- 22 Ağustos 2011
- 919
- 102
- 73
- Konu Sahibi kalporganik
Petanın test yapmayan firmalar listesinde ismi var bu firmanın telaşa gerek yok bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Petanın test yapmayan firmalar listesinde ismi var bu firmanın telaşa gerek yok bence.
ben hayatımda böyle güzel bi maskara daha kullanmadım. organic wear maskara hem kalıp gibi sertleştirmiyo hem de sürüldüğü şekli uzun süre koruyo... ben organik bi maskara ararken zaten kompakt pudrasını kullandığım bu markanın maskarasını denemeye karar verdim gerçekten çok başarılı maskaranın %47 si organik tarımla üretilmiş okuduğum kadarıyla... tabi ki parabensiz ve parfümsüz!
Eki Görüntüle 469997
Pudrasını ve fondötenini almayı düşünüyorum,kullanan var mı?
Birde hangi pudrasını?
Dermokozmetik bir ürün kullanmam gerek çünkü cildim siyah noktaya çok elverişli.
mineral pudrasını kullanıyorum yıllardır. dışı mavi renk olandan.
memnunum cildim yağlı ve fondöten kullanamıyorum, dolayısıyla pudra daha uygun benim için. pudranın içinden küçük kabuki fırça çıkıyor bununla uygulanıyor cildi tahriş etmiyor ve en önemlisi kapatıcılığı bir pudraya göre gayet iyi.
cildiniz her türlü kozmetiği tolere edemiyorsa bence kullanmakta fayda görürsünüz.
karma ciltlerin pudra ya da fondöten kullanmasında sıkıntı yok bildiğim kadarıyla
ama kuru ciltlere fondöten önerilir, yağlılara da pudra cilde daha iyi uyum sağlaması bakımından.
inşallah siz de memnun kalırsınız kullandıktan sonra..
PHysician's Formula Shimmer Strips gercekten basarisiz. Pigmentasyon cok kotu, kalicilik sifir. Okumustum bloglarda ama gidip aldim keske almasaydim dedigim bir urun oldu.
Happy Booster allik guzel ve sevimli.
Yalniz burada cok pahali ben ebay'den aldim. Burdaki fiyatin yarisinin daha azi bir fiyata... Nihayetinde bu bir drugstore markasi gidip bu paraya azicik ekleyip mac allik alirim.
benimde yüzüm aynı şekilde hassas....eger cildinde kuruma varsa bb cremin altına nemlendirici sür mutlaka...eğer yağlıysa yüzün mükemmel bir ürün...