- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.686
- 248
- Konu Sahibi kalporganik
Merhaba canım. Hala bu markanın ürünlerini kullanıyor musun? Tavsiye eder misin?ben de sivilcelerim için doktora gtmiştim fondetenini önermişti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım. Hala bu markanın ürünlerini kullanıyor musun? Tavsiye eder misin?ben de sivilcelerim için doktora gtmiştim fondetenini önermişti.
Neden pişman oldun?:/ben internetten sipariş verdim sonra pişman oldum paketlenmeden iptal ettim. şimdi de iptal ettiğim için pişmanım ne kararsızım
ben internetten sipariş verdim sonra pişman oldum paketlenmeden iptal ettim. şimdi de iptal ettiğim için pişmanım ne kararsızım
Pişman olma sebebin neydi?
Canım yanlış karar vermişsin, Avon ile Pf arasında ay ile yıldızlar kadar fark var. Cildimiz bizim hazinemiz, olabildiğinin en iyisini kullanmak gerek. Tabii PF den çok daha iyi mineral makyaj markaları olduğu kesin ama biryerden başlamak gerek.canım sanırım avona alışmışım hem uygun fiyatlı hemde memnun olduğum için iptal ettim. ama denemek istiyorum yine
biliyorum canım dermokozmetik kullanmak gerekiyor. normal kozmetikler hiç sağlıklı değil. bende avonun sadece maskarasını kullanıyorum. elimdeki bitsin tekrar alıcam.
Kizlar ben bu pudrayi almak istiyorum ama internette yorum bulamadim.Kullananlardan yorum istiyorum ben beyaz tenliyim ve bir ton bile koyu gelsin istemiyorum ne fondoten ne de pudra yuzume bu yuzden bir suru pudra alip kenara atmisligim vardir.Bu pudraninda en acik rengi trasparan olarak geciyor ama internetten alicam koyu gelir mi ki yuzume ? Ayrica kapaticiligi nasildir ?