- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.695
-
- Konu Sahibi BayanHicKimse
Cok tesekkurlerEllerine saglik cnm cok lezzetli gorunuyorbasarilar
Canimiz manti cektiginde bi alternatif olur en azindanDeğişik bir mantıymış.Çilekli yapmaları da ilginçmiş.Kızartınca lezzeti daha da artmıştır herhalde.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.
Çok teşekkürler...Ellerinize sağlık bizim patates mantımıza benziyor sankiyarışmada boş şanslar
Cok tesekkur ederim...birbirinden güzel yemekler ve lezzetler .bol şanslar dilerim
Ayy cok sevindim canim begenmenecanım denedim akşam tarifini enfes üstü bir tarif ama o kızartmak ayrı bir lezzet katıyor canım ellerine sağlıkk..
evet canım harikaydı.. akşam arkadaşım gelmişti eşler mesaide gel dedim bir arkadaşın tarifi var onu yapalım yaptık.. yavru müthiş bir lezzett ellerine sağlıkk.. yeni bir tarif kazandırdınn.. bizeeAyy cok sevindim canim begenmene
Ben de ilk firsatta yine yapicam tadi damagimda kaldi
Oyy ne guzel sozler bunlar, ben de bu yarisma sayesinde ogrendim bunu, bi dahakine kiymalisini yapicam cig borek tadinda olur buyuk ihtimalevet canım harikaydı.. akşam arkadaşım gelmişti eşler mesaide gel dedim bir arkadaşın tarifi var onu yapalım yaptık.. yavru müthiş bir lezzett ellerine sağlıkk.. yeni bir tarif kazandırdınn.. bizee
hımm kıymalısı evet canım çok yakışır denicem bunudaa . tam misafirlik hem lezzetli hem hafifOyy ne guzel sozler bunlar, ben de bu yarisma sayesinde ogrendim bunu, bi dahakine kiymalisini yapicam cig borek tadinda olur buyuk ihtimal