet gibiyse ama lekelenme bile normal zaten.sonuclarin ciksin bakalim insallah bisi cikmaz
Cok dusunmemeye çalış zor biliyrm düşününce bisi degismio,rahat ol ben cok stres yaptim hicbisiden tat alamadim ama elime hic bisi gecmedi,şimdi 13 unde kalp atisini duymaya gidicem dusunmemeye calisyrm ne kadar yapabilirsemDün lekeydi bugün baya oldum sanırım adet ağrılarımda var çünki. Belki rahim daha çabuk toparlandığı için olabilir kendimi avutuyorum böyle diyerek
Cok cok cok gecmis olsun rabbim saglikla versin kucagina,bende gebeligi ogrendigimden beri kullaniyrm 1 haft. Falan oldu gobekten hic yapmadim aciyormuCanım benim de iki kaybım oldu genetik testlerde pıhtılaşma çoktı daha sonra klomen tedavisi gördüm o süreçte tüm vitaminlere baktım b12 iğnesi kullandım ecopirin kullanmaya başladım ayrıca troidlere baktım endokrine gidip haşimato başlangıcı dendi ilaç kullanmaya başladım kadın doğum doktorum gizli şeker olabileceğini düşündü şeker ilacı diyoformin( tam hatırlamıyorum ilacın ismini böyle bir şey) verdi eşimi de aynı şekilde yapılacak tüm terslerimi yapılmasını istedi çok şükür onda her şey normaldi üroloji de her şey normal olmasına rağmen vitamin ilacı vermişti ve doktorum klomen tedavisini başlattı klomen kullandığım o ay kürtaj olalı 3-4 ay olmuştu klomenle beraber doktora danışarak 15 gün soğan kürü yaptım bir yumurtam gelişti 17 mm daha sonra çatlatma iğnesin vurdum çok şükğr o bir yumurtam tutu şuan 7 aylık hamileyşm zorlu bir hamilelik geçiriyorum beta değerim 50 ilken öğrendim 100 olunca katlanınca yani doktor hemen oksapar iğneye başlattı her gün oksapar ve ecopirin kullanıyorum 14 haftaya kadar karnıma yaptım sonra kola geçtim ayrıca doktorum haklı çıktı gebelik şekeri çıktı bende diyet yapıyorum şuan kontrol altında şekerim
Bizim için kolay değil evet benden daha çok zorluklar yaşıyanlar da var benimle aynı olanlarda var rabbim tüm isteyenler nasip etsin benim gibi olanlr kolay hamilelik geçiremiyor her saniye o kadar değerli ki ben 3 haftada 20 kere hastaneye gittiğimi biliyorum rabbim tüm hamilelere sağlıkla doğurmayı hamile kalmak isteyen herkese de Allah nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inş
Amin canım inş sağlıkla alırız kucağımıza bana doktor karnından vur demişti başta kol kadar acımıyor bence ama tabi ki belli bir süre sonra morarma ister istemez olıyor tabi bir süre sonra hep aynı bölgeye vurduğun için daha çok ağrıyor ben hep bir gün sağ bir gün sola vuruyorum kolda da öyle açıkcası bebek de büyüyünce doktora sorarak kola geçtim koldan vurmak daha rahat ama yinede morarma ve sertleşme oluyor koldaCok cok cok gecmis olsun rabbim saglikla versin kucagina,bende gebeligi ogrendigimden beri kullaniyrm 1 haft. Falan oldu gobekten hic yapmadim aciyormu
İkinci olunca çok üzüldüm çok yıprandım acabalarla kafamı çok karıştırdım. Ama şimdi içimde çok güzel umutlar büyütmeye başladım Rabbim en hayırlı zamanda yeniden nasip etsin inşallah bana benim gibi isteyen herkese. İnşallah sende hayırlı güzel haberler alır ve hamileliğinin tadını çıkarırsınCok dusunmemeye çalış zor biliyrm düşününce bisi degismio,rahat ol ben cok stres yaptim hicbisiden tat alamadim ama elime hic bisi gecmedi,şimdi 13 unde kalp atisini duymaya gidicem dusunmemeye calisyrm ne kadar yapabilirsem
Bende nerdeyse hic morarma olmuyor bir iki defa oldu,ama yakiyor vururken,olsun sifa olsun raziyiz,13une kalp atisi icin gitcem bendeAmin canım inş sağlıkla alırız kucağımıza bana doktor karnından vur demişti başta kol kadar acımıyor bence ama tabi ki belli bir süre sonra morarma ister istemez olıyor tabi bir süre sonra hep aynı bölgeye vurduğun için daha çok ağrıyor ben hep bir gün sağ bir gün sola vuruyorum kolda da öyle açıkcası bebek de büyüyünce doktora sorarak kola geçtim koldan vurmak daha rahat ama yinede morarma ve sertleşme oluyor kolda
Esim kızıyor en guzel zamanlarin dio,olacak varsa önüne gecilmez dio,bilmiyrm ya allahim herşeyin iyisini bilir,sende insallah en hayirli zamanda kucagina alirsinİkinci olunca çok üzüldüm çok yıprandım acabalarla kafamı çok karıştırdım. Ama şimdi içimde çok güzel umutlar büyütmeye başladım Rabbim en hayırlı zamanda yeniden nasip etsin inşallah bana benim gibi isteyen herkese. İnşallah sende hayırlı güzel haberler alır ve hamileliğinin tadını çıkarırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?