Merhaba kızlar, ben de 16 nisanda 10 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durdu, doktor önce tarlaya atılan her tohum güzel tutuyo mu bunların içinden kimi tutar kimi tutmaz öyle düşün diyerek açıklama yaptı fakat benim annem gecen sene kısmi bi felç gecirmişti pıhtı atmasından genetiğinde çıktı, doktora söyledım o zaman bakalım dedı genetiğine, araştırma hastanesinde yaptırdım mthfr lerin ikisi de heterozigot çıktı, kendı doktorum dışında iki tane doktora sordum bunlardan biri riskli gebelik uzmanı,folik asit dışında bir şeye gerek yok dedı ikisi de, kendı doktorumsa gebe kalır kalmaz iğne ve aspirin başlıcaz dedı,o kdar çok okuyorum ki gerek yok denilip tekrar aynı şeyi yaşayanların acısını Allah bi daha yaşatmasın tez vakitte sağ salim kucaklarına alsınlar bebeklerini inşallah, belki sorun pıhtılaşma değil belki gerçekten heterozigot olması düşüğe sebep değil fakat asıl sebep tam olarak bulunamıyor ki zaten, ya Allah dıyıp kullanmaya başlıcaz Allaha emanetiz, elimizden gelenin en iyisi bu oluyo çünkü, burda tüm bu şekilde çare bekleyenlere Allahtan sabır diliyorum ben de dahil olmak üzere, ben tekrardan bebek çalışmasındayım Rabbim yardımcımız olsun