Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları pierre cardin çanta

nurgulsila

NuRGüLŞuRa
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
75
0
86
36
Kahramanmaraş
kızlar Allah izin verirse ocakta kız bebek dünyaya getireceğim belki bazılarına göre cok buyuk ayrım değil ama bebek çantası mavi gri babası bıgun almıs gelmıs fisfisfis siz ne düsünüonuzz yaa değiştirsem mi?? yenisinimi alsam??

bence gerek yok ama yınede sen bılırsın benımde mart ayında oğlum olacak hassa sırf kırmızı esortman takımı aldım çoğuna göre kırmızı kız rengı

Bende oğluma pembe bir alt açma örüsü almıştım.Erkek bebeklere saçlarını uzatıp kurdaleler bağlamak iyi değil diye okumuştum ama bunlar küçük ayrıntılar ben olsam değiştirmezdim.

Ben çantamızı saldığımda tek kalmıştı bu model pierre cardin kırmızı lacivert bence renk önemli değil kullanışlı olması önemli bide mavi tek erkek rengi değil sonuçta hani bebeğin erkek olsa da çantan pembe olsa neyse ama aldığı yer yakınsa gidebilirsen varsa da rengi değiştir için rahat olsun

canım senin dert ettiğin şeye bak ya.bende ocak sonu şubat başı doğum yapacağım kısmet olursa benimde oğlum olacak.bak ben maddi yönden bu aralar sıkışık olduğumuz ve kocam tek çocuk olduğu halde ailesinin bize destek olmaması sebebiyle ne geceliğim var hastanede giyecek ne çanta alabildim nasıl yapçaz bilmiyorum bütün gücümü toplayıp annemden isteyeceğim herhalde para.

can benm paylasımın ıcın tsk... herkeste bı malı bozukluk var benımde esım tek erkek olmasına ragmen bızdede aynı sorun var Allahtan annem var... umarım ıstedıın herseyı alırsın... once bebıslerımızın saglıgı ama ınsanın canı hersey almak ıstıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…