• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pierre cardin gelinliğim satılıktır

çok beğendiğim gelinliğinizi düğün yakın olsa düşünebilirdim askı ekletip sizede cok yakışmış

birtane daha fotoğraf eklemek istedim
2015-10-12-11-20-35.webp

Duvağım arkadaşımın hediyesi duvak vakkonun resmini çekip gösterebilirim gelinliğimle çok uyumlu ayrıca uzun duvak sevenler için harika bir seçim olabilir gerçekten çok uzun ,yine vakkonun tacı mevcut incili, zarif oda hediye ama ben resimlerde takmadım ama beğenen arkadaşlar olursa onları da size hediye edebilirim ,gelinliğin tarlatanı 5 numara ,

beğenen arkadaşlar olursa yazın konuşalım

sevgiler :KK68:

buda arkadaşım bana hediye ettiği vakkonun tacı gerçekten çok şık ben bir kere taktım ama doğallığı daha çok sevdiğimden fotoğraflarda çiçek taktım , fiyatta anlaşırsak verebilirim söz vermiyorum kesin veririm diye gelinlikle çok uyumlu gelinlikte de böyle inciler ve taşlar var
20151114_152125.webp

bir arkadasa 950 ye bırakmıştım kendisi vazgecti ikinci el almaktan ama fiyatı düşürdüm kızlar

nişanlımla bu gelınlık için pazarlık yapmıştık çokta beğenerek :( bilseydim düşüreceğinizi beklerdim

Back