karakulli Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2017 1.057 509 123 41 Perşembe 20:34 Konu Sahibi Konu Sahibi karakulli #21 1arzu2 .!.: Cok geçmiş olsun benim de 2 kimyasal oldu ama sebebi nedir sizce Genişletmek için tıkla... Canım her şeyden olabilir ya, pıhtılaşma, rahim bozukluğu, kalitesiz sperm veya yumurta…
1arzu2 .!.: Cok geçmiş olsun benim de 2 kimyasal oldu ama sebebi nedir sizce Genişletmek için tıkla... Canım her şeyden olabilir ya, pıhtılaşma, rahim bozukluğu, kalitesiz sperm veya yumurta…
1 1arzu2 Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2025 28 7 1 27 Dün 11:45 Konu Sahibi Konu Sahibi karakulli #22 karakulli .!.: Canım her şeyden olabilir ya, pıhtılaşma, rahim bozukluğu, kalitesiz sperm veya yumurta… Genişletmek için tıkla... Peşpeşe yaptırdık iki denemeyi de iyi olmasa pespeşe yapmazdı diye düşünüyorum nasil bir yol izlemeliyim böyle bi durumda inanın bilmiyorum
karakulli .!.: Canım her şeyden olabilir ya, pıhtılaşma, rahim bozukluğu, kalitesiz sperm veya yumurta… Genişletmek için tıkla... Peşpeşe yaptırdık iki denemeyi de iyi olmasa pespeşe yapmazdı diye düşünüyorum nasil bir yol izlemeliyim böyle bi durumda inanın bilmiyorum
1 1arzu2 Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2025 28 7 1 27 Dün 11:46 Konu Sahibi Konu Sahibi karakulli #23 karakulli .!.: Canım her şeyden olabilir ya, pıhtılaşma, rahim bozukluğu, kalitesiz sperm veya yumurta… Genişletmek için tıkla... Kan icin igne de kullandım
karakulli .!.: Canım her şeyden olabilir ya, pıhtılaşma, rahim bozukluğu, kalitesiz sperm veya yumurta… Genişletmek için tıkla... Kan icin igne de kullandım