pia nın çeyizleri

pia_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2009
43
0
86
İzmir
$VS57A01.webp$tefal teflon tenc..webp$tefal kettle.webp$tefal doðrayýcý.webp$satiny_D.webp$satiny.webp$tefal ddklü tenc..webp$kütahya kahvaltýlk.webp$kthya.webp$braun-multiquick-professional-mr-6550mfphc.webp$bernardo gnlk ymk.webp$Azur Ionic Buharlý ütü philips.webp$özdilek ikiz nevresim-tek kiþilik.webp$özdilek kalbim.webp$INS23_24.webp$echnozsilkyorganözdilek.webp$1260544037692519_b.webp:10:$taç sakura battaniye.webp$taç sakura saten nevresim.webp$taç jakar beyaz nevresim.webp

Güle güle kullan cnm hepsi çok güzel özellikle kahvaltı takımının marka ve modelini birde fiyatını öğrenebilirmiyim :9:

$ba_pa%C5%9Fabah%C3%A7e2.webp

paşabahçeden çay bardağı ve berdak altlarını,birde su bardaklarını aldım.12 kişilik

Eklentiler

• $ynls.webp
    $ynls.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleme:
Güle güle kullan cnm hepsi çok güzel özellikle kahvaltı takımının marka ve modelini birde fiyatını öğrenebilirmiyim :9:

teşekkürler canım.kahvaltı takımım kütahya porselen,geçen sene 300 tl ye almıştım.ama şuanda daha uygundur sanırım fiyatı.

mutlu günlerde ağız tadıyla kullan inşallah. belli ki zevk ve tarz sahibisin yenilerini aldıkça eklemeni bekliyorum takipteyim :)

kahvaltı takımına bayıldım hepsini güle güle kullan cnm

çok teşekkürler kızlar,hepsini çok severek almıştım.beğenmenize sevindim:16:

vaktim oldukça buraya aldığım herşeyi eklicem.şimdi birkaç foto daha geliyoo :8:

$salata kasesi.webp
$kek servis seti.webp
$süzgeç.webp

EŞYALARIN ÇOK GÜZEL CANIM ALLAH UTANDIRMASIN GÜLE GÜLE KULLANMAK NASİP OLSUN :):):nazar:

Çeyizleriniz çok hoş özellikle paşabahçeden aldığınız İstanbul temalı ürünler, kahvaltı takımınız ayrı bir güzel. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Elektrikli süpürgene bayıldım güzel seçim yapmışsın ..

Hepsini güle güle kullan canım :nazar: :nazar: :nazar:

Back
X