- 26 Mart 2009
- 5.546
- 198
ne alakası var birini beğenmemek için ondan güzel ya da beğenmek için çirkin mi olmak gerekiyor
zevkler ve renkler olayı sadece
evet bence çok alık bi surat ifadesi var
aynı şekilde miranda kerr de öyle bence.
sırf boyu uzun ve vücudu güzel ve victorias secret başmankeni diye tipini beğenmek zorunda değilim
vallaha ya bide beğenmeyince kızarvari konuşuyolar anlam veremiyorum... ister beğenirim ister beğenmem bu benim zevkim dimi ama ben beğeniyorum adriana limayı ama başka biçok beğenilen insan arasından beğenmediğim de çok oluyo.. kime ne ki bundan..
aaaaaaaa natalıa degıl mıo ya bu kadının dızılerını ne ıslerdım ben bı de posterı vardı bende salak gıbısımdı neyapıyo nerelerde bılen varmı ???
makyajsız ılk kez gordum ama cok kotu deıl bence makyajsız normal bı guzellıgesahıp oldugunu dusunuyorum
bu arada bende fıkrımı belırtıyım cok sınıroluyorum ama malesef tuba buyukustun dıcem sevmıyorum kendısını neden bılmıyorumama gercekten makyajsız Allah ozene bezenen yaratmıs dıyorum kesınlıkle
ve duyudugum kadarıyla kadın kaslarını bıle aldırmıyomus dogal mı o bıle
evet nathali bu vahşi güzelde oynarken bayılıyordum kendisine..bakmaya doyamıyordum açıkcası..
en son fotolarında tanıyamadım , çok yaşlanmış, göz kenarları çok kırışmış..
Tanrica gibi bir sey...
Eki Görüntüle 380967 Eki Görüntüle 380968 Eki Görüntüle 380969
Eki Görüntüle 380410 Eki Görüntüle 380417 Eki Görüntüle 380436
Eki Görüntüle 380411 Eki Görüntüle 380413
Eki Görüntüle 380415 Eki Görüntüle 380416
Eki Görüntüle 380428 Eki Görüntüle 380438
bu kadar güzel bir kadının makyajsız nasıl bu kadar çirkin olduğunu anlayamıyorum
Fiziğini ve yüzünü çok beğenirim..bir insan bu kadar mı şirin ve seksi olabilir aynı anda :)
Evet liv masum,duru güzellik.Teni biraz soluk ama :/dogallıyla ön planda olan liv tyler burada mutlaka olmalı ...
Ayyyy ben bu kızı sevemedim ya
tuba büyüküstün yüz güzelliğinde sınırları zorluyor.bu kadar güzel bir yüz yok maşallah varsada ben görmedim.
Kesinlikle
vannessa kesinliklee
Harbiden peri kızı gibi .
Allahım modonnanın elmacık kemikleri çokkkk kötü.Eki Görüntüle 138306
madonna berbat
Eki Görüntüle 138309
hilary duff güzl sayılır
Eki Görüntüle 138308
jennifer lopez çirkin
Eki Görüntüle 138307
natalia orerio ı ıh
Fondöten bile yok Adriana Lima da
Galalarda bile çok az makyaj yapan yaşına rağmen çok ama çok güzel olan Angelina Jolie ( ama tabi estetik var :) )