- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
Canım sadece leke için de kalkıp ta direk lazere gitme yahu önce bi bepanthol madecassol karışımını dene sonra celeritt spf 25 bu leke kremini dene üstüne birde face protection güneş kremini sür Güneş kreminin içinde allantoin var bu rengi açıyor bunları bir dene olmazsa o zaman düşün leke kremi çok etkili kendim hala her yerime her sabah sürüyorum içinde zararlı birşey yoktur vitaminler var hep 25 faktör güneş koruması da var valla ben çok memnunum 1 aydır kullanıyorum var olan lekelerim çene bölgem ve alın bölgem de baya açıldı azıcık kaldı bide bak sudocrem de çok etkili oluyor haftada bir maske yapıyorum yüzümde 1 saat bekletip yıkıyorum bunları denemelisin leke için hemencik koşma lazere benim gibi gözenek ve çukur problemin olsa hadi neyse..Çok sagol ...ya benim gunes lekeleri var ...onun icin dusunuyodum...lekeler yuzeysel degil derin ama cok acık renk...gölgeler halinde..acaba onlarda ise yarar mı diye dusunuyodum...bu cihaz gunes lekelerine iyi gelir mi acaba...gecirir mi...pahali da yaa...ben de ankaradayim bu arada...
Son düzenleme: