Photoshopsuz/ Estetiksiz veya Makyajsız da güzel olan ünlüler

$00000005a.jpg $23-24_337.jpg $mb11910my2.jpg

ne alakası var birini beğenmemek için ondan güzel ya da beğenmek için çirkin mi olmak gerekiyor
zevkler ve renkler olayı sadece
evet bence çok alık bi surat ifadesi var
aynı şekilde miranda kerr de öyle bence.
sırf boyu uzun ve vücudu güzel ve victorias secret başmankeni diye tipini beğenmek zorunda değilim

vallaha ya bide beğenmeyince kızarvari konuşuyolar anlam veremiyorum... ister beğenirim ister beğenmem bu benim zevkim dimi ama ben beğeniyorum adriana limayı ama başka biçok beğenilen insan arasından beğenmediğim de çok oluyo.. kime ne ki bundan..:KK37:

Bu nasil bir asagilik kompleksidir ben anlamiyorum zaten. Ne demek ya "Adriana'yi begenmemek icin ondan güzel olmalisin." Kusura bakmasin kimse ama bu düsünce gercekten fazlasiyla mantiksiz. Resmen fasizm bu. Bir insan biri ile ilgili fikirlerini belirtirken aynaya bakmaz, bakmasina gerek yoktur. Cünkü aynanin karsisindaki yüz hatlari onun begenilerini ve zevklerini belirlemesinde ona yardimci olmaz. Begeniler ve zevkler tamamen kafanin icerisindeki beyin dedigimiz organda olusur. Cok sükür güzel de olsak cirkin de olsak bir cogumuzda bulunur o organ.
Ha gercekten kiskanip b.. atmak, o baska. Onu yapanlar hemen belli ediyorlar zaten kendilerini. Ama lütfen begenilerini ve fikirlerini belirten insanlara "ne demek sen onu begenmezsin yeaa?" gibisinden tepki göstermeden önce oturun bir düsünün.

Bu durumla gercek hayatta ve sanalda bir cok yerde karsilastim. Bazi insanlar medyanin dayatmasiyla Tanrica oluyorlar gözümüzde. Gercekten begensek de begenmesek de beynimiz onu otomatikman "cok güzel" olarak tanimliyor. Güzel olmadigini belirtenlere ise yine otomatikman bir savunma mekanizmasi gelisiyor. Kendinden üstün(?) olana karsi gereksiz yere hissedilen asagilik kompleksi. Yahu anan bacin olsa yine neyse diyecegim ama elin Brezilyali mankeni, ne gerek var bu kadar agresif olmaya. :KK1:
Ben de biraz sert tepki göstermis olabilirim ama kusura bakmayin, insanlarin sirf birini elestirebilmeleri icin elestirecekleri kisiden üstün olmalari gerektigi düsüncesi artik inanilmaz sacma gelmeye basladi, ve bunu normalmis gibi kabul eden insanlar siniri astilar, her yerdeler. "A onu begenmedin kiskancsin. Sunu begenmedin, kimsin sen begenmezsin önce bir aynaya bak. Bunu begenmedin, tabi canim kedi uzanamadigi cigere mundar der olayi."

Arkadaslar hepimizin akli, fikri, mantigi var ve kullanmakta özgürüz. Lütfen... :KK31:

aaaaaaaa natalıa degıl mıo ya bu kadının dızılerını ne ıslerdım ben bı de posterı vardı bende salak gıbı :KK52: sımdı neyapıyo nerelerde bılen varmı ??? :KK52::KK52:
makyajsız ılk kez gordum ama cok kotu deıl bence makyajsız normal bı guzellıgesahıp oldugunu dusunuyorum
bu arada bende fıkrımı belırtıyım cok sınıroluyorum ama malesef tuba buyukustun dıcem sevmıyorum kendısını neden bılmıyorumama gercekten makyajsız Allah ozene bezenen yaratmıs dıyorum kesınlıkle
ve duyudugum kadarıyla kadın kaslarını bıle aldırmıyomus dogal mı o bıle :KK52::KK52::KK52:

aaaaaaaa natalıa degıl mıo ya bu kadının dızılerını ne ıslerdım ben bı de posterı vardı bende salak gıbı :KK52: sımdı neyapıyo nerelerde bılen varmı ??? :KK52::KK52:
makyajsız ılk kez gordum ama cok kotu deıl bence makyajsız normal bı guzellıgesahıp oldugunu dusunuyorum
bu arada bende fıkrımı belırtıyım cok sınıroluyorum ama malesef tuba buyukustun dıcem sevmıyorum kendısını neden bılmıyorumama gercekten makyajsız Allah ozene bezenen yaratmıs dıyorum kesınlıkle
ve duyudugum kadarıyla kadın kaslarını bıle aldırmıyomus dogal mı o bıle :KK52::KK52::KK52:

evet nathali bu vahşi güzelde oynarken bayılıyordum kendisine..bakmaya doyamıyordum açıkcası..
en son fotolarında tanıyamadım , çok yaşlanmış, göz kenarları çok kırışmış..

evet nathali bu vahşi güzelde oynarken bayılıyordum kendisine..bakmaya doyamıyordum açıkcası..
en son fotolarında tanıyamadım , çok yaşlanmış, göz kenarları çok kırışmış..

evet ya bende yakından baktım da en cok dıkkatımıgozlerı cektı onun gozerınde bı sorun var sanırım hıc farketemıstım
e bı de yaslandı tabı :KK52:

Eki Görüntüle 380410 Eki Görüntüle 380417 Eki Görüntüle 380436

Eki Görüntüle 380411 Eki Görüntüle 380413
Eki Görüntüle 380415 Eki Görüntüle 380416
Eki Görüntüle 380428 Eki Görüntüle 380438

bu kadar güzel bir kadının makyajsız nasıl bu kadar çirkin olduğunu anlayamıyorum :KK43:
Fiziğini ve yüzünü çok beğenirim..bir insan bu kadar mı şirin ve seksi olabilir aynı anda :)

Çirkin değil bence yaa sadece yüzü çok solgun duruyor o da normal yani :)

natalia her haliyle gayet güzeldir

saçı başı dağınık,günlük en pasbal haliyle bile gördüm fotolarında.. yine de biçok kadından çok daha güzel ki öyle görünmek normal çünkü hiç çeki düzen vermemişti gördüğüm kadarıyla o fotolarda

buna rağmen çok rahat,hiç kendini kasmaz,aman kötü çıkarım felan diye...:KK31::KK31:

dogallıyla ön planda olan liv tyler burada mutlaka olmalı ...

hob_0059_cbb.jpg
Evet liv masum,duru güzellik.Teni biraz soluk ama :/

tubabuyukustun7.jpg

Tuba-Buyukustun-11.jpg

tuba-buyukustun-1.jpg

tuba-buyukustun-resim-006.jpg

tuba büyüküstün yüz güzelliğinde sınırları zorluyor.bu kadar güzel bir yüz yok maşallah varsada ben görmedim.
Ayyyy ben bu kızı sevemedim ya :KK30: çirkin diyemem tabii ki güzel .

defky.jpg

vannessa kesinliklee:KK69::KK69:
Kesinlikle :KK31::KK31::KK31::KK31:

Harbiden peri kızı gibi .
Eki Görüntüle 138306
madonna berbat
Eki Görüntüle 138309
hilary duff güzl sayılır
Eki Görüntüle 138308
jennifer lopez çirkin
Eki Görüntüle 138307
natalia orerio ı ıh
Allahım modonnanın elmacık kemikleri çokkkk kötü. :KK50: Keşke hiç bulaşmasaymış estetik olaylarına.

Bildiğim kadarıyla Nicole Kidmanda çene estetiği var eskiden uzunmuş yüzü hata gzl bile değil sonra estetikle çene törpületti gzl oldu :=(

Dudaklarına estetik diyorsanız değil.Küçüklükten beri öyleymiş.Acunun magazin sitesinde var.Fotoları

MAKYAJSIZ FOTOLARI(GÖZLERİNDE ÇOK AZ KALEM VAR, YÜZÜNDE MAKYAJ YOK)
X7pTF.jpg

TuMXi.jpg

78Bid.jpg

g4uUv.jpg

xKrCn.jpg

aLw4F.jpg

MAKYAJLI FOTOLARI
q80JP.jpg

1nB84.jpg

aovMX.jpg

G4amv.jpg

M7FSz.jpg

3w1xl.jpg

jLiPQ.jpg

$23932_536725396354486_500884496_n.jpg $serenay7pw2 (1).jpg
serenay sarıkaya tek geçerm çok hoş bi bayan benc. hatta makyajı doğallıktan çıkınca bile yakışmıyo doğal hali daha güzel

X