- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- Konu Sahibi BayanHicKimse
Ben de göremedim, ZenMate i aktif edince gördüm çünkü güvenilir olarak görülmeyen bir siteden eklenmiş fotoğraflar..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de göremedim, ZenMate i aktif edince gördüm çünkü güvenilir olarak görülmeyen bir siteden eklenmiş fotoğraflar..
Ellerinize sağlık Oldukça lezzetli duruyor..
Cokk tesekkurlerrr...Lezzetliye benziyor, ellerinize sağlık..
Aslinda hep ayni siteyi kullanirim ama niye boyle oldu ki? Postimageden yukledim.Ben de göremedim, ZenMate i aktif edince gördüm çünkü güvenilir olarak görülmeyen bir siteden eklenmiş fotoğraflar..
Tesekkur ederim canim, bi dahakini kiymali yapicam. Daha cok Turk usulu olsuneline sağlık polonyanın lezzetleri bize benzer evet arkadaşım var çok sevdiğim :)
başarılar kuzumm
Keske ikram edebilsemsimdi olsada yesem nefis görünüyor ellerinize saglik
basarilar dilerim
kız B BayanHicKimse güvenilmeyen sitelerde ne işin varBen de göremedim, ZenMate i aktif edince gördüm çünkü güvenilir olarak görülmeyen bir siteden eklenmiş fotoğraflar..
Ben interneti ev sahibinden alıyorum, o da aile koruma şeysi kurmuş bazı siteleri açmıyor güvenli bulmuyorsa.. Chrome kullananlar ZenMate eklentisini kurarak görebilirler, yasaklı sitelere girebilirler, bu da dipnot olsun :)Cokk tesekkurlerrr...
Aslinda hep ayni siteyi kullanirim ama niye boyle oldu ki? Postimageden yukledim.
Cok tesekkur ederim, benim hosuma gitti, zaten Polonya yemegi gibi degil Turk yemegi gibi duruyorAnkara'lılarda görmüştüm patatesli mantıyı. Pierogi adı altında yenildiğini de söyleyeyim
Acıktırdınız . :) Ellerinize sağlık, başarılar dilerim.
Tesekkur ederim canim, sana daaaCok guzel cnm ellerine saglik basarilaarrr
Sagol tatlikizzzEllerine sağlık canimm
Cok tesekkur ederim canimbasarılar canım
Ben de severimPatatesi çok severim eline sağlık... :)
Cok tesekkurlerElinize sağlık
Başarılar