- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
- Konu Sahibi kalporganik
-
biraz daha bilgi vermesi açısından fotoları koyuyorum.
Flaşlı ve flaşsız olarak çektim fotoları. Bu kadar pigmentasyon yetmiyor mu diyebilirsiniz. Ama bu farı fırça kullanarak sürmek imkansız. örnekleri parmaklarımla, tabiri caizse neredeyse kazıyarak paletten alıp sürdüm. Ve sürerken parmağımı oldukça fazla bastırdım ki son renklerde bastırmaktan oluşan dalgalanmayı da görebilirsiniz.
Eki Görüntüle 511259 Eki Görüntüle 511260 Eki Görüntüle 511261
göz altı kapatıcısını kullanan var mı entresan bir ürün etkinliğini merak ediyorum
arkadaşlar ben de pudrasını almayı düşünüyorum ama karar veremedim birkaç çeşidi var. beyaz tenliyim tek tük sivilce dışında pek sorunum yok ama yağlı bir cildim var. bana hangi pudrasını önerirsiniz?
lisa eldridge'nin bir makyaj videosunda denk geldim mascarasına merak edip netten araştırdım.
organic wear mascara ultra black.
kirpikleri dolgun ve uzun gösteriyor mu dahası bunu yaparken kirpiklere zarar vermeyecek ve kirpikleri dökmeyecek hatta mümkünse besleyecek bir mascara arıyorum ben.
daha önce kullanmış olanlar var mı??
tabi o zaman süper olurdu, zaman zaman ürünlere kendi bedelinden daha çok vergi ödüyomuşuz gibi geliyo bana :S ben de bu allığı kullanıyorum, bi de aşağıda fotosunu yüklediğim mineral pudrasını, çok başarılı zaman zaman kızaran sivilce basan bi cildim olduğundan gayet iyi kapatıyo, ben daha forumda yeniyim bu yüzden pek kullanım hususlarını net bilmiyorum, önerebileceğin bi yol varsa uygulamaya çalışırım queenofthenight, teşekkürler...
Eki Görüntüle 474721
mineral wear sıkıstırılmıs pudrasını yada mineral wear toz pudrasını toz pudrasını daha cok tavsiye ederim arkadasım ikiside yağlı ciltler içindir mavi kaplı olan ise kuru ciltler içindir sakın alma
mineral wear sıkıstırılmıs pudrasını yada mineral wear toz pudrasını toz pudrasını daha cok tavsiye ederim arkadasım ikiside yağlı ciltler içindir mavi kaplı olan ise kuru ciltler içindir sakın alma
ahhh ahh kafamı nerelere vurayım, physicians formula da deneyci olabilir!!!
keza aşağıdaki verilere yeni ualştım, markanı kendin seç adlı başlık altında paylaştığım yazıyı burada da hemen paylaşmam gerektiğini düşündüm...
dün güveniyorum bu markaya demiştim ama şimdi içime kurt düştü, bi daha bi internetten araştırayım dedim, firmanın ihracat verilerine ulaştım ve şu cümleyle karşılaştım:
"From 2010 to 2012, the export number of the first three supplier countries accounted for 95.16% of the total import number of Physicians Formula Cosmetics INC.. The top supplier countries are China(70.97 %) , Italy(14.52 %) , Hong Kong(9.68 %)"
görüldüğü üzere türkçe ye çevirmek gerekirse, "2010'dan 2012'ye ihracat yapılan ilk 3 ülke tüm ihracat yapılan ülkelerin %95,16'ya ulaştı. En çok tedarik eden ülkeler ÇİN(%70,97), italya(%14,52),hong kong (%9,68)"
firmanın bu ihracat rakamlarıyla ilgili bi grafik de sitede bulunmakta, ilgilenenler olursa bana ulaştıkları takdirde site linkini gönderebilirim, çok büyük hayal kırıklığı oldu çooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?