İşteee physicians formulalarım geldi bugüünn..
Eki Görüntüle 821186 Daha önce üç renkli olan astar kat diye tabir ettikleri "correcting powder" nasıl kullanıyorsunuz diye sormuştum. Valla büyük bir fırça aldım tüm renkleri bulayıp sürdüm ama suratım böyle beyaz, kimi yerleri yeşilli birşey oldu :) Lütfen bu pudrayı nasıl kullanılacaını bilenler yazsın.
Sen niye aldın derseniz aldığım sitede indirim vardı "correcting set" diye, ben de aldım
İşte biz bayanlar indirime dayanamayız.
İkili kapatıcısından pembe olanı daha sıvı kıvamda ama çok parlak,ışıltılı ama diğeri süper. Gözaltı morluklarımı çok iyi kapattı ve aydınlık verdi. Yüzümdeki sivilce izlerinin yada küçük kızarıklıklara lekelere de sürdüm onları da güzel kapattı ve ilginç göz altı gibi aydınlık bir görüntü oluşmadı.
Allığına ba-yıl-dım. İşte yıllardır aradığım o tatlı hafif parlak pembe renk buymuş :)
Göz kalemi kajal şeklinde. Aldığım siteden bana göz kalemi gün boyu kalır akmaz demişlerdi gün boyu kullanma şansım bugün olmadı yarından sonra gün boyu kullanırım bakalım dedikleri doğru mu görürüz.
Rimeli fena değil. Tabi bir maybelline veya avon süper shock mascara gibi kirpikleri füze gibi yapmıyor, ama kirpikleri kıvırması, kaldırması ve tek tek ayırması bakımından güzel buldum yani organik bir ürüne göre performansı iyi. PF'nin daha önce %100 organik rimelini kullanmıştım göndesi sarı, yaprak şeklinde kapağı olan. O berbattı çok kuru bir rimeldi ve günün ilerleyen saatlerinde göz altlarıma dökülmüştü ama bu siyah olanında öyle birşey olmadı.
Son olarak fondoteni. Pudra gibi toz şeklinde aynı ama fondotenmiş. Güzel bir tasarımı var, üstte özel bir bölme yapılmış fırçası içinde. Yanlız kapağını çok yavaş açın. Hızlı şekilde birden açarsanız heryer pudra olur ziyan olur ondan yavaş yavaş sakince açın :) Fırçası hem biraz sert hemde küçük. Yüze de homojen bir dağılım yapmadı. Bende büyük pudra fırçamla sürdüm. Şöyle diyeyeim cildiniz kuruysa kesinlikle öncesinde nemlendirici sürün çünkü yüzü kurutuyor.kapatma etkisi güzel, kadifemsi bir görüntü veriyor..
Bugünlük pf deneyimlerim unlar ama dediğim gibi göz kaleminin kalıcılığı konusunda şüphelerim var, aynı şekilde allık ve fondotenin gün içindeki kalıcık performanslarını da yarından sonra yazarım..