Photoshopsuz/ Estetiksiz veya Makyajsız da güzel olan ünlüler

Yahu Adriana'nın Fotoşopsuz, estetiksiz veya makyajsız hali tamam iyi ama
ben neden güzel bulamıyorum bu kadını ? bilmiyorumkismile

Mesela şu üstteki fotoda...

Kızmayın ama aptal kızlara benziyor. sempatiksalakcinni

Baygın bakışlar, çok kalın dudaklar...ne bileyim yau.

Dudak yapısı mıdır, nedir çözemedim ben. kafamçokkarıştı

aynen katılıyorum nihayet benle aynı şeyi düşünen birini gördüm :)

berrak tüzünataç güzeldir heralde makyajsız da zaten abartı makyaj yapmıyor hiç

Adriana'yı beğenmemek büyük bir iddia bana göre.
Çok güzel olmanız lazım onu beğenmemeniz için zira hem kel hem toful durumuna düşersiniz:KK37:

Çok güzel olmanız lazım onu beğenmemeniz için zira hem kel hem toful durumuna düşersiniz:KK37:

adriana gördüğüm en muhteşem kadınlardan tamam zevkler çok farklı olabilir ama ondaki yüz güzelliği çok az kişiye nasip olur :KK69:

ne alakası var birini beğenmemek için ondan güzel ya da beğenmek için çirkin mi olmak gerekiyor
zevkler ve renkler olayı sadece
evet bence çok alık bi surat ifadesi var
aynı şekilde miranda kerr de öyle bence.
sırf boyu uzun ve vücudu güzel ve victorias secret başmankeni diye tipini beğenmek zorunda değilim

milla_jovovich.jpg

ne alakası var birini beğenmemek için ondan güzel ya da beğenmek için çirkin mi olmak gerekiyor
zevkler ve renkler olayı sadece
evet bence çok alık bi surat ifadesi var
aynı şekilde miranda kerr de öyle bence.
sırf boyu uzun ve vücudu güzel ve victorias secret başmankeni diye tipini beğenmek zorunda değilim

vallaha ya bide beğenmeyince kızarvari konuşuyolar anlam veremiyorum... ister beğenirim ister beğenmem bu benim zevkim dimi ama ben beğeniyorum adriana limayı ama başka biçok beğenilen insan arasından beğenmediğim de çok oluyo.. kime ne ki bundan..:KK37:

Beren saat ve özgü namal makyajsız ne kadarda güzeller ben onalrı her haliyle beğeniyorum zaten ikiside doğal ve güzel makyaja gerek bile duymazlar iki artist de:):):)

sanırım buradaki çoğu ünlünün ufak dokunuslarla kendine yaptırdığı değişiklikler var. Beren saat hem göğüslerden ve öğrendiğim kadarıylada burundan estetikli. Ayrıca fatmagülde doğal bir görünümde makyajı var. Yine fondoten falan sürüyorlar. Bu kesin. Hem ben berene makyajı yakıstırmıyorum göz makyajı cok yakısıyo ona onun dısında abartılı makyaj güzel durmuyo. buda güzel bisey makyaj güzeli değil. Ünlüler dışında buradaki bayanların yüzlerinin evdeki ve dısarıdaki makyajlı makyajsız hallerinin güzel olduğundan eminim. :) İç güzelliklerinide merak ediyor herkes. Siz hayranlarınız olsa sadece gördüğünüzde merhabalaşırsınız, fotoğraf çektirirsiniz, fazla sorulara cevap vermessiniz gülümsersiniz. Bu her sanatçının yaptığı şey tabii zamanları dar değilse. Onun dışında arkadaş ortamında seviliyormu, karakteri nasıl, içinden neler geçiyor tam bilemessiniz. ben böyle düsünüyorum.
Ben shakirayı cok begeniyorum cok tatlıı türk sanatcılardanda aslı tandogandı sanırım gercekten güzel özgü namalda cok hoşşş

Tuba büyüküstün'ün üzerine Türkiye de kadın tanımıyorum hem makyajlı hem makyajsız harika ötesi bir yaratık o...

$nat 14.jpg $dd41a7e7.jpg $216008_180632248654971_100001245915687_450663_4439477_n.jpg

$fc60b426.jpg $İçerik.jpg
$25.JPG $iris2.jpg
Eki Görüntüle 380428 $hg.jpg

bu kadar güzel bir kadının makyajsız nasıl bu kadar çirkin olduğunu anlayamıyorum :KK43:
Fiziğini ve yüzünü çok beğenirim..bir insan bu kadar mı şirin ve seksi olabilir aynı anda :)

Son düzenleme:
X