- Konu Sahibi greeneyes3543
-
nihayet 5günlük kargoda takılmasının ardından...daha dün geldi sinir oldum ama ya
sevindim cnm neden böle bişi olmus ki??
Kızlar gerçekten ürünleri paketsiz mi gönderiyorlar ..Beni üye yapan teyzemin arkadaşı çok güzel ürünler kutularda geldi demişti biri aydınlatsın bu konuyu yardımcı olun ..ben üye oldum fakat istediğim hiçbir ürünü bulamadım stokta ve sipariş veremedim sinir oldum bu nasıl iş ya alt yapı çalışması varsa bitirip açsalardı böle bişeyi insanları perişan ediyorlar
Kızlar gerçekten ürünleri paketsiz mi gönderiyorlar ..Beni üye yapan teyzemin arkadaşı çok güzel ürünler kutularda geldi demişti biri aydınlatsın bu konuyu yardımcı olun ..ben üye oldum fakat istediğim hiçbir ürünü bulamadım stokta ve sipariş veremedim sinir oldum bu nasıl iş ya alt yapı çalışması varsa bitirip açsalardı böle bişeyi insanları perişan ediyorlar
çarşıbaşının ürünleri genelde poşetle geliyor ancak miorrelerin hepsi kutu içinde ve daha kaliteli.lütfen arkadaşlar ümitsizliğe kapılmayın bende üye olalı 2 ay oldu şirkette bu kadar büyüme beklemiyordu bu şekilde olunca onlarda yeni çalışmalara başladılar.
Ben de üye olmak istiyorum fakat bazı sorularım var:
1) bazıları üyelik ücretsiz demiş ama ilk seferde 10 tl alıyoruz yazmışlar kargo için neden farklı şeyler yazılıyor burada?
2) sipariş olmayınca para ödemek zorunda kalıyor musunuz?
3) miorrelerin kalitesini biliyorum diğerleri nasıl ?
Ben de üye olmak istiyorum fakat bazı sorularım var:
1) bazıları üyelik ücretsiz demiş ama ilk seferde 10 tl alıyoruz yazmışlar kargo için neden farklı şeyler yazılıyor burada?
2) sipariş olmayınca para ödemek zorunda kalıyor musunuz?
3) miorrelerin kalitesini biliyorum diğerleri nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?