PİERRE CARDİN takipçileri artık burada toplanıyoruz...

ya sinirlerim tpemde ya
cuma günü telefonuma msj gelıo
urunlerınz kargoya teslm edılmıstır dıe
kargo takıp nosunuda yazıolar
arama yapıorum ptt nın sıtesınden ama bole bı barkod no bulunmamaktadır dıo
ayrıca bugn salı normalde en gec dun gelırdı msjdan 1 gun snra elımzde oluo cnku
hala gelmedı
arıorum hatlar sureklı mesgul hıc dusmuo
ptt de acmıo telefonu
gelde delırme ya
ptt ye gıdp sorsam bı suru subesı var sıslı ılcesınde kımbılr hangısınde

kızlar bende üye oldumm ürünlerim çarşamba günü geldi hepsi berbat resmen mahmutpaşadan almışlar paketleme zahmetinde bile bulunmamışlar arkadaşlarıma rezil oldum yani onlarda beni kırmamak için aldılar bidahada yapmam zaten

Kızlar gerçekten ürünleri paketsiz mi gönderiyorlar ..Beni üye yapan teyzemin arkadaşı çok güzel ürünler kutularda geldi demişti biri aydınlatsın bu konuyu yardımcı olun ..ben üye oldum fakat istediğim hiçbir ürünü bulamadım stokta ve sipariş veremedim sinir oldum bu nasıl iş ya alt yapı çalışması varsa bitirip açsalardı böle bişeyi insanları perişan ediyorlar

aynen ya kesinlikle katılıyorum bende bi hevesle baslsadım ama dohru düzgün siteye giremedim beden yok renk yok cok hevesim kıırıldı cook

çarşıbaşının ürünleri genelde poşetle geliyor ancak miorrelerin hepsi kutu içinde ve daha kaliteli.lütfen arkadaşlar ümitsizliğe kapılmayın bende üye olalı 2 ay oldu şirkette bu kadar büyüme beklemiyordu bu şekilde olunca onlarda yeni çalışmalara başladılar.

Ben de üye olmak istiyorum fakat bazı sorularım var:
1) bazıları üyelik ücretsiz demiş ama ilk seferde 10 tl alıyoruz yazmışlar kargo için neden farklı şeyler yazılıyor burada?
2) sipariş olmayınca para ödemek zorunda kalıyor musunuz?
3) miorrelerin kalitesini biliyorum diğerleri nasıl ?

Tamam doğru diyorsun arkadaşımda bak bu 2. sayı kataloğun kataloglar 3 aylık son kataloğun süresi bitiyor zaten yani 6 ay olmuş kurulalı fakat stoklarda hiç ürün yok üstelik piyasada yeni katalogda yok

Farklı değil de bir süre ücretsizdi galiba ben yeni üye oldum 10tl bi bedel ödüyorsun kargo ve katalog bedeli o kadar diğer sorularının yanıtlarını bilen arkadaşlar yazar yardımcı olur

ilk etapta katalog ücreti alıyorlar 10 tl.onun dışında sipariş vermediğin zaman para ödemek zorunda değilsin ne zaman sipariş o zaman bedel.pierre cardin zaten tartışılmaz kalite olarak birde çarşıbaşı var oda güzel bence kötü değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…