bende keseyi görünce başladımArkadaşlar merhaba iki genimde heterozigot var. Bugün doktora gittim dün kan değerim 389 du gebelik var fakat iğneye keseyi görünce başlıycaz dedi bu arada iki kaybım var . İğne kullananlar ne zaman başladılar ?
Korkuyor insan başka doktora mı gitsem dedim ama . Siz de sıkıntı olmadı değil mi ?bende keseyi görünce başladım
Arkadaşlar merhaba iki genimde heterozigot var. Bugün doktora gittim dün kan değerim 389 du gebelik var fakat iğneye keseyi görünce başlıycaz dedi bu arada iki kaybım var . İğne kullananlar ne zaman başladılar ?
Tüp bebek miydi? Benim de klomen+çatlatma iğnesiyle oldu . Kafam çok karışık ama bekliycem galibaCanım bende iki gen ve 2 kayıp şuan hamileyşm tedaviyle oldu tedavi ayında ecopirin çe başlattı değerinde 158 ken iğneye başlattı oksapar 0,4 mm’lik
Hayor ilaç tedavisi aynı sizinle klomen ve çatlama iğnesiTüp bebek miydi? Benim de klomen+çatlatma iğnesiyle oldu . Kafam çok karışık ama bekliycem galiba
Sağlıkla kucağınıza alın inş .Hayor ilaç tedavisi aynı sizinle klomen ve çatlama iğnesi
5+2 olcak benim de o zaman başlayacak keseye o tarihte bakıcak. Sizin ne kadarlık oldu . İnsan tedirgin oluyorBiz de keseyi görünce başladık 4 hafta 5 günlüktü, öncesinde de corasprin ve folik asit kullanıyordum.
Sağlıkla kucağınıza alın inş. Keseden sonra dedi doktorum benim de sorun olmaz inşBiz tup B3bebegiz 15 gun once başladık bebek transfer edilmeden halada kullanıyoruz dogumdqn 1 gun ince birakczkmsikz
Bana da öyle dedi doktor siizn nasıl gidiyor sağlıkla kucağınıza alın inşHamile kalmadan coraspin ile folbiol kullaniordum kalinca adetim gectikten 1 hfta snra gttim igneye basladim kese gorunuyordu oksapar 0.4
Benim 15 hafta bitti bugün. Evet tedirgin oluyor insan, 9 ay bu korkuyla geçiyor. Ama bir süre sonra kabulleniyorsun, biz elimizden geleni yapıyoruz Allah'a emanet.5+2 olcak benim de o zaman başlayacak keseye o tarihte bakıcak. Sizin ne kadarlık oldu . İnsan tedirgin oluyor
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Öyle ben elimden geleni yapıyorum Allah’a bıraktım stres yapıp acele etmiycem.Benim 15 hafta bitti bugün. Evet tedirgin oluyor insan, 9 ay bu korkuyla geçiyor. Ama bir süre sonra kabulleniyorsun, biz elimizden geleni yapıyoruz Allah'a emanet.
Aminnn hepimiz inşSağlıkla kucağınıza alın inş .
Yo Hayır olmadı 9 ay iğne kullandım kizim şimdi 14 aylık ☺Korkuyor insan başka doktora mı gitsem dedim ama . Siz de sıkıntı olmadı değil mi ?
Maşallah darısı bana inşYo Hayır olmadı 9 ay iğne kullandım kizim şimdi 14 aylık ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?